bogutka5 21.04.06, 09:09 skonczylam bolerko do komunii wg wzoru po rosyjsku, do sukieneczki ktora jest zupelnie bez rekawkow, Pozdrawiam wszystkei dizewczyny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogutka5 Re: bolerko do komunii 21.04.06, 09:10 bogutka5 napisała: > skonczylam bolerko do komunii wg wzoru po rosyjsku, do sukieneczki ktora jest > zupelnie bez rekawkow, Pozdrawiam wszystkei dizewczyny oczywiscie zapomnialam wkleic link www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ujbhhugr3qbik65.html Odpowiedz Link
bogutka5 Re: bolerko do komunii 21.04.06, 09:30 jeszcze raz link bo sie nie otwiera www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/vg7jzu539nbhprn1.html Odpowiedz Link
apsik1 Re: bolerko do komunii 21.04.06, 13:33 fajne, widzę ,że jesteśmy obie na etapie komunijnym Odpowiedz Link
bogutka5 Re: bolerko do komunii 21.04.06, 13:44 ... to czas jest komunijny a ja jestem na etacie cioci co to umie i ma czas wydziergac mlodszym w rodzinie Odpowiedz Link
eldrin Re: bolerko do komunii 21.04.06, 15:21 czy to jest to bolerko robione z prostokata?jak tak mozesz mi powiedziec jak brac miare na nie? Odpowiedz Link
bogutka5 Re: bolerko do komunii 23.04.06, 10:24 Witaj, to bolerko jest z prostokąta robionego sciagaczem 2x2, szerokosc prostokata jest rowna szerokosci plecow + to co na rekawy, dlugosc to dlugosc plecow od karku do pasa + szerokosc kolnierza ... wlasnie robie sobie takie samo, odrobine pozalaowalam na szerokosci teraz nadrabiam koronka wokol powinno byc ok najwyzej oddam komus szczuplejszemu Odpowiedz Link
eldrin Re: bolerko do komunii 23.04.06, 13:51 mnie tez na nie nachodzi tylko musze skonczyc jedno ktore robie z elementow i koncze juz robic falbanke i bedzie troszke luznawe....ale jakos poradze.....a szerokosc plecow plus na rekawy...ile mniej wiecej na rekawy jak liczyc? Odpowiedz Link
bogutka5 Re: bolerko do komunii 24.04.06, 10:36 ja tak bardziej na wyczucie nic na mierzenie wiesz jak trudno ustalic jaka jest szerokosc czegos co jest robione sciagaczem, normalnie robilabym plecy na 80 oczek a ja nabralam 100 wiec niewiele wiecej, koncze juz je i bedzie ok, a mnie interesuje Twoje z elementow.. czy jest z rekawkiem z jakich elementow .. chetnei je zobacze Pozdrawiam Odpowiedz Link
eldrin Re: bolerko do komunii 24.04.06, 20:34 tutaj sa zdjatka mojego bolerka nie jest ono najlepsze i najpiekniejsze ale obiecalam pokazac to pokazuje chociaz dumna nie jestem zniego Odpowiedz Link
eldrin Re: bolerko do komunii 24.04.06, 20:35 www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1699790#post1699790 link Odpowiedz Link