mragin 02.04.08, 18:12 foto.radikal.ru/f.aspx?b0610003c008b48dfjpg Czy jakaś dobra dusza pomoże mi rozszyfrować plisę tego sweterka albo podrzucic coś podobnego . Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjermak Re: ażurowy sweterek 02.04.08, 18:52 Ja to mam bo to z Vogue ale jka bys znalazla z ktorego to byloby mi latwiej. napisz do mnie na priv. Odpowiedz Link
necara jako pasozyt 05.04.08, 20:18 chcialabym zapytac, czy jesli szanowne Panie znajda wzor, to moglyby go w swej dobroci anielskiej wyslac rowniez mnie, pasozytowi? )) bylabym niezmiernie wdzieczna Odpowiedz Link
qanna Re: jako pasozyt 05.04.08, 22:39 Czy nie byłoby przyjemniej dołączyć do grona forumowiczek, niż pozostawać pasożytem? """"""" JAK PROSIĆ O PRZESŁANIE WZORU? Prośby kierujcie na maile osób proponujących udostępnienie wzorów. Nie wpisujcie prośby o przesłanie jako odpowiedzi na forum! Podziękowania - również przesyłajcie nadawcy na priva :-""""""""" Odpowiedz Link
necara Re: jako pasozyt 06.04.08, 12:15 Alez ja jestem wierna czytaczka i w miare swoich bardzo skromnych zasobow staram sie odpowiadac, jesli moge komus pomoc w znalezieniu wzoru) Nie czuje sie natomiast na silach pomagac w sensie technicznym, bo jestem za cienka) Odpowiedz Link
erin25 Re: jako pasozyt 06.04.08, 12:44 Qanna napisała: "JAK PROSIĆ O PRZESŁANIE WZORU? Prośby kierujcie na maile osób proponujących udostępnienie wzorów. Nie wpisujcie prośby o przesłanie jako odpowiedzi na forum! Podziękowania - również przesyłajcie nadawcy na priva :-""""""""" I to jest napisane na stronie forum jako zasada, do której wskazane jest się stosować. Od pewnego czasu ta zasada jest ciągle przypominana i wyjaśniane dlaczego.Zresztą (oprócz innych problemów z tym związanych) to dziwnie wygląda temat, który składa się głównie z postów typu "ja też chcę, mogę chcieć, dziękuję" itp... Odpowiedz Link