michalin.pl 09.03.06, 12:08 A może by tak INTERNETOWA biblioteka? Szczegóły pomysłu opisałem na stronie www.forum.michalin.pl/viewtopic.php?p=123 -- michalin.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobiepanna Re: A może by tak INTERNETOWA biblioteka? (O) 09.03.06, 12:35 Fajny pomysł. Tylko jak dla mnie ma jeden mankament. Mam dość dużą bibliotekę i od LAT przymierzam się do skatalogowania książek. I po prostu wymiękam... Odpowiedz Link
michaelandro Re: A może by tak INTERNETOWA biblioteka? (O) 09.03.06, 12:38 Pomysł fajny, ale czy zgodny z prawem? Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: A może by tak INTERNETOWA biblioteka? (O) 09.03.06, 12:43 a czemu nie?? nie można komuś POŻYCZYĆ lub ODDAĆ ksiązki?? Odpowiedz Link
sobiepanna Re: A może by tak INTERNETOWA biblioteka? (O) 09.03.06, 12:43 Majkel, tu chyba chodzi o stworzenie listy swoich książek, które chcesz pożyczyć/sprzedać albo takich, których szukasz, a nie udostępnianie zawartości... Odpowiedz Link
michaelandro Re: A może by tak INTERNETOWA biblioteka? (O) 09.03.06, 13:24 no to nie zrozumiałem- rzeczywiście fajne. Kiedyś była taka akcja, że można było zostawiac swoje książki w różnych częściach miasta. Tylko nie wiem, czy pożyczyłbym swoje ulubione tytuły... Odpowiedz Link
michalin.pl Re: A może by tak INTERNETOWA biblioteka? (O) 09.03.06, 14:01 michaelandro napisał: > Tylko nie wiem, czy pożyczyłbym swoje ulubione tytuły... Od zaufania lub jego braku do osoby, ktora chce pozyczyc bedzie zalezalo czy pozyczysz czy nie (i na jakich warunkach) -- michalin.pl Odpowiedz Link
amigo9 Re: A może by tak INTERNETOWA biblioteka? (O) 10.03.06, 00:12 Kilka dni temu pewna osoba, z która wiążą mnie powiedzmy stosunki biznesowe (hehe, jak to brzmi) dojrzała na mojej półce "Ekonomię" Kamerschena, McKenziego i Nardinelliego. Podobno nie drukują tego od kilku lat (no mój czas zgłębiania tej księgi dawno minął), a nadal studenci ekonomii maja się z tego uczyć (dziwne, bo na mój gust książka mało czytelna). Podobno zabijają się o tę książkę. Jeśli ktoś chciałby pożyczyć, proszę bardzo. To był przykład. Ale na katalogowanie też jestem za leniwa:) Odpowiedz Link
kubek A niech Was ja mam, mało książek, 10.03.06, 22:41 a te co mam to kocham na zabój,trudna sprawa :( ps.Ale pomysł klawy może biblioteczkę rodziców do nabijania punktów, będę wystawiał ;) Odpowiedz Link
b_bydgoski Re: A może by tak INTERNETOWA biblioteka? (O) 11.03.06, 20:53 s8.bitefight.pl/c.php?uid=53602 Odpowiedz Link