hanna31 07.06.06, 15:21 udekoruję pięknie i niedrogo kościół na ślub lub podpowiem jak to zrobić we własnym zakresie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaelandro Re: udekoruję kościół 07.06.06, 15:53 ooo, super sprawa. Mnie często zastanawia dlaczego u nas nie ma w supermarketach i sklepach pięknych bukietów tak jak na zachodzie. Irytują mnie te nasze ordynarne wiąchy które można kupić w kwiaciarniach. Odpowiedz Link
amigo9 Re: udekoruję kościół 12.06.06, 00:12 Piękne bukiety na ślub w supermarketach? Michael teraz to przegiąłeś:) Buhahaha Odpowiedz Link
kubek Michael ma takie skłonności, jak coś wyrżnie 14.06.06, 14:17 to się nie smiać, tylko płakać koleżanko! Mnie jeszcze ciekawi czy podpowiedź w zakresie wystroju jest też odpłatna? Odpowiedz Link
hanna31 Re: Michael ma takie skłonności, jak coś wyrżnie 20.06.06, 11:56 Oczywiście, że za darmo. Jeśli czegoś się chcesz dowiedzieć to napisz na adres gazetowy. Odpowiedz Link
kubek Ale ja nie mogę już o takie rzeczy pytać, 20.06.06, 17:03 Żona by mnie ukatrupiła! ;) Odpowiedz Link
michaelandro Re: Ale ja nie mogę już o takie rzeczy pytać, 21.06.06, 12:36 Nie pisałem o bukietach na ślub tylko ogólnie. U nas ciągle króluje ordynarna wiącha. Tego nie akceptuje. Odpowiedz Link