cziste 22.09.05, 11:37 Co Wy na to? Skomuentujcie, przeciez wypada! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francesca12 No tak - nowy, darujmy mu :) 22.09.05, 12:03 Ech, ci nowi - nigdy nie wiedzą, jak to na forum jest. No żesz, przecież my komętujemy tylko tauzeny! ;) Nowa moda? Odpowiedz Link
cziste Re: No tak - nowy, darujmy mu :) 22.09.05, 12:07 Naprawdę, podarujesz mi? Cholrerrra, od dzis zaczynam zbierac cytaty z franczeski. Odpowiedz Link
francesca12 Re: No tak - nowy, darujmy mu :) 22.09.05, 12:15 Na przypadłość czytania między wierszami też jest szczepionka. Ale z doświadczenia ostrzegam - bardzo boli. Odpowiedz Link
cziste Re: No tak - nowy, darujmy mu :) 22.09.05, 12:19 Słoneczko, uswiadom mnie. Lubię, kiedy boli, a po szczpienieu to ja jestm jak ten lew... Niczego się nie boję. Odpowiedz Link
francesca12 Re: No tak - nowy, darujmy mu :) 22.09.05, 12:29 O nie, ja tej zaległej roboty z uświadamianiem odwalać nie będę! Po prostu wiem, że czytanie między wierszami niedobre jest. No i można się z tego szybciutko wyleczyć. EOD Odpowiedz Link
cziste Re: No tak - nowy, darujmy mu :) 22.09.05, 12:41 Francesca, tak od kilku miesiecy myślę, że Tobie to naprawdę przydałoby się uświadomienie. Takie brutalne, przez zerwanie majtek. Poważnie, im szybciej, tym lepiej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
francesca12 Re: No tak - nowy, darujmy mu :) 22.09.05, 13:46 Że co??? Wolę słodką nieświadomość. "Pozdrawiam" - jak kwiatek na bagnie. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: No tak - nowy, darujmy mu :) 22.09.05, 14:01 francesca12 napisała: > "Pozdrawiam" - jak kwiatek na bagnie. DOBRE!!! <rotfl> A nie wolelibyście zapasów w kisielu, hę? ;) Odpowiedz Link
cziste Re: zapasy w kisielu 22.09.05, 15:03 O ile dobrze pamietam, to jestes na 3 rundy zakontraktowana w ringu kisielowym z JJK. To jakas stara sprawa, ale nie widziałem tej walki jak dotąd. Masz sparing z szefem? Odpowiedz Link
michaelandro Re: zapasy w kisielu 22.09.05, 15:43 A nie chcecie zainteresować walką Czarka Mończyka? Odpowiedz Link
cziste Re: Mończyk 22.09.05, 15:45 Czarek to moj idol. Waliłem z nim browara na ławce w parq. Mowil mi, że ma z powodu telewizji nieprzespane noce. Rożne bambry tez go nachodziły. Stresa miał chlopak, to se pogadał. I popił. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: zapasy w kisielu 22.09.05, 15:50 cziste napisał: > O ile dobrze pamietam, to jestes na 3 rundy zakontraktowana w ringu kisielowym > z JJK. Mieliśmy być gwiazdami następnego pożegnania lata. Zepsułeś niespodziankę Łosiu ;( Odpowiedz Link
cziste Pożegnanie lata 22.09.05, 15:57 Niespodzianka porzegnania lata jest to, ze JJK startuje na posła. Wczoraj czytałem obwieszczenia lustracyjne na słupie. Jak nic wisi JJK, i to w jakim komitecie! OKO mi spuchło! Odpowiedz Link