Dodaj do ulubionych

Znaleziono psa - owczarka

19.01.11, 22:59
Witam.
W okolicach Batorego/Świderskiej znaleziono owczarka. Pies na oko 1-2 letni, widać, że zadbany. Musiał uciec niedawno. Bez żadnej obroży. W chwili obecnej znajduje się w Dębe Wielkim (gdyż znalazca nie mógł go trzymać u siebie) i jeśli właściciel nie znajdzie się to może znajdzie tu dom. O ile zaprzyjaźni się z obecnym mieszkańcem ogrodu.
Dla zainteresowanych zdjęcia na maila lub może wrzucę na jakiś serwer jak je jutro za dnia zrobię.
Obserwuj wątek
    • pprokopc Re: Znaleziono psa - owczarka 23.01.11, 10:18
      Nikt się nie przyznaje? Może Waszym znajomym zaginął pies? Albo widzieliście jakieś ogłoszenia? Aż nie chce mi się wierzyć, że ktoś mógłby wyrzucić takiego pięknego psa. No, chyba, że trzymał go w mieszkaniu, bo po zachowaniu widać, że jest "żywy" i młody. Chce się bawić, ma dużo energii. Niestety, na razie nie zanosi się, żeby polubił mojego obecnego psa więc wszystko wskazuje, że będę go musiał oddać :(
      Zdjęcia w moim gazetowym albumie, tutaj: fotoforum.gazeta.pl/a/54969.html

Swoją drogą - ludzie to bestie bez serca.
      • gonnia-1 Re: Znaleziono psa - owczarka 23.01.11, 14:51
        Może jeszcze znajdzie się właściciel...szkoda, żeby pies wylądował w schronisku :(
        • maryshaa Re: Znaleziono psa - owczarka 23.01.11, 16:17
          W razie co jak już nie będzie wyjścia, to tylko przypominam, że Celestynów ze względu na obecną sytuację nie przyjmuje nowych psów... Ale schron to dla psa właściwie koniec.. :(
    • ask-a09 Re: Znaleziono psa - owczarka 01.02.11, 20:03
      W otwocku pojawiło sie ogłoszenie o zaginionym owczarku. Zadzwoniłam pod podany numer i podałam link do ogloszenia na tym forum ale że własciciele psa nie sa obeznani z forum to na wszelki wypadek podaję numer telefonu z ogloszenia 694 282 657
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka