r0mex 18.01.06, 17:20 widzialem dzis jak na kortach wylewano lodowisko czy ktos wie ile bedzie kosztowal bilet :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_i_koty Re: Lodowisko na stadionie 18.01.06, 18:25 Ja muszę sobie nabyc łyzwy...Ostatnio bylam na Torfach i ludzie smigali po zamarznietym jeziorze - super...:) Tak mnie naszła chętka, ze łyżwy kupuję i wiuuuu..... A po ile bilety na stadionie, też sie chętnie dowiem...:) Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Lodowisko na stadionie 18.01.06, 18:32 marta_i_koty napisała: > Ostatnio bylam na Torfach i ludzie smigali po > zamarznietym jeziorze - super...:) mam tylko nadzieję że będą mieli więcej szczęścia niż ten dzieciak z jeziorka Gocławskiego. Odpowiedz Link
zwierz.alpuhary Re: Lodowisko na stadionie 18.01.06, 19:51 heh, po jeziorze to każdy potrafi, ja dziś śmigałem po ulicy:-) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Lodowisko na stadionie 19.01.06, 09:29 Po ulicy to i ja kiedyś śmigałam - za czasów wczesnoszkolnych (na szczęście nie było nic ciekawego w telewizji, nie było internetu:D), jak wróciłam ze szkoły, to teczka (bo się jeszcze teczki nosiło) w kąt i na łyżwy, rodzice mnie ściągali siłą do domu.. Ale było super:) A jeszcze fajniej było chodzić na górkę i zjeżdżać na sankach, z chłopakami można było zjechać na worku - wtedy była jazda z atrakcjami :) Ależ to były czasy :DD Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Lodowisko na stadionie 19.01.06, 09:33 francesca12 napisała: > Po ulicy to i ja kiedyś śmigałam - za czasów wczesnoszkolnych (na szczęście nie > > było nic ciekawego w telewizji, nie było internetu:D), jak wróciłam ze szkoły, > to teczka (bo się jeszcze teczki nosiło) w kąt i na łyżwy, rodzice mnie > ściągali siłą do domu.. > Ale było super:) > A jeszcze fajniej było chodzić na górkę i zjeżdżać na sankach, z chłopakami > można było zjechać na worku - wtedy była jazda z atrakcjami :) > Ależ to były czasy :DD > kurcze, teraz też można. To odmładza :-))) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Lodowisko na stadionie 19.01.06, 09:36 A chętnie bym tak zrobiła, tylko łyżwy zrobiły się za małe.. I górka, z której zjeżdżaliśmy jest teraz czyjąś właśnością. Ale się porobiło :D Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Lodowisko na stadionie 19.01.06, 09:38 na szczęscie moja górka ciągle jest dostępna:-) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Lodowisko na stadionie 19.01.06, 11:40 A ta "moja" nie dość, że jest czyjaś, to jeszcze jakaś płaska się zrobiła.. No i nie mam sanek :(( Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Lodowisko na stadionie 19.01.06, 12:00 ja też nie mam sanek, ale moje dziecko ma:-)) A pozatym fajnie zjeżdża się na butach i innych częściach ciała:-))) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Lodowisko na stadionie 19.01.06, 12:02 Heh, ja nie mam sanek, nie mam dziecka. Będzie dziecko, bedą sanki :)) > A pozatym fajnie zjeżdża się na butach i innych częściach ciała:-))) Na butach to nie za bardzo.. Ale jak się zjedzie na tyłku, to dopiero frajda :)) Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Lodowisko na stadionie 18.01.06, 19:57 Na Torfach jest gruby lód, gdyby bylo inaczej, za nic w swiecie nie łaziłabym po jeziorze, bo ja sie boje nawet Świdra...:) A z tym dzieciakim to kicha - jak to mozliwe, ze tłum ludzi nie pomogł topiącemu sie chlopakowi...? Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Może nie umieją pływać? 18.01.06, 22:13 Hmmm, w wodzie głębokiej na póltora metra...? Odpowiedz Link
kubek A kto ogląda te wszystkie telewizyjne 18.01.06, 22:37 relacje z zawodów figurowych na lodzie? Poza moją mamą naturalnie :) Wolę hokej, ale u nas on nie jest raczej dostępny :( Odpowiedz Link
francesca12 Re: A kto ogląda te wszystkie telewizyjne 19.01.06, 09:34 Moja Mama ogląda zawsze obowiązkowo jazdę (oczywiście też boks, choćby o 3 nad ranem i siatkówkę), mnie też woła, żebym oglądała, więc i ja zerknę.. Odpowiedz Link
francesca12 Re: Lodowisko na stadionie 19.01.06, 09:33 > A z tym dzieciakim to kicha - jak to mozliwe, ze tłum ludzi nie pomogł > topiącem u sie chlopakowi...? To proste: "tłum" bał się o swoje życie, to typowa reakcja: z jednej strony może i chęć pomocy, ale z drugiej paraliż - a co będzie, jak i ja utonę.. Skąd ludzie mogli wiedzieć, że tam jest płytko?? Ale przez 20 min. nic nie zrobić?? Odpowiedz Link