Dodaj do ulubionych

Promocja w skl interenet inter-fox - widziałyście?

13.01.07, 12:01
Mają w promocji 4 włóczki - ceny wydają mi się dziwnie niskie. Czy któraś z
Was widziała w realu te włóczki - opłaca się - dodając koszty wysyłki. I jeśli
tak to którą: www.interfox.com.pl/cgibin/shop?show=G11&sid=321d512f ?
Obserwuj wątek
    • igawroc82 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 13.01.07, 12:57
      Zacznijmy od tego że trzy pierwsze mają tylko po 50g. Ale i tak jakieś niskie te
      ceny uncertain
    • kasiaba1 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 13.01.07, 14:21
      Hmmmmmmmmmmmmm, wczoraj oglądałam tę strone i głowę bym dała że ceny były
      wyższe.
      Inna kwestia że żadna z tych promocyjnych włóczek mi się nie podoba sad

POPPY
    • lady_huncwot Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 15.01.07, 12:45
      Tweed jest dość fajny, jeśli ktoś lubi melanżowe włóczki (miałam próbkę).
    • ajlii Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 15.01.07, 14:15
      Właśnie zamówiłam 60 dag TWEED, kolor 603. Zobaczymy...
      • malgoha1 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 15.01.07, 14:57
        Ale to trzeba robić na "wykałaczkach" smile))))))
        • ajlii Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 15.01.07, 15:19
          Albo szydełkiem smile))
          • pipi43 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 15.01.07, 18:42
            Kusi mnie Yetty, ale chyba poczekam na promocję Nepalu lub Mexicosmile)
            Zastanawiam się też nad wydajnością Mammuta...
            Może któraś z Was coś Mammutem popełniła?
            • pipi43 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 19.01.07, 11:57
              Wczoraj ok. 13 złożylam telefoniczne zamówienie na Yetti i Bell Epoque.
              Dziś o 11 poczta dostarczyła przesyłkęsmile
              Yetti - w porządku (ciemna zieleń). W pasmanterii 8 zł za motek.
              Belle Epoque - dla mnie bomba (kupowalam w ciemno, tylko na podstawie zdjęcia)
              Włóczki sprzedawane są w cenach netto - Yetti po 2,30, Belle po 2,13 (50 g).
              Ponadto dostałam gratisy - motek Tweeda i liczydełko do rzędów:0)
              Jestem baaaardzo zadowolona z transakcji.

• kasiaba1 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 19.01.07, 12:11
                A ja złożyłam zamówienie przez sklep internetowy i jestem bardzo ciekawa tych
                włóczek smile
                • pipi43 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 19.01.07, 12:16
                  A które zamówiłaś?
                  • kasiaba1 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 19.01.07, 12:25
                    zamówiłam Mexico, Tweed, Yetty, Premium, Sheepskin smile
                    • pipi43 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 19.01.07, 12:33
                      Też zastanawiałam się nad Premium (morski lub kasztanowy), ale resztki rozsądku
                      kazały mi zrezygnować z tego pomysłu...
                      A co do Mexico - marzenie, ale nie na moją kieszeń...
                      Zaczaję się na promocjęsmile))
                      A swoją drogą, muszę policzyć cenę netto - może się jednak skuszę?
                    • betka135 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 19.01.07, 12:50
                      Czy znacie tą włóczkę Premium? Mam chęć na tą kremową i kasztanową, ale nie
                      wiem czy w wyrobie będzie to coś porządnego?
                      Beata
                      • pipi43 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 19.01.07, 12:52
                        W realu jej nie widziałam...
                        • kasiaba1 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 19.01.07, 12:56
                          Jak przyjdzie paczka to napiszę jak wygląda.
                    • betka135 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 19.01.07, 13:03
                      Proszę powiedz coś o tej włóczce jak już ją dostaniesz, interesuje mnie Premium
                      i Yetti
              • kroowka Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 24.01.07, 10:18
                A czy ta belle epoque jest milutka? czy moze gryzie troche?
                Nada sie bezpośrednio na gołe ciałko? na sweterek?
              • kasia79 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 24.01.07, 14:51
                pipi43 napisała:

> Wczoraj ok. 13 złożylam telefoniczne zamówienie na Yetti i Bell Epoque.
                > Dziś o 11 poczta dostarczyła przesyłkęsmile
                > Yetti - w porządku (ciemna zieleń). W pasmanterii 8 zł za motek.
                > Belle Epoque - dla mnie bomba (kupowalam w ciemno, tylko na podstawie zdjęcia)
                > Włóczki sprzedawane są w cenach netto - Yetti po 2,30, Belle po 2,13 (50 g).
                > Ponadto dostałam gratisy - motek Tweeda i liczydełko do rzędów:0)
                > Jestem baaaardzo zadowolona z transakcji.
                >

Pipi, ale doliczyli Ci podatek do tego Twojego zamówienia?Bo ja za Belle
                zapłaciłam 2.60, a nie 2.13.
                A wogóle to ta włóczka Belle jest prześliczna. Ja ją juz ok rok temu
                kupowałam , tylko ze w normalnym sklepie (nie internetowym) w Częstochowie, i
                płaciłam wtedy za motek 50g - 7 zł. Kupiłam wtedy 3 moteczki.W domu jak zwykle
                musiała odleżeć swoje, i po kilku miesiącach sie za nią zabrałam.Kiedy zabrakło
                juz włóczki, wysłałam męża do tego sklepu,żeby mi dokupił, ale niestety pani
                powiedziała,że dopiero na wiosnę będą mieli, bo na zimę nie sprowadzają.
                Weszłam na stronę sklepu Inter-fox ,i doznałam szoku,tutaj ta włóczka po 2,60.
                Dobrze że nie mieli jej w realnym sklepie. Od razu zamówiłam ją.
                Zamówiłam też supreme, też bardzo fajna na letnie szydełkowe bluzeczki.
                Aha , i gratis dostałam dwie grube igły ,jedna ostra , druga tępa do zszywania
                swetrów, motek Tweda, i kilka próbek innych włóczek.

Chciałabym jeszcze zamówić tego Tweeda, tylko nie wiem ile go wziąć.
                Tak na bluzeczkę rozm.38 ,dopasowana ,długości do biodra? Chciałabym ją zrobić
                na maszynie (cieniutka jest, to akurat na maszynę się będzie nadawała).Jak
                myślicie, ile trzeba by jej ? Ok 30 dkg starczy?
                • kroowka Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 24.01.07, 15:20
                  > A wogóle to ta włóczka Belle jest prześliczna. Ja ją juz ok rok temu
                  > kupowałam , tylko ze w normalnym sklepie (nie internetowym) w Częstochowie, i
                  > płaciłam wtedy za motek 50g - 7 zł. Kupiłam wtedy 3 moteczki.W domu jak zwykle
                  > musiała odleżeć swoje, i po kilku miesiącach sie za nią zabrałam.

A mogłabyś zdradzić co z niej dziergasz? smile I czy jest miła w dotyku, nie
                  gryzie?, nie drapie?
                  Acha, wydajna jest?
                  Też mam na tą włóczkę dużą ochotę smile
                  Pozdrawiam
                  kroowka
                  • pipi43 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 24.01.07, 16:59
                    Kroowko - sprawdż pocztę...
                • pipi43 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 24.01.07, 16:58
                  Kasiu, jasne, że doliczyli VATsad
                  Po prostu byłam w szoku, kiedy dotarła do mnie przesyłka (po 22 h od
                  zamówienia), ponadto paragon tak trochę dziwnie "rozpisany"....
                  Ale i tak Belle Epoque i Yetti są w bardzo korzystnych cenachsmile))
                  • kasia79 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 24.01.07, 17:27
                    No własnie ,paragon dziwnie rozpisany,i się zastanawiam dlaczego ja zapłaciłam
                    więcej, jeśli ona jest na paragonie po 2.13.A nie zauważyłam że jeszcze pisze +
                    PTU. Gapa ze mnie.
                    Kroowko, włóczka jest miła w dotyku, dla mnie nie jest gryząca.Jak robiłam na
                    drutach nr 4,5, to robótka była taka fajna lekko lejąca , nie była sztywna. Na
                    5 też próbowałam, i też fajnie wychodzi. Ale zdecydowałam się na zrobienie
                    sweterka na maszynie ponieważ szybciej jest, chociaż na drutach bardziej mi sie
                    podoba, bo na maszynie wychodzi ciaśniej.Ale jak będę robić drugi ,(trochę inny
                    fason), to już zrobię na drutach.
                    A zdjęcie tego który aktualnie robię z tej włóczki, wyślę troszke później, bo
                    muszę poszukać.Gdzieś go mam na płytce.
                    Więc jak znajdę to wkleję. (mam nadzieję że będę umiała to zrobić, bo nigdy
                    tego nie robiłam.)
                    • kasia79 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 25.01.07, 09:22
                      Mam nadzieję że link zadziała.
                      Ja robię taki sweterek z Belle.
                      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca9dd88213a72d42.html
                    • kroowka Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 25.01.07, 10:45
                      Dzieki Pipi i dzieki Kasiu smile Lecę zamawiać Belle smile
                      Bardzo fajny sweterek wybrałaś Kasiu. Ja coś z zakrytymi ramionkami będę robić,
                      bo zmarźluch jestem.
                      Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za Wasze opinie
                      Ola
                      • kasia79 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 25.01.07, 11:07
                        Ja już jedną taką zrobiłam, tylko z sasanki, i powiem Ci,że niby wydekoltowana,
                        ale można te ramiona podnieść wyżej troszkę niż ta pani na zdjęciu ma, i pod
                        spód wkładam albo białą bluzkę koszulową, albo mam taką brązową z
                        przeźroczystego materiału, i fajnie wygląda.I wtedy nie jest mi zimno.
            • agawnuk Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 13.03.07, 17:37
              Trochę po czasie ale odpowiadam. Kupiłam w swoim mieście Mamuta po 6,50 za
              motek (50g), na dość krótki dopasowany golf (rozmiar 34/36) wyszło 10 motków co
              dało 65 zł. Sweter jeszcze niebył prany, ale już widać, że ma tendencje do
              kosmacenia się. Same sobie odpowiedzcie czy to sie opłaca.
    • kasiaba1 Włóczki- recenzje 23.01.07, 19:22
      Więc dostałam w końcu paczkę i prawdę mówiąc szalona jestem bo wszystko już praktycznie spakowane, gotowe do przeprowadzki.
      Wygrzebałam jednak jakieś druty (na szydełko nie ma szans) i robię Panu Misiowi spodenki.
      Spodenki z włóczki "Premium" na drutach 4,5 mozna machnąć w 2 godzinki i robi się z tej włoczki bardzo przyjemnie, jest mięciutki i bardzo ładnie skręcona i co ważniejsze a nie zawsze występuje- każdy kolor (mam 3) jest identyczny w dotyku.
      Myślę że i na szydełko przepięknie się nada.
      Lekkuchno "skrzypi" przy drucianej robocie, ale generalnie jestem zachwycona miękkością, dobrym gatunkiem (za tą cenę!!!) i mocnym , jednorodnym skrętem.

"Yetti"- też bardzo miękka i przyjemna w dotyku, grubsza od "Supreme", przyrównałabym ją do "Puchatki", tylko mocniej skręconej, cieńszej przez to, również ma bardzo mocny i jednorodny skręt, też bym próbowała szydełkiem.

Obie warte swojej ceny wink, żeby nie powiedzieć że to okazja.

"Tweed" to już akryl najwyższej jakości w dotyku jak mięciuteńka bawełna, tylko niestety cieniutki i kolorem jestem nieco rozczarowana (brudny róż zamiast czystego).

Jakby co to pytajcie, mam też sporo innych włóczek i próbek, mogę opisać.

Pozdrawia Was siedząca na walizkach maniaczka.
      • ka_thy Re: Włóczki- recenzje 23.01.07, 19:40
        Kasia, a który to numer Tweedu, ten brudny róż?
        • kasiaba1 Re: Włóczki- recenzje 23.01.07, 19:52
          ka_thy napisała:

> Kasia, a który to numer Tweedu, ten brudny róż?

903- ojć, a miał być na barbiowe kreacje sad
      • yolene Re: Włóczki- recenzje 23.01.07, 22:09
        A czy te włóczki nadają się na sweterki dla maluszka?
        Wymyślam kreacje dla nowego członka rodziny, który pojawi się w kwietniusmile
        pozdrawiam, Kamila
        • kasiaba1 Re: Włóczki- recenzje 23.01.07, 22:40
          Tak, moim zdaniem "Supreme" jak najbardziej nadaje się dla dzieci, tylko te
          kolory mało "dziewczyńskie".
          Yetti chyba jest troszkę za gruba, ale to może tylko taka moja ocena bo ja
          nigdy nie zakładałam dzieciom grubych swetrów (jedno było urodzone we wrześniu
          a drugie w styczniu).
          Dla kwietniowego malucha nie polecam.
          • yolene Re: Włóczki- recenzje 23.01.07, 23:27
            Dzięki, przemyślę to jeszczesmile
      • betka135 Re: Włóczki- recenzje 24.01.07, 07:40
        Kasia a brałaś może tą kremową Premium, bo mnie interesuje czy ona jest kremowa
        naprawdę, bo na zdjęciu wygląda na trochę żółtą?
        Beata
        • kasiaba1 Re: Włóczki- recenzje 24.01.07, 07:48
          betka135 napisała:

> Kasia a brałaś może tą kremową Premium, bo mnie interesuje czy ona jest
          kremowa
          >
          > naprawdę, bo na zdjęciu wygląda na trochę żółtą?
          > Beata

nie, niestety, brałam tylko tę wściekle żółtą Premium smile i ona jest jeszczsze
          bardziej wściekła na żywo niż w kompie (ciemniejsza, ale ta zółć aż po oczach
          bije).
        • truscaveczka Re: Włóczki- recenzje 24.01.07, 12:11
          Brałam beżową. Okazała się krówkowo-sraczkowata uncertain
          ale tylko 100 g kupiłam, na skarpetki do spania big_grin Zmarźlak jestem tongue_out
    • kasiaba1 Komplecik z "Supreme" 24.01.07, 15:36
      Spodenki- ogrodniczki, czapka i szalik z akrylu "Supreme" do oberzenie tu:
      www.poppy.lap.pl/auto_w4_14.htm
      Zapraszam smile
      • yasmeen Re: Komplecik z "Supreme" 24.01.07, 22:15
        no pieeekne!
        Spodenki tez szydelkowe?
        Jak grube szydelko do tej wloczki pasuje?

yas
        • kasiaba1 Re: Komplecik z "Supreme" 25.01.07, 09:01
          No prawdę mówiąc ani jedna z tych rzeczy nie jest szydełkowa,nie mogę znaleźć
          szydełka- juz spakowane. Przy okazji "wynalazłam" jak nabrać oczka z brzegu
          plisy bez szydełka i nawet nie pytajcie jak przeciagalam frędzelki na szaliku.

POPPY
      • mimamo Re: Komplecik z "Supreme" 25.01.07, 10:14
        oo też mamy takiego misia z Ikei - muszę pomyśleć o zmianie garderoby dla
        niego - te ogrodniczki są obłędne...
    • kasiaba1 A ta jest niesamowita: 25.01.07, 10:11

• kasiaba1 A ta jest niesamowita: 25.01.07, 10:12
      www.interfox.com.pl/cgibin/shop?show=G04P01&sort=id&sid=0c03738b
      105 procent włóczki we włóczce smile
      • kasia79 Re: A ta jest niesamowita: 25.01.07, 11:48
        Po tej bluzeczce z odkrytymi ramionami będę robić z tej samej włóczki Belle
        taki sweterek
        photo.163.com/photos/liuxiaoben1/29487966/766353475/
        Długo link się otwiera.
    • iza601 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 26.01.07, 13:34
      Witam.I ja dzis dostałam przesyłke z Interfoxu.Bardzo jestem zadowolona.Etnic
      kol 5606 jest ciemniejszy niz w necie ale mimoto śliczny.Taki bardziej
      szafirowy.Przepiękna jest ''Barbara''kol.2279.Kolor mleczny.Samanta kol
      44776wpada w szaroniebieski,tez ładna.Belle epogue jest milutka a kolor
      ładniejszy w realu.Dostalam w prezencie 4 płyty o drutach i
      szydełku,katalog,druty pomocnicze oraz duzo próbek.Wlóczki zamawiwłam
      telefonicznie.Przedtem robiłam z Nepalu ponczo z rękawami z Sandry 9/2005
      mod.22.W opisie jest 1500g mnie wyszlo 950.Bardzo wydajna włóczka a w sklepach
      duzo droższa.Czekam jeszcze na jedną paczke z interfoxu.Etnic którego nie ma w
      sklepie internetowym a jest w firmowym.Jak czegos szukacie z Kati to najlepiej
      zadzwonić i zapytać.Jak mają po sklepach to ściągną.Pan.i Panie pracujące tam sa
      naprawde bardzo mile.
    • ajlii doszła przesyłka :) 29.01.07, 14:25
      Zamiawałam włóczkę tweed - ładna, ale baaaardzo cieniutka. Moim zdaniem na druty nie nadaje się. Ale poza tym fajniutka smile
      Zaskoczyły mnie gratisy - 10 próbek włóczek, na tyle duże że można spokojnie próbki zrobić. Do tego jedna duża próbka już wykonana i jakiś przedmiot, chyba ogranicznik do drutów (ale nie jestem pewna tongue_out). Miła jest też obsługa, miałam problem z bankiem (nie przesłał dopłaty) i nie było problemów. Bez problemów zmieniałam też zamówienie - prosiłam o dołożenie kilku motków do pierwszego by uniknąć kosztów przesyłki.
      W każdym razie, jestem bardzo zadowolona i pewnie następne zakupy zrobię u nich.
      • ka_thy Ajlii 29.01.07, 22:18
        Jak myślisz, ta tweed w dwie nitki byłaby OK na druty?
        • ajlii Re: Ajlii 29.01.07, 22:30
          Pod względem grubości - tak. Nadawałaby się na jakieś 3-3,5. Ale kolorystycznie nie wiem jak by to wyszło - w koncu to już melanż, nie wiem jak by wyglądało po skręcie...
          • ka_thy Re: Ajlii 29.01.07, 22:31
            No to dalej cieniutko ......
            • ajlii Re: Ajlii 29.01.07, 22:44
              To fakt... z grubszej serwetki robiłam wink Napewno dobrze by szła na maszynę.
              • kasia79 Re: Ajlii 30.01.07, 08:42
                Ajlii , a jak myślisz ile tego Tweeda trzeba by wziąć na bluzeczkę na
                maszynie ,rozm 38.Bluzeczka dopasowana. A ile na szydełko? Na szydełko pewnie
                troszke więcej niż na druty. Mam zamiar wziąć kilka kolorów tej włóczki, na
                kilka sweterków, tylko zupełnie nie wiem po ile moteczków.
                • ajlii Re: Ajlii 30.01.07, 12:09
                  Prawdę mówiąc nie mam zielonego pojęcia wink Nie jestem dobra w ocenie ilości wełny. Wydaje mi się że 5 motków (po 50 dag) by wystarczyło, może nawet 4. Motki są duże... sama mam ich 12 i mysle że wyjdzie spokojnie szydełkowa tunika i jeszcze sporo zostanie.
    • ligosia11 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 30.01.07, 09:31
      wczoraj dostałam przesyłkę oprócz cudnej urody Yetti o kolorach powalających
      (bordo i dżins) dołączam do zachwytu nad belle i ilością próbek w gratisach.
      Tweed faktycznie cieniutki ale potrzebowałam na poduszkę więc OK.
      • pipi43 Re: Dziękuję kasiuzyw 30.01.07, 12:01
        Chciałabym podziękować kasizyw za rozpoczęcie tego wątku.
        Dzięki niej i inter-foksowi oczywiście kupiłam fajne włóczki w fajnych cenachsmile)
        W fajnym sklepie...
        Kasiu - dzięki.
        Pozdrawiam.
        Asia
    • mimamo Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 13.02.07, 21:44
      w promocji jest Alpina i mam pytanie: jaka jest ta włóczka, jak się nią robi i
      jak się sprawuje w użytkowaniu. Zastanawiam się, czy skorzystać bo jest parę zł
      tańsza czy dać sobie spokój...
      • ivoncja Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 13.02.07, 22:25
        Robiłam córce poncho z bordowej Alpiny- robi się z niej przyjemnie i szybko
        smile,ale po kilku noszeniach zmechaciła się i to dość mocno. Nie wiem jak będzie
        po ogoleniu i praniu...
        • mimamo Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 14.02.07, 09:21
          dziękuję Ci za opinię - mechaceniom mówie nie, więc zrezygnuję z tej włóczki -
          narobię się a potem wygląda to kiepsko..
          • ewcia111ks Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 14.02.07, 16:59
            Alpina...cudownie się robi i wygląda...ale....pierwsze prnie plus
            noszenie...brr...teraz mój piękny golfik z kremowej Alpiny wygląda
            koszmarnie....nie polecam
            • truscaveczka Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 15.02.07, 17:02
              Alpina to grubsza i brzydsza siostra Oliwii smile
              • unhumblee Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 17.02.07, 15:08
                Prosze, jezeli kupowalyscie ten kolor powiedzcie jaki on jest w realu i jak
                wyglada w robotce? Dzieki z gory. Pozdrawiam
                www.interfox.com.pl/cgibin/shop?info=G05P03K53976&sid=72616a27
                • pipi43 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 17.02.07, 16:23
                  Włóczka w realu wygląda bardzo podobnie - może jest mniej rudawa...
                  Robótka wygląda bardzo fajnie, robi sie szybko i gładko.
                  Na banderoli napisano, że na sweter potrzeba 40 dag.
                  Na golf rozm 38-40 wyszło 35 dag. Druty 4,5.
                  Jestem bardzo zadowolona z efektusmile
                  Polecam. Mam nadzieję, że po praniu się nie zmieni.
                • magdalenam1975 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 18.02.07, 12:04
                  widziałam tą włóczkę, moim zdaniem jest super i ten kolor...
    • iza601 Re: Promocja w skl interenet inter-fox - widziały 24.02.07, 13:23
      Wczoraj odebrałam kolejną paczkę z Interfoxu. Jak zwykle dużo gratisów i
      próbek.Dostałam też karte kolorów przepięknej bawełny z akrylem.37
      kolorów!Oczywiście zadzwoniłam zamówić.TO już mają a w sklepie internetowym
      będzie niedługo.Włóczka nazywa się MISSISSIPPIjest to 60%bawełny 40%akrylu
      50g-95m cena 7,90.kolorystyka jest obłędna a cena nie wygórowana jak na taką
      jakość.Producentem jest KATIA.Pozdrawiam wiosennie mimo mrozu za oknem.
      • kaja500 Re: Do iza601 25.02.07, 10:03
        Mam pytanie dotyczące ceny tej włóczki Mississippi.Czy cena 7,90 to jest cena
        za 50 g tej włóczki? Pozdrawiam
        • iza601 Re: Do iza601 25.02.07, 15:25
          Tak jest to cena za 50 gr ale wydajesię mi że jest to wydajna włóczka.Na druty
          3-3,5.Gatunek jest super ,przerabiałam próbkę,a kolorystyka super.Pozdrawiam
          • iza601 Re: Do iza601 25.02.07, 15:29
            Ja próbke robiłam na4 a robie raczej lużno
            • adamala Re: Do iza601 25.02.07, 18:25
              Przecież ta włóczka jest super droga jak na mieszankę akrylu z bawełną.Cena za
              10 dkg prawie 16 zł i Ty mówisz,że cena nie jest wygórowana?
              • ewcia111ks pytanko 25.02.07, 19:25
                wszystko ok z tym sklepikiem...ale mam pytanko....włóczka perła kolor...
                chcialam się skusić na cieniowaną, a tu ani ile w motku deko, ani ile metrów a
                cena nawet nawet....moze ktoś coś więcej wie na ten temat?
                • iza601 Re: pytanko 25.02.07, 19:44
                  Metraż podany jest na stronie głównej akrylu.50gr-140m druty3.5-4
              • iza601 Re: Do Adamali 25.02.07, 19:55
                Ja naprawde uwaam że to niedrogo,na tą jakość.Podobną włoczke firmy Titan Wool
                widziałam w sklepie po 18,3złza 50 gr.
    • unhumblee włoczka Barbara 14.03.07, 14:44
      Witam, a moze ktoraś z Was robiła już coś z tej włóczki? kilka dni temu
      dostałam przesyłkę i zupełnie nie mam pojęcia co z niej zrobić, wydaje mi sie
      taka gruba
      • zarloczek Re: włoczka Barbara 14.03.07, 16:45
        Witam,
        z Barbary robiłam sweterek z SABRINY model z okładki
        idealny skład tak jak w przepisie.

www.bpv.pl/main.php?dzial=p&idgazeta=23&PHPSESSID=909cc182bb2d10cfa0ff09f4932431e0

Wieczorem podeślę zdjęcie, bo gdzieś mi "zjadło" program do zmniejszania zdjęć.
        Pozdrawiam Kasia
        • zarloczek Re: włoczka Barbara 14.03.07, 19:09
          Tak jak obiecałam wklejam zdjęcie

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2041724c9b9b2385.html
          • unhumblee Re: włoczka Barbara 14.03.07, 19:49
            ja wiem... moglabym te pytania pisac na priv, ale moze dzieki temu, ze piszemy
            tutaj, ktos jeszcze skorzystasmile jak duzo welny wyszlo Ci na ten sweterek? nawet
            kolor mam ten samsmile
            pozdrawiam
            no i tez kasiasmile
          • mimamo Re: włoczka Barbara 14.03.07, 20:11
            nie, no Twój sweter jest śliczny !!!!!!!!
            • zarloczek Re: włoczka Barbara 15.03.07, 12:39
              Poszło ok 7 motków, dokładnie nie powiem bo kawałek prułam później coś
              dokupiłam. No ale mniej więcej 7. Tył i przód zrobiłam trochę dłuzszy niż jest
              w opisie, dół mi się wywija bo nie "naumiałam" się nabierać krzyżowo oczek.
              Kołnierz też robiłam inaczej niż w opisie, brzydko się układał, był za ciasny.
              Zrobiłam tak jak Zdzid - której za podzielenie się swoją wiedzą bardzo
              dziękuję. A oto opis
              tojazdzid.blog.onet.pl/2,ID83089940,index.html
              Mnie też się sweterek podoba tym bardziej, że to mój pierwszy sweter który
              zrobiłam i mogłam go założyc. Reszta leży w szafie i czeka na prucie....
              Pozdrawiam Kasia
              • pipi43 Re: włoczka Barbara 15.03.07, 17:22
                zarloczek napisała:

> dół mi się wywija bo nie "naumiałam" się nabierać krzyżowo oczek.

Ja się naumiałam krzyżowego nabierania, jednak robotka i tak sie wywija...(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka