ozis70 21.01.08, 13:42 pobierać na raz całe albumy, czy tylko pojedyncze zdjecia (z czym długo schodzi) ? I czy można te skany jakoś powiększać, bo opisy są niestety nieczytelne , dawka93 zamieściła nowe gazetki z fajnymi wzorami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: Czy można z MULTIPLY 21.01.08, 15:15 Co do ściągania całych albumów to nie wiem, a byłabym mocno zainteresowana. Powiększać można i to bardzo Kliknij w obrazek a potem w napis po prawej stronie Zoom In- powiększa cudnie Małgorzata Odpowiedz Link
ozis70 Re: Czy można z MULTIPLY 21.01.08, 16:42 Dzięki za dopowiedź, tak własnie powiększałam,ale myślałam, że można jeszcze jakoś inaczej, bo nie wszystkie zdjęcia chcą się powiększyć w ten sposób. Agnieszka Odpowiedz Link
dawka93 Re: Czy można z MULTIPLY 21.01.08, 18:51 Sory za mało czytelne skany , ale mam stary sprzet a niektóre sciagam z sieci Pozdrawiam Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Czy można z MULTIPLY 21.01.08, 20:00 Ty nie pisz sory to my Ci DZIĘKUJEMY !!!Od dawna Twój album jest w moich ulubionych ))) Odpowiedz Link
ozis70 Re: Czy można z MULTIPLY 21.01.08, 21:46 Ja też mam dawki albuny w ulubionych i ściągam namiętnie wzorki.Dzięki serdeczne, kawał dobrej roboty robisz i kupę frajdy wszystkim nam zakręconum robótkowo. Odpowiedz Link
qanna Re: Czy można z MULTIPLY 22.01.08, 10:39 Miło, że się odezwałaś, Dawka. Od dawna cieszą oko Twoje pracowicie zbierane albumy. Dzięki serdeczne! A propos Multiply, które znam tylko jako odbiorca, W niektórych albumach, przy pewnej grupie albumów, jest czynna funkcja "video". I te albumy można kopiować. Czy jest to możliwe u Ciebie? Ucieszyłabyś wiele entuzjastek robótek. Pozdrawiam cieplutko! Qanna Odpowiedz Link