abstrakt2003 21.05.05, 09:29 Porzucicie klawiatury! Korzystajcie z Słońca! Niech zieleń was otoczy! Wreszcie możemy docenić uroki naszego miasta! W drogę! :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francesca12 Re: NA SPACER!!!! :)))))))))) 21.05.05, 09:31 Kto może, ten niech wyrusza :) Inni przykuci do kompa:( Ale ale, po 16 ... Odpowiedz Link
krtysia a gdzie spacerujecie najchetniej? 21.05.05, 09:41 -za moich mlodych lat,byly to spacery nad Swider. -a teraz? Odpowiedz Link
krtysia Re: NA ROWER!!!! :)))))))))) 21.05.05, 15:54 sobiepanna napisała: > Ale już!!! >Ale jak;(((( www.animationfactory.com/animations/nature/weather/a3620/ Odpowiedz Link
francesca12 Były rowerki, spacerki? 22.05.05, 19:45 Proszę się tu przyznać:) Ale chyba tak, bo na forum nikt nie zajrzał ... Odpowiedz Link
kubek Niektórzy byli w pracy całą sobotę i niedzielę! 22.05.05, 20:57 Uff jutro poniedziałek! Odpowiedz Link
francesca12 Re: Niektórzy byli w pracy całą sobotę i niedziel 22.05.05, 21:18 No, ci co pracowali są zwolnieni :) Odpowiedz Link
chiste Re: Niektórzy byli w pracy całą sobotę i niedziel 23.05.05, 12:39 A ja widziałem wczoraj bociana czarnego. W granicach administracyjnych miasta. Ale jaja! Odpowiedz Link
kubek Bocian czarny??!! :) 23.05.05, 16:57 I znosi jaja, kurcze fiks! Gdzie trzeba pędzić za fotą! Granice administracyjne obejmują spory kawałek terenu. Namiary GPS itp., proszę :) Odpowiedz Link
chiste Re: Bocian czarny??!! :) 24.05.05, 09:16 Powaznie, widziałem bociana czarnego. Byłem troche ździwiony, bo niby jest on w herbie parku i niby gnieździ sie w rezerwacie Na Torfach, ale jak długo żyję, bociana czarnego Na Torfach nie widziałem (podobnie jak żółwia błotnego). A ja mojego boćka spotakałem, kiedy brodził sobie w strumieniu obok polany w Soplicowie, w miejscu w ktorym w 1998 r. rozbili sie Iskrą radomscy piloci. Dzisiaj stoi tam pomnik i krzyz zrobiony z połamanej sosny. Siedzimy sobie z kumplem zmęczeni jazdą na bicyklu, a ten sobie jak gdyby nigdy nic - przyszedł od strony miasta i poszedł dalej w las. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Bocian czarny??!! :) 24.05.05, 09:26 chiste napisał: > a ten sobie jak gdyby nigdy > nic - przyszedł od strony miasta i poszedł dalej w las. No teraz w to wierzę!!! Trzeba było od razu napisać, że Cię bocian czarny olał ;P Odpowiedz Link
francesca12 Re: Niektórzy byli w pracy całą sobotę i niedziel 23.05.05, 21:30 Komu jak komu, ale chistemu to wierzę w tego bociana:) Ja też widziałam, ale to było dawno temu. Odpowiedz Link