Dodaj do ulubionych

Autofan- Wrocław

IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.12, 11:29
Szkoła jazdy Autofan- gorąco polecam wszystkim, którzy chcą rozpocząć kurs! Wykłady z teorii są prowadzone w miłej atmosferze, przy kawie i herbacie, w dwóch miejscach we Wrocławiu (przy Wita Stwosza oraz przy Pięknej), dzięki temu każdy może wybrać dogodna lokalizację. Jeżeli macie poleconego instruktora to macie pewność, że do niego traficie (polecam p. Olka Stachurę). Wszyscy są traktowani na równo, nie ma wyróżniania, że ktoś jest lepszy, czyli nie trzeba z nim pracować, bo da sobie radę, lub gorszy, czyli pojeżdżę sobie z nim, ale i tak przecież nie zda. Absolutnie nie zdarza się coś takiego, z każdym kursantem wykonywana jest taka sama ciężka praca, która prowadzi do sukcesu. Na wszystkie jazdy przychodzi się z uśmiechem i tak też się przez cały czas jeździ, i zdaje :) Godziny jazd ustala się bezpośrednio z instruktorem, co znacznie ułatwia sprawę, bo jest się w kontakcie z instruktorem. Jeszcze raz zachęcam do wybrania tej szkoły jazdy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulina Z. Re: Autofan- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 22:15
      Polecam tą szkołę jazdy, dzięki instruktorce Dorocie zdałam za pierwszym razem!
    • Gość: Julita Szwender Re: Autofan- Wrocław IP: *.broadband.greenlan.pl 16.07.12, 02:44
      Szkołę Autofan otrzymałam z polecenia. Ten wybór wiązał się z rozpoczęciem mojej przygody z autkiem. Jestem z niego bardzo zadowolona, ponieważ w krótkim okresie czasu wyjeździłam 30h, i w okresie 2 miesięcy zdałam za pierwszym razem (09.07.2012) prawo jazdy. W szczególności chciałabym podziękować Olkowi, instruktor naprawdę godny polecenia. Potrafi dostosować się do ciebie, jest cierpliwy i co najważniejsze nie wywiera presji na kursancie :)
      Szkoła jest rzetelna, bardzo dobrze przygotowuje kursanta do egzaminu wewnętrznego i państwowego bez wykupowania dodatkowych godzin.
      POLECAM ! :)
    • Gość: ważniak Re: Autofan- Wrocław IP: *.play-internet.pl 24.07.12, 10:38
      I teraz nie pozostało nam nic innego jak się tyko zastanawiać, czy to jest jakaś nieudolna kryptoreklama czy naprawdę Autofan jest takie cudowne jak mówisz. Faktem jest, że mój znajomy tam uczęszczał no i w sumie nie narzekał. Chociaż ja przed wyborem szkoły to oprócz opinii na forum wypytałem się znajomych, sprawdziłem szkołę wskazaną przez nich na stronie z rankingami szkół np. www.autoq.pl (zdawalności, cena za kurs, zniżki itd.) no i podjąłem decyzję i akurat Autofan to nie był:)
    • Gość: Ewelina Re: Autofan- Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.12, 20:23
      Jak dla mnie Autofan jest najlepszą szkołą jazdy we Wrocławiu. Znakomicie przygotowują kursantów, zarówno z teorii jak i praktyki. Egzaminy pozdawałam za pierwszym razem. Polecam instruktora Olka Stachurę, genialny człowiek, z każdego zrobi świetnego kierowcę.
    • Gość: AutoFaniak Re: Autofan- Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.12, 23:29
      Osobiście również gorąco polecam wrocławską szkołę Autofan. Zdałem za pierwszym razem u Sebastiana ale znajomi chwalą sobie również pozostałych instruktorów. Lada moment na youtubie będzie dostępna seria AutoFaniak. Będzie to forma interaktywnego przygotowania do egzaminu na wrocławskich drogach, warto zobaczyć tuż przed i w trakcie kursu. Płyny, światła, plac, miasto, psychoporady.

www.youtube.com/watch?v=c3itZeZTLGU – tu jest link do trailera

www.youtube.com/watch?v=u03Q5CdG ... e=youtu.be - pierwszy odcinek, płyny i światła

Film jest formą podziękowania dla szkoły za świetne przygotowanie do egzaminu!
    • Gość: kierowca Re: Autofan- Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.09.12, 16:57
      Ja również gorąco polecam szkołę Autofan! Zdałem za pierwszym razem u Sebastiana Wróbla, ale znajomi chwalą sobie również innych instruktorów. Tutaj www.youtube.com/watch?v=PLmyIvagXNQ znajdziecie serię filmików, wypuszczonych przez Autofan, które mogą pomóc dobrze przygotować się do egzaminu. Z tego co wiem jest 6 odcinków i naprawdę są bardzo pomocne.
    • Gość: już kierowca:) Re: Autofan- Wrocław IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 10:50
      Zdecydowanie polecam Autofan!! Teoria podana przystępnie, w milej atmosferze, w dogodnych lokalizacjach i z możliwością ustalenia odpowiednich dla każdego terminów, co w przypadku mojego napiętego grafiku było sprawą bardzo ważną. To samo praktyka: indywidualne podejście instruktorów, którzy stają na rzęsach by wymyślić najlepsze dla kursanta terminy odbywania nauki jazdy. W przypadku moich ciągłych wachań jeśli chodzi o wolny czas to również było niesamowicie pomocne. W dodatku moja cudowna instruktorka (Pani Dorotka-POLECAM!!!) robiła co mogła by w razie potrzeby podjechać np. do miejsca gdzie pracuje, bym mogła odbyć jazdę. Dodatkowo cudownym pomysłem mojej instruktorki było umówienie mnie na kilka jazd z innym instruktorem (Panem Przemkiem-POLECAM!!!). Podsumowując- uwazam, że wybór tej szkoły był w pełni trafiony.
      Wczoraj zdałam prawko. Idę oblewać:) Wszystkim uczącym się jeździć życzę powodzenia, szerokości i przyczepności!!;)
    • brzooz8 Re: Autofan- Wrocław 02.11.12, 14:23
      Również gorąco polecam tę szkołę jazdy! Jeździłam z instr. Dorotą i dzięki niej naprawdę nauczyłam się prowadzić samochód. Zajęcia (zarówno teoria, jak i praktyka) były prowadzone w miłej atmosferze, dzięki czemu zawsze z przyjemnością przychodziłam jazdy. Szczerze zachęcam do zapisywania się na kurs w Autofan'ie, bo to naprawdę profesjonalna szkoła jazdy! :)
      • Gość: Ola W. Re: Autofan- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 20:51
        Hej, ja rowniez polecam szkole nauki jazdy AUTOFAN !, wlasnie zdalam egzamin za pierwszym razem, fajni instruktorzy, bardzo wyrozumiali :) polecam instruktora Dawida R., super atmosfera...,
    • Gość: Małgorzata K Re: Autofan- Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.13, 23:01
      Polecam! Dziś zdałam egzamin na prawo jazdy. Wybierając OSK sugerowałam się wysoką zdawalnością niską ceną i umiejscowieniem w strefie egzaminacyjnej. Ta szkoła zdecydowanie spełnia owe warunki. Teoria prowadzona w ciekawej formie,miłej atmosferze, przy kawie i cukierkach. Charyzmatyczna Pani Dorota dokładnie i na przykładach Wrocławskich ulic objaśniała zasady ruchu drogowego. Godziny jazd w pełni dostosowane do potrzeb kursantów. Co do instruktorów w szczególności polecam Maćka K.( bo akurat z nim jeździłam): opanowany, punktualny, potrafi cierpliwie wytłumaczyć wszystkie manewry a same jazdy przebiegają w miłej, luźnej atmosferze.
    • Gość: zgubiony_portfel Re: Autofan- Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.13, 21:19
      Gorąco polecam jazdy u Dawid Regnera w OSK Autofan. Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem (19.07.2013). Bardzo konkretny instruktor, dużo się nauczyłem, czuję się pewnie za kierownicą i mam z jazdy dużą frajdę. Zajęcia w miłej atmosferze.
      • piotrekdst Re: Autofan- Wrocław 13.08.13, 20:55
        Państwowy egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem (13.08.13r).
        To zasługa najlepszego instruktora jakim jest Dawid Regner.
        Przygotował mnie do egzaminu perfekcyjnie , bardzo dobrze tłumaczy , potrafi podtrzymać na duchu, jest stanowczy , zna się na rzeczy:)
        Polecam wszystkim , którzy chcieliby zacząć prawo jazdy właśnie tego instruktora i zapewniam , że się na nim nie zawiodą.

Piotr Łoziński
    • Gość: Dżaasta Re: Autofan- Wrocław IP: *.ronus.pl 08.12.13, 19:41
      Polecam OSK Autofan i najlepszego instruktora Dawida Regnera , po jego szkole jazdy z pewnościa zdacie za pierwszym razem egzamin państwowy, ja jestem tego przykładem !;)
    • Gość: Lisbon^^ Re: Autofan- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 19:52
      Szczerze polecam OSK Autofan, a w szczególności instruktora Dawida Regnera - cierpliwy, dużo tłumaczy, wie, jak szybko i skutecznie nauczyć techniki jazdy. Do tego miła i bezstresowa atmosfera podczas jazd.
      Cieszę się, że trafiłam właśnie na niego. Dzięki niemu egzamin państwowy zdałam bezproblemowo za pierwszym razem. :)
    • Gość: TomaszC Re: Autofan- Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.02.14, 17:22
      Bardzo polecam pana Krzysztofa K. na instruktora W Autofanie. Profesjonalne podejście wszystko dokładnie wytłumaczył i pokazał miejsca które w 70% pokryły się z trasą egzaminacyjną. Egzamin zadany za pierwszym razem:)
    • Gość: gosc Re: Autofan- Wrocław IP: *.122.rev.vline.pl 26.02.14, 16:17
      <style>
      #forumPageHead .title h1 {font-size: 67px;}
      </style>
      test
      • Gość: sdsds Re: Autofan- Wrocław IP: *.122.rev.vline.pl 26.02.14, 16:19

Tekst linka
    • Gość: Magda Re: Autofan- Wrocław IP: *.centertel.pl 13.05.14, 18:44
      Witam serdecznie. Polecam wszystkim szkołę Autofan. Dzięki Dorotce Grześków udało mi się zostać kierowcą po wielu trudach i zmaganiach. Jej spokój, opanowanie, doświadczenie i umiejętności pedagogiczne są nieocenione. Pozdrawiam Magda
    • w.bednarczyk Re: Autofan- Wrocław 22.11.17, 10:08
      Profesjonalna kadra instruktorów, wyrozumiali, cierpliwi, życzliwi. Bardzo dogodne godziny jazdy, zawsze dopasowane do kursanta. Cały kurs teoretyczny prowadzony dokładnie, wiele przydatnych informacji, które tylko należy wykorzystać w praktyce. :) :) :)Wybór tej szkoły to trafna decyzja.

• tomek99mlodzian Re: Autofan- Wrocław 17.01.18, 14:34
      Słyszalem wiele dobrych opinii na temat Autofan i mam zamiar właśnie udać się do tej szkoły. Chce zacząc przygodę jako kierowca :D jestem pełen optymizmu, mam nadzieję że bedzie super
    • napwow Re: Autofan- Wrocław 20.02.18, 12:52
      Polecam szkołę, zdałem za pierwszym razem
    • kostomo1515 Re: Autofan- Wrocław 30.06.18, 17:08
      MEGA!!! Poszedłem z polecenia kumpla, który wybrał się na prawko 3 miesiące wcześniej. I muszę przyznać że lepiej nie , mogłem trafić. Większość jazd miałem z Panem Włodkiem, który jest super facetem, nauczył mnie cwaniactwa drogowego, jak zachowywać się w przeróżnych sytuacjach, na co zwracać szczególną uwagę na rondach i skrzyżowaniach i jak idealnie wymierzyć parkowanie równoległe, co najbardziej mi się przydaje
    • tryptyk Re: Autofan- Wrocław 02.10.18, 11:30
      Ja też polecam szkołę autofan! Bardzo kompetentni i konkretni nauczyciele, jazdy bez problemowo dopasowane do twojego czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka