mamiczu 21.11.05, 21:48 choineczki nawet ładnie wyglądają www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=107041 pozdrawiam Mój album photobucket.com/albums/c309/mamiczu/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojkam5 Re: Świąteczna serwetka 22.11.05, 08:47 super! dzięki! właśnie tego szukałam!!!! kończe czapkę i zabieram się za robotę Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Świąteczna serwetka 22.11.05, 09:38 OOOOOOOOOO, ładna i prosta A ja nie mam zielonego kordonka Odpowiedz Link
gosia_arma Re: Świąteczna serwetka 22.11.05, 10:02 Dziewczyny,czy któraś sobie zapisała tą serwetke???? Oglądałam ją wczoraj w pracy i chciałąm dziś sobie ściągnąć i .... niemoge otworzyć Proszę, o przesłanie wzoru (jak któraś sobie ściągnęła, a wierze, że tak) Pozdrawiam Gosia Mam juz nawet zielony kordonek Odpowiedz Link
wojkam5 Re: Świąteczna serwetka 22.11.05, 10:14 O kurczę a co to się stało już nie można wysłać wiadomości klikając na nick? czy coś przegapiłam? Ps serwetke mam jakby co... Odpowiedz Link
mamiczu Re: Świąteczna serwetka 22.11.05, 11:20 Hej!mnie sie otwiera ta stronka w dalszym ciągu.Zapisaną mam spróbuję wysłać.Kordonek też mam więc mogę zaczynać) pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link
turwio Re: Świąteczna serwetka 12.01.16, 14:43 W tym filmiku jest pokazany super sposób na zrobienie choinek z serwetek na świąteczny stół: www.horecatex.pl/skladanie-serwetek-w-choinke - ja robiłam taką dekorację w tym roku, wyglądała ślicznie Odpowiedz Link