Dodaj do ulubionych

echo serca - gdzie?

30.03.11, 09:45
w nowym, józefowskim szpitalu kardiologicznym kazano mi czekać do 19 maja - na badanie prywatne! nie chcę myśleć, ile się czeka na badanie refundowane przez NFZ....
przychodzę więc tu z pytaniem: gdzie polecacie - mamy coś dobrego w okolicy, czy na Warszawę się kierować?
chodzi o osobę dorosłą
Obserwuj wątek
    • grzeg_sz_1 Re: echo serca - gdzie? 30.03.11, 11:16
      na szczęście z badań serca nie musiałem korzystać, ale dobre opinie słyszałem o
      www.otwock-szpital.pl/
      • taniuszka Re: echo serca - gdzie? 30.03.11, 12:41
        ja co roku robię echo w otwockim szpitalu, z reguły czekam ok 1miesiąca( w ramach NFZ oczywiście). Ale tam robią tylko zwykłe, jeśli interesuje Cię echo przezprzełykowe to w Aninie (przynajmniej mnie zawsze tam kierują).
        • patsik Re: echo serca - gdzie? 31.03.11, 09:21
          dzięki, grzeg i taniuszka :)
          na nfz nie mam czasu czekać - podobno ok. pół roku :-/
          • patsik Re: echo serca - gdzie? 31.03.11, 09:25
            informacyjnie: w szpitalu płucnym robią tylko badania na potrzeby pacjentów szpitalnych, nie ma usług dla pacjentów z zewnątrz :-(
            a to Ci bogata placówka.... ;)
            • grzeg_sz_1 Re: echo serca - gdzie? 31.03.11, 10:00
              hmm........ dziwne, słyszałem że komercyjnie też robią. Ale tylko słyszałem
              • taniuszka Re: echo serca - gdzie? 31.03.11, 16:48
                a szpital na Batorego? bo ja właśnie tam robię...na pierwszym piętrze jest pracownia USG a vis a vis niej jest recepcja gdzie przychodzi się ze skierowaniami na rtg i usg. ponadto w Otwocku na Borowej jest to nowo otwarte ECZ nr tel (22) 710 30 10(rejestracja ogólna). To szpital kardiologiczny więc na pewno robią echo.
    • lamelka007 Re: echo serca - gdzie? 01.04.11, 19:34
      w Damianie z dnia na dzień - przynajmniej we wrześniu zeszłego roku:)
      • patsik Re: echo serca - gdzie? 02.04.11, 20:01
        na Damiana się nieco obraziłam, więc jeśli tyko mam okazję tam nie pojechać, to nie jadę ;)
        polecam centrum kardiologiczne "Allenort" przy ul. Płowieckiej - wizyta tego samego dnia, kiedy zadzwoniłam
        pełen profesjonalizm, na miejscu lekarze - w razie potrzeby - na szczęście u nas badanie wyszło całkiem prawidłowo :)
        • paulinciaj Re: echo serca - gdzie? 13.08.11, 12:22
          gdzie prywatnie echo serduszka dla rocznego dziecka?
          z góry dziękuję,.
          • paulinciaj Re: prywatnie echo serca rocznego dziecka- gdzie? 13.08.11, 12:30
            Witam.
            Gdzie prywatnie mogę zrobić echo serduszka dla rocznego dziecka?
            Z góry dziękuję,.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka