Dodaj do ulubionych

Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!!!!!

IP: *.31.20.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.01.13, 14:16
!!!!!!!!!!!!!Jeśli możesz jeździć w godz.8-15 to......
Powołaj się na "gazeta.pl", a zapłacisz 30 zł za godz jazd doszkalających!!!!!!!!!!!!
Nasi instruktorzy uczą z Pasją i Zamiłowaniem do wykonywanej pracy,zajęcia odbywają się bez stresu w przyjaznej atmosferze:-)))
www.osk-jazda.pl
ZADZWOŃ JUŻ DZIŚ!!!
609-225-040
Obserwuj wątek
    • Gość: kursant Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 22.01.13, 21:14
      Cena czyni Cuda ? tu chyba jest odwrotnie. Zdecydowanie nie polecam
      • Gość: Kk Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.146.253.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.13, 22:01
        Najgorzej jak kursant myśli,że pozjadał wszystkie rozumy- a tak naprawde ZERO przygot.do egzaminu pańswowego!!!!!!... wielce zdziwiony, że ktoś podsumował-,"Skwitował" jego umiejętności nabyte(a raczej ich brak) w innej szkole.......i chyba wymaga czarów!!
        • Gość: kursantka Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.146.146.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.13, 07:53
          Polecam,polecam,polecam!!!!! W czwartek mam egzamin i przez kilka godzin jazd w tej szkole zrobiłam ogromny postęp --cena bardzoooo atrakcyjna;-) i jakosc szkolenia znakomita!!!.....czuję,że zdam:-)
          • Gość: sławo Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.net.stream.pl 23.01.13, 08:55
            To się nazywa KRYPTOREKLAMA!!!. Inny komputer (ID), ale ta sama sieć. Chwal się chłopie, chwal i rób sobie reklamę. Abstrahując już od kryptoreklamy. Skąd ta cena???. Jestem instruktorem 15 lat, mam taki sam samochód jak na egzaminie, który kosztował mnie
            50 000zł + paliwo + utrzymanie(same przeglądy- 6000zł/rok, a gdzie pozostałe czynniki amortyzacji samochodu?) i ni h...a , za takie pieniądze nie idzie zrobić jazdy. Chyba, że masz (co widzę na drogach) starego trupa z Niemiec (inny typ niż na egzaminie) i skracasz jazdy. Lub może co lekcje robisz prezentację?. A podatki płacisz, ZUS?. A wpisujesz tę osobę w rozpiskę dla Urzedu Miasta. Cosik mi się widzi, że wszystko na czarno.
            Ludzie, prosze Was, to nie moja pazerność na pieniądze. Za taką kasę nie można zrobić jazdy 60 minutowej, tak jak kupić szynki za 12 zeta. Wystrzegajcie sie takich ofert, tak jak kursów za 899 zł.To jest NIEMOŻLIWE !!!. Potem ci ludzie co wzieli takie jazdy, taki tani kurs , wylewaja krokodyle łzy , że zostalo oszukani.
            P.S
            Nie jestem bogaczem, ale nie stać mnie na tanie rzeczy.
            Pozdrawiam.
            • Gość: instr. Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.internetia.net.pl 23.01.13, 09:38
              Witam!!!!
              -Może nie jestem instruktorem 15 lat (TYLKO,AŻ 5 LAT)
              -Może nie mam Clio,które kosztowało 50 tys.(BO NIE JESTEM IDIOTĄ-posiadamy pojazd taki sam jak na egzaminie-nie "złom";-))))!!!!)
              -Może nie płace podatków i ZUS(Ale co to Cie ku....wa obchodzi!!!)
              ALE WIEM JEDNO TO ZA JAKA JEŻDŻĘ CENĘ I JAKIE CENY MAJA MOJE KURSY TO CIĘ POWINNO GUZIK OBCHODZIĆ!!!!(delikatnie mówiąc)
              Wiesz takich pseudo instruktorów jak ty, to ja widziałam wielu w swoim życiu-ich zdawalność była imponująco niska,zerowa -zapewne jak twoja !!!!!! -A ZACHOWYWALI SIĘ JAKBY POZJADALI WSZYSTKIE ROZUMY-jak TY!!!
              Więc jeśli masz jakieś problemy emocjonalne ze sobą,albo zbyt niskie poczucie własnej TO ZAJMIJ SIĘ TYM A NIE WYLEWASZ SWOJE ŻALE NA FORUM!!
              PS.
              -ten wulgaryzm który użyłeś w swoim poście pisze się przez "C H"!!!!!
              -podpisz się z jakiej szkoły jesteś,bo "sławo" to zbyt mało,skoro wygłaszasz takie mądrości....
            • oskjazda Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! 23.01.13, 09:42
              Witam!!!!
              -Może nie jestem instruktorem 15 lat (TYLKO,AŻ 5 LAT)
              -Może nie mam Clio,które kosztowało 50 tys.(BO NIE JESTEM IDIOTĄ-posiadamy pojazd taki sam jak na egzaminie-nie "złom";-))))!!!!)
              -Może nie płace podatków i ZUS(Ale co to Cie ku....wa obchodzi!!!)
              ALE WIEM JEDNO TO ZA JAKA JEŻDŻĘ CENĘ I JAKIE CENY MAJA MOJE KURSY TO CIĘ POWINNO GUZIK OBCHODZIĆ!!!!(delikatnie mówiąc)
              Wiesz takich pseudo instruktorów jak ty, to ja widziałam wielu w swoim życiu-ich zdawalność była imponująco niska,zerowa -zapewne jak twoja !!!!!! -A ZACHOWYWALI SIĘ JAKBY POZJADALI WSZYSTKIE ROZUMY-jak TY!!!
              Więc jeśli masz jakieś problemy emocjonalne ze sobą,albo zbyt niskie poczucie własnej TO ZAJMIJ SIĘ TYM A NIE WYLEWASZ SWOJE ŻALE NA FORUM!
              PS.
              ! -podpisz się z jakiej szkoły jesteś,bo "sławo" to zbyt mało,skoro wygłaszasz takie mądrości....
              -ten wulgaryzm który użyłeś w swoim poście pisze się przez "C H"!!!!!
              • Gość: gość Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 10:45
                Twój sposób wypowiedzi dobitnie potwierdza iż kursanci powinni cie omijać szerokim łukiem.
                Poziom kultury dyskwalifikuje cie z bycia instruktorem!
              • Gość: sławo Do osk jazda IP: *.net.stream.pl 23.01.13, 13:02
                Miałem nie odpisywać, ale...Dziewczyno , twojej szkoły nie ma nawet w jichkolwiek rankingach we Wrocławiu. Opini o szkółce nie będę przytaczał, bo odpiszesz , że to konkurencja.
                Swojego Ośrodka na tym forum nie reklamuję, bo ono nie jest do reklamy. A tak powiem ci szczerze, ja się nigdzie nie reklamuję. Nie muszę. A ludzi mam bardzo dużo. Problemów emocjonalnych, finansowych nie mam.
                Masz cenę kursu za 699zł. Jestem ciekaw jakich kierowców za tę cenę wypuścisz. Żenada.
                Następny przekręt typu zakupy grupowe.
                A propos h.. to za słownikiem języka polskiego :

Słownik języka polskiego - wyd. PWN 2000 - M. Bańko
                H...

odmienność:

tak

N

h...ach, h...ami, h...om

O

h...a, h...em, h...owi, h...u

T

h...ów

s

h...e

• Gość: inst odp IP: *.146.119.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.13, 14:13
                  bez komentarza.......M A S A R A!!!
    • Gość: Kamil Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.free.aero2.net.pl 23.01.13, 12:01
      Niewiele drożej za jazdy doszkalające warszawa w Akademii Jazdy Tunell, plac Bankowy, lub przy WORD Radarowa.
    • Gość: Były kursant Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.13, 15:55
      Kurcze, chyba osoby nie majace pojecia o cenach mogą sie zapisac na taki tani kurs i takie jazdy. I jeszcze ta nachalna reklama i podbijanie swojego wątku , że niby kursant zadowolony. To już dyskwalifikuje ta szkołę.
      Wprawdzie byłem kursantem i nie przelewa mi się. Kurs zapłaciłem z wlasnych zapracowanych w wakacje pieniedzy, ale nie patrzyłem się na cenę tylko na opinie w necie i wsród moich znajomych. Ja zapłaciłem raz i tylko raz i od września mam prawo jazdy. Teraz zbieram na jakies tanie a fajne autko . Jak byłem w mojej szkółce, to wymieniałem się z ludźmi , którzy dokupywali jazdy własnie w mojej szkólce. I oni widzieli różnicę w jakości. A poszli za ceną. Jeden koleś już wydał ponad 2,5 koła na same jazdy i egzaminy, a zaczynał w szkółce za 999 zeta. Jestem ciekaw , czy w ko}cu zdal. Ale przeklinal, na swoje chapolstwo .
    • Gość: Aguś Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.internetia.net.pl 24.01.13, 09:53
      ......dlaczego nie??
      Wolny Kraj......Polacy są bardzo zawistni......:-))))
    • Gość: zzz Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! IP: *.zamosc.mm.pl 14.09.13, 22:45
      Najtańsze nie znaczy najlepsze :)
      WORD Zamość
    • zdanezadrugim Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! 08.11.16, 17:37
      Z całego serca ODRADZAM. Może kiedyś ta szkoła była dobra, obecnie całokształt jest żałosny. Nigdy nie piszę opinii publicznych ale w tym wypadku czuję, że powinnam ostrzec przed utratą pieniędzy a co gorsza Waszego cennego czasu. Zapłaciłam 999zł (Ależ promocja! Zakończyłam podliczając wszystkie pozostałe opłaty na 1700zł). Materiałów w szkole nie dostaniesz (książka z płytą). Najgorsze było to, że szkoła podpisała umowy z za dużą ilością kursantów i nie wyrabiała na zakrętach: nie mogliśmy jeździć dłużej niż godzina dziennie (dokładnie (50min) ale i nie więcej niż 2 godziny w tygodniu. (jazdy przez 15 tygodni?! ) Nie było "instruktora prowadzącego" więc jeździliśmy ze wszystkimi jak leciało (za każdym razem mów co już przerabiałeś a czego jeszcze nie). Zapisy na jazdy? Kto pierwszy ten lepszy! Wyczekujesz tego 20go każdego miesiąca przed budynkiem w nadziei, że zapiszesz się na te 8 marnych godzin w miesiącu, tak aby Ci pasowało. Przy zakończeniu jazd poinformują Cię o godzinach na których się rzekomo nie pojawiłeś i będziesz musiał zapłacić dodatkowe 35 za każdą. Za drugi wewnętrzny teoretyczny płacisz 20 zł a za drugi praktyczny chyba 40/50 zł. Do tego wszystkiego dochodzi niekompetentna Pani w biurze, niemiła, nie trzymająca się tego co powiedziała. Najpiękniejszym dniem było wzięcie ostatniego kwitka z OSK Jazda. Jeśli szanujecie swój czas i portfel wybierzcie inną szkołę. Dziękuję.
    • oskmars Re: Najtańsze godz.doszkalające-30 ZŁ/h!!!!!!!!!! 04.02.17, 10:19
      MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy
      Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!!
      Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM
      Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny”
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka