zdzid 09.05.07, 10:18 Mam prośbę o wyrzucenie na górze linka do naszego Foto Forum - Robótki dziane i wyszywane, z informacją, że tam można wstawiać zdjęcia swoich prac - nie wszystkie z nas są na bieżąco i mogą nie wiedzieć że takie coś istnieje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: Prośba do administratorek - FF 09.05.07, 11:10 Zdzisiu pierwszy link na czerwono pod tytułem naszewgo forum to właśnie ta informacja ))) Odpowiedz Link
izuss1 Re: Prośba do administratorek - FF 09.05.07, 11:32 niestety nie - ten link odsyła do nieaktualnego już wątku w Różnosciach - to może zniechęcać niektóre osoby bo tworzy wrażenie bałaganu podpisuję sie pod prośbą zdzid pozdrawiam - iza Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Prośba do administratorek - FF 09.05.07, 11:35 Czyli po dłuższej niebytności na Forum i ja nie jestem na bieżąco Przepraszam Zdzid Małgorzata Odpowiedz Link
splocik Re: Prośba do administratorek - FF 11.05.07, 17:23 Zgadza się link jest prawidłowy tylko w nazwie jest troszkę inaczej. Zamiast "wyszywane" jest "wyhaftowane". Niby sens jest ten sam, ale słowo inne i to różni informację z linkiem (na górze) od tytułu wątku wyróżnionego (na dole) i od nazwy naszego FF. Pozdrawiam ciepło. splocik malgoha1 napisała: > Zdzisiu pierwszy link na czerwono pod tytułem naszewgo forum to właśnie ta > informacja ))) Odpowiedz Link
zdzid Re: Prośba do administratorek - FF 11.05.07, 17:54 Splociku ale teraz już jest zmienione jak pisałam posta to link odnosił do wątku w "Różnościach", słowa 'wyhaftowane" chyba się nie będziemy czepiać?... Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: Prośba do administratorek - FF 12.05.07, 09:50 Już zmieniłam wyhaftowane na wyszywane. Teraz powinno być dobrze Odpowiedz Link
splocik Re: Prośba do administratorek - FF 12.05.07, 15:43 lady_huncwot - dzięki za zamianę. Pozdrawiam ciepło. splocik lady_huncwot napisał: > Już zmieniłam wyhaftowane na wyszywane. > Teraz powinno być dobrze Odpowiedz Link
splocik Re: Prośba do administratorek - FF 09.05.07, 13:35 Może zaraz nie "wyrzucić", ale wymienić na link aktualny. Pozdrawiam ciepło. splocik Odpowiedz Link