myszoptica77 21.01.08, 08:24 witam, czy ktoś wie co stało się z panią prowadzącą pasmanterię w alei solidarności (niedaleko placu bankowego)? czy zamknęła interes definitywnie, czy też może tylko się przeniosła gdzie indziej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_huncwot Re: pasmanteria w alei solidarności 21.01.08, 16:39 Nie mam bladego pojęcia. Ale biorąc pod uwagę, że wymagania klientek co do jakości obsługi idą w górę - może być jej trudno gdziekolwiek kontynuować interes. Pani była znana z niemiłego traktowania klientów. Odpowiedz Link
agablues Re: pasmanteria w alei solidarności 21.01.08, 21:36 Ten sklep już jest zamknięty od kilku lat ( co najmniej 2), ale jest w Warszawie kilka innych i ,rzeczywiście, z milszą obsługą Odpowiedz Link
myszoptica77 Re: pasmanteria w alei solidarności 22.01.08, 08:14 już wyjasniam o co mi chodzi... faktycznie,sklepu nie ma już dośc długo, pani srednio miła - zgadzam się w pełni, ale kupiłam tam extra merino w cudnych kolorach (niestety mąz uprał sweterek w 60 stopniach) i od tamtej pory nie mogę kupić takiej włóczki. pozdrawiam Odpowiedz Link