Dodaj do ulubionych

Dojazd do szpitala

18.05.10, 18:19
Witam
Czy mógłby ktoś z forumowiczów udzielić mi informację na temat dojazdu do
szpitala na ul. Reymonta 83/91. Dodam, że jestem z Legionowa.
Dziękuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • grzeg_sz_1 Re: Dojazd do szpitala 18.05.10, 19:50
      Mam nadzieję że działa:)
      mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,23,21.34760,52.11392?l=91285502295a9796
    • robson74eh Re: Dojazd do szpitala 18.05.10, 22:39
      a ja napiszę jak dojechać
      z Legionowa proponuję drogę przez Wołomin,
      ja zawsze tamtędy jeżdżę, może klika kilometrów dalej, ale szybciej
      trzeba się kierować na drogę nr. 631 prowadzącą przy Zalewie, w stronę Wołomina,
      trzeba jechać cały czas tak jak prowadzi droga, wjeżdżamy do Warszawy, przez
      Rembertów, Marysin Wawerski, aż będziemy jechać wzdłuż torów kolejowych, tpry
      mamy po prawej stronie, mijamy PKP Warszawę Anin, dojeżdżamy do Międzylesia. To
      będzie pierwszy przejazd przez tory jaki napotkamy, przy bardzo małym rondzie.
      Przez ten przejazd przejeżdżamy na drugą stronę torów, i mamy kolejne rondo na
      którym skręcamy w lewo. Przejazd przez tory jest konieczny, gdyż dalej droga
      jest zamknięta z powodu remontu. Dalej jedziemy wzdłuż torów kolejowych, na
      południe, z tym, że tory mamy już po lewej stronie, mijamy dzielnice Warszawy,
      Radość, Miedzeszyn, Falenicę. Jedziemy cały czas prosto, mijamy Michalin, dalej
      Józefów, Później droga "odjeżdża" od torów. My jedziemy prosto, mijamy po lewej
      stronie stacje paliw Orlen, kolejne rondo, most na rzece Świder. Jedziemy dalej
      prosto, jest to ulica Kołłątaja, pierwsze skrzyżowanie z sygnalizacją świetlną
      prosto, na drugim skręcamy przy stacji paliw BP w lewo w ulicę Majową,
      przejeżdżamy przez tory kolejowe, za przejazdem jedziemy prosto. Jest to ulica
      Grunwaldzka, po przejechaniu około 200 - 300 metrów mamy w prawo pierwszą,
      asfaltową ulicę Reymonta, jej początek. Skręcamy w prawo, jedziemy trochę po
      peryferiach, wąskim asfaltem, jedziemy cały czas prosto. Za górką będzie
      osiedle, my cały czas prosto. Skrzyżowanie z ulica Samorządową, drogą z
      pierwszeństwem przejazdu, my nadal prosto. Po prawej stronie mijamy kościół i
      kolejne skrzyżowanie z drogą z pierwszeństwem przejazdu - ulicą Żeromskiego.
      Przejeżdżamy prosto, i po przejechaniu około 2.0 - 2.5 km droga łukiem biegnie w
      prawo, i na tym łuku trzeba skręcić w lewo w murowana bramę szpitala.
      Gdyby się zrodziły jakieś pytania chętnie odpowiem.
      Można jeszcze jechać drugą wersją, ulica Jagielońską wjeżdżamy do Warszawy,
      przed rondem Starzyńskiego należy zjechać w prawo, i jechać pomiędzy Wisła a
      ZOO, ulicą Wybrzeże Helskie. Jedziemy cały czas prosto, kierujemy się na Puławy
      Wałem Miedzeszyńskim.
      Wałem wyjeżdżamy z Warszawy, mijamy Józefów, dojeżdżamy do miejsca, gdzie po
      lewej stronie znajduje się stacja paliw Orlen, i gdzie droga jest zamknięta,
      wszyscy skręcają w lewo. Wjeżdżamy do Otwocka, dojeżdżamy do ronda, gdzie
      kierujemy się na Karczew, będzie to drugi zjazd z ronda w prawo.Jedziemy ulicą
      Kraszewskiego, i skręcamy w pierwszą asfaltową drogę w lewo. Jest to ulica
      Batorego. Dalej jedziemy prosto, pierwsze skrzyżowanie z sygnalizacją świetlną,
      drugie skrzyżowanie z sygnalizacją świetlną, rondo, trzecie skrzyżowanie z
      sygnalizacją świetlną,przejeżdżamy tory kolejowe, dalej prosto. Należny skręcić
      w prawo w ulicę Reymonta, będzie to czwarta asfaltowa droga w prawo, przed nowym
      osiedlem mieszkaniowym, i później na łuku drogi w lewo....
      Trochę duzo tego opisu, ale tak wyszło.
      Jak się zrodzą pytania proszę o meil, z chęcią odpowiem.
      • eva29 Re: Dojazd do szpitala 19.05.10, 21:21
        a jaki oddział?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka