Dodaj do ulubionych

STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH

18.04.11, 18:46
Super podejście, krótkie terminy, ceny nie zwalające z nóg.
Polecam panią Agatę, która strzyże psiaki i kociaki w gabinecie weterynaryjnym Sawa-Wet na Kresach w Otwocku.
Obserwuj wątek
    • szarotkaonly Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 20.04.11, 08:51
      Bylam z moim pieskiem - yorkiem p.Agata zna sie na rzeczy. I okazalo sie, ze to NIE moj piesek ma problem z zachowaniem sie na stole, tylko zachowanie sie pieska zalezy od osoby, ktora z nim pracuje. Cenowo chyba rzeczywiscie jest ok. Pozdrawiam.
    • aneczkamalineczka Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 18.07.11, 18:41
      Ja byłam wczoraj w salonie fryzjerskim dla psów psiakowo.pl w Otwocku przy Staszica 5/7. Salonik mały, ale ceny niskie, pani miła i ładnie strzyże, przynajmniej yorki (ja mam:)). Natomiast ostrzegam przed strzyżeniem u weterynarza na staszica - w lecznicy Żbik, szprycują psy żeby stały spokojnie, a była tam koleżanka i york jak szczotka wyszedł. Podobno ładnie też strzygą na kościelnej
      • piratfaka Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 18.07.11, 18:53
        Bo z lecznicą przy Staszica to tak jest...
        Dlatego polecam Sawawet
      • paulinajakmalina Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 18.07.11, 18:55
        ja też byłam w tym psiakowie na staszica, zadowolona jestem, ale ubranek nie mają. Co do Pani Agaty słyszałam mało pochlebne opinie. Na kościelnej ok, ale sama jest dziewucha więc jak pies wariat jak mój to sobie nie radziła
        • piratfaka Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 18.07.11, 19:05
          To znaczy jakie?
    • calineczkazotwocka Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 18.07.11, 19:07
      doprawdy nie kminie co sie tak dobrze o tej kościelnej wypowiadacie, mi tam sznaucera tak ścieły, że żal dupe ściska, pierwsze były i klientów mają dużo i na akord jadą, a nie na jakość. O tym salonie nowym na staszica nic nie wiem, ale chyba się zapiszę spróbować jak takie pochwały lecą bo mnie ta cała pani karolina z kościelnej ostatnim ścięciem do furii doprowadziła. co do weterynarzy to wiadomo nie od dziś że sie u nich nie strzyże
      • piratfaka Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 18.07.11, 19:12
        A ja tam strzygę u weta i dobrze na tym wychodzę.
        • marta_i_koty Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 08.08.11, 21:39
          Czy piratfaka nie jest czasem totumfackim "lecznicy" Sawawet...?
          • patsik Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 10.08.11, 21:46
            to już na tym forum też nie można się pochwalić, że coś jest dobrego/fajnego/ciekawego w naszej mieścinie?
            o lekarzu napisać - źle, bo zaraz jestem krewną
            o gabinecie wet - widać - też nie można
            o kosmetyczkach, fryzjerach, dobrych pączkach czy pizzy też nie wypada?
            • piratfaka Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 12.08.11, 18:11
              Wypada jedynie , wg Marty i koty , słać gnioty w postaci peanów pod adresem innej lecznicy , w której od wielu lat leczy swoje i nie swoje koty za symboliczna złotówkę. jednak to z totumfackim nie ma związku... a może się mylę?
              • marta_i_koty Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 14.08.11, 18:47
                P. Iwanowska pracowała kiedyś u dr Gniota i pamiętam ją jako osobę naciągającą klientów i kompletnie nie mającą podejścia do zwierzaków (zaczęła kiedyś drzeć japę na mojego kota, bo bronił się przed zmierzyeniem temperatury). Jakoś nie wydaje mi się, że TERAZ jest weterynarzem z prawdziwego zdarzenia...
                • piratfaka Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 15.08.11, 23:59
                  Już to gdzieś było na forum, powtarzasz się, i na dodatek nie skutecznie. A ten wątek jest o strzyżeniu ... podobno.
            • marta_i_koty Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 14.08.11, 18:50
              patsik napisała:

> to już na tym forum też nie można się pochwalić, że coś jest dobrego/fajnego/ci
              > ekawego w naszej mieścinie?
              > o lekarzu napisać - źle, bo zaraz jestem krewną
              > o gabinecie wet - widać - też nie można
              > o kosmetyczkach, fryzjerach, dobrych pączkach czy pizzy też nie wypada?

Poszukaj sobie wypowiedzi piratfaka i zobaczysz, że dotyczą one w 80% peanów na temat pewnej lecznicy... Jakoś mi to trąca reklamą:/
              • piratfaka Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 15.08.11, 22:16
                uderz w stół, nożyce się odezwą. Każdy patrzy przez swój pryzmat.
                • paulinajakmalina Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 26.08.11, 22:34
                  Dziewczyny, ale was powiozło!!!! miało być o strzyżeniu psów w Otrwocku ,a to takie buraki:)))
                  Propo tematu byłam dwa razy u dziewczyny na Staszica n5/7 w tym psiakowie. Jestem mega zadowolona. Tanio i ładnie. Prosze żebyśmy się wymieniały info na ten temat, a nie na inny bo wątek jest oczywisty. Jeżelli słabo szukam to wyślijcie mnie do innego fora na ten temat, please:)))
    • ladyfree Re: STRZYŻENIE PSÓW NA KRESACH 09.03.12, 10:23
      Właściciele!!!!!!! strzygłam westa kilka razy na staszica, ostatnio mnie podkusiło bo jestem z karczewa i poszłam do nowego fryzjera na ługach, CHCE WSZYSTKICH OSTRZEC!!!DZIEWUCHA ZROBIŁA MI Z PSA JAKĄŚ MASAKRE, SAMA BYM GO LEPIEJ OBCIEŁA!!! TEGO NAWET NIE DA SIĘ OPISAĆ!!! I JESZCZE MUSIAŁAM ZAPŁACIĆ!!!! A TO ONA POWINNA DOPŁACIĆ MI!!!!! TA OSOBA NIE MA POJĘCIA O STRZYŻENIU, MAM NADZIEJE, ŻE TO PRZECZYTA I SIĘ PRZEBRANŻOWI BO TO JAKAŚ PARANOJA!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka