jokaer 27.09.06, 11:30 polecam książkę ( kupiłam dziś w Tesco - 25, zł, bez groszy)- Dziewiarskie ABC- Claire Crompton- dużo porad bardzo ciekawych - już myślałam , że dużo wiem z tego dziewiarstwa a okazało się , że nie )) dla początkujących ( nie tylko) znakomita Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesia_f1 Re: polecam książkę 27.09.06, 11:48 taki mam dzisiaj niezły humor więc skoro polecasz to sobie kupiłam w ksęgarnii wysyłkowej -a co Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: polecam książkę 27.09.06, 11:54 www.hipcio.pl/add2cart.php?product=2217 Odpowiedz Link
tutusia_24 Re: polecam książkę 27.09.06, 15:20 weszłam na stronę, chciałam kupić 2 szt, a że nie jestem zarejestrowana to...guzik.Gdzie się mam zarejestrować, proszę o instrukcję. Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: polecam książkę 27.09.06, 18:43 ja zamówiłam z innej księgarni ale potem znalazłam tę i tu jest taniej o ok 3 zł. Podczas zakpów w momencie przeglądania zawartości koszyka jest przycisk "zamawiam -nie mam konta w sklepie" przyciskasz i pojawia Ci sie formularz z danymi adresowymi i myśle, że po jego wypełnieniu uzyskasz swoje konto w sklepie. Nic na 100% ale spróbuj Odpowiedz Link