Dodaj do ulubionych

wzory na druty

08.12.08, 19:16
Witam wszystkie druciarki, szydełciarki i hafciarki. Jestem nowa na tym forum. Myślę, że warto by było czymś się wkupić. Proponuję Wam mój ogromny zbiór wzorów na druty, szydełko (również widełki) oraz do haftu. Zbierałam je tygodniami po internecie, jest tam też trochę z moich domowych zbiorów. Dostępne są na moim chomiku. Wiem, że pobieranie plików z tego serwera nie jest może najwygodniejsze, ale przynajmniej mam pewność, że mi ich stamtąd nie wyrzucą. Archiwa ważą nie więcej niż 50 MB, więc można je pobierać, wykorzystując swój limit tygodniowy, bez konieczności dokupywania transferu. Przed rozpoczęciem ściągania warto zajrzeć do folderu "podejrzyj wzory", do którego wrzuciłam trochę przykładowych wzorów. W najbliższym czasie powstanie tam folder, w którym będziecie mogły obejrzeć moje prace.
Obserwuj wątek
    • vichta Re: wzory na druty 08.12.08, 19:35
      To jest adres, gdzie znajdziecie udostępnione przeze mnie wzory:
      www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=vichta
    • iwa57 Re: wzory na druty 09.12.08, 14:22
      Serdecznie dziekuje za niesamowite bogactwo ktore udostepnilas na
      forum . Ogrom pracy z Twojej strony ,a dla zainteresowanych kopalnia
      pomyslow i wzorow .Jeszcze raz dziekuje i osobiscie polecam sie na
      przyszlosc . Jestem zafascynowana !
      Pozdrawiam juz swiatecznie -Iwa
    • vichta Re: wzory na druty 10.12.08, 15:46
      Uprzejmie donoszę, że folder z moimi pracami już jest. Ewentualne pytania
      dotyczące wzorów kierujcie na GG 13964502.
      • aga.kulka Re: wzory na druty 11.12.08, 11:00
        Tylko ę tam trzeba się zalogować żeby cokolwiek zciągnąć....
        • vichta Re: wzory na druty 11.12.08, 15:53
          O tym, że chomik nie jest najwygodniejszy do pobierania napisałam we wstępie.
          Trzymam wzory akurat tam z tego względu, że nikt ich stamtąd nie usunie, jeśli
          nie będzie pobrań. Miałam je na odsiebie.pl, ale po trzech tygodniach była ich
          tylko połowa, bo reszta została usunięta. Za rejestrację się nie płaci, więc,
          jeśli Ci zależy... A jeśli nie, to internet jest pełen różnych wzorów, nie
          musisz korzystać akurat z moich.
    • vichta Re: wzory na druty 17.12.08, 15:23
      2 GB transferu teraz specjalnie dla Was. Do wyczerpania limitu.
      www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=vichta&sid=180
      • qanna Re: wzory na druty 17.12.08, 16:16
        Ttanfer? Swietnie, ale i tak nie wiadomo co się kryje w Chomiku,
        skoro jest zahasłowany.
        • vichta Re: wzory na druty 17.12.08, 16:41
          Chomik nie jest zahasłowany, z wyjątkiem jednego folderu, który jest do mojego
          wyłącznego użytkowania. A wzory można podejrzeć w folderze "podejrzyj wzory".
          Zostało 745 MB!
    • jolunia01 Re: wzory na druty 18.12.08, 08:43
      Popatrzyłam, parę rzeczy ściągnęłam. Super sprawa. Będę sie uczyc
      robić na widełkach.
    • vichta Re: wzory na druty 28.12.08, 15:02
      Rozbudowałam mojego chomika dość mocno. Teraz, oprócz archiwów możecie pobierać
      również pojedyncze pliki. Folder "podejrzyj wzory" przestał być potrzebny, więc
      go usunęłam.
    • dawka93 Re: wzory na druty 28.12.08, 15:24
      Zapraszam do siebie

www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Dawka93
      • malgoha1 Re: wzory na druty 28.12.08, 16:15
        Dawko wielkie dzięki jesteś skarbnicą wzorów z której często korzystam. teraz
        też się podłączyłam smile))
        pozdrawiam Małgorzata
      • attta Re: wzory na druty 14.01.09, 11:41
        Witam, napisz proszę czy należy się na chomiku zalogować aby móc z tego
        korzystać? Oprócz robótek interesuje mnie tez język angielskismile pozdrawiam
      • e-dysia Re: wzory na druty 23.01.09, 22:19
        probowałam wejsc i obejrzec ale są kłódeczki sad
        • vichta Re: wzory na druty 25.01.09, 14:42
          Kłódeczki są tylko dwie: na folderach "hafty polskie" i "programy do haftu".
          Wystarczy poprosić o hasło. Numer GG jest podany na chomiku. Nie wszystkimi
          wzorami można dzielić się na prawo i lewo, ponieważ są to pliki chronione.
          Resztę można pobierać bez żadnych ograniczeń. Udostępniłam własny limit
          transferu, aby ułatwić Wam pobieranie. Wyjątkiem są archiwa, zawierające pliki,
          które można pobrać pojedynczo. Archiwa są dla tych, którzy mają własny limit
          transferu, i nie chce im się pobierać plików pojedynczo (i tylko tu potrzebna
          jest rejestracja i logowanie) Jeszcze raz wyjaśniam: chomik nie jest i nigdy nie
          był zahasłowany. Zahasłowane są niektóre foldery, a o hasło można mnie poprosić
          przez GG lub chomika.
    • julsza Re: wzory na druty 02.01.09, 20:39
      vichta, sciagnelam jeden sweterek. w drutach jestem poczatkujaca,
      ale troche sie znam na decoupage'u i pierniku staropolskim, wiec
      chetnie sluze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka