euna 03.07.05, 17:13 co dalej ? czy urząd wyda mi drugie od ręki ? jeśli nie - czy dadzą mi jakieś zaświadczenie na podstawie którego będę mogła kierować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiunieczek Re: zgubiłam prawo jazdy 04.07.05, 12:40 Od reki, to niemozliwe, bo to nie wydział komunikacji produkuje prawka. Malo tego- raczej nie praktykuje sie wydawania zaswiadczen, ale tak naprawde nic nie stoi na przeszkodzie, by je wydac. A czy policja jez uzna (znaczy zaswiadzcenie0 to inna sprawa. Cóz teraz musiz zgłosic sie do włąsciwego Wydziału komunikacji, wziaść ze sobą dowód osobisty, 1 zdjecie, 80 zł i złozyc wnisoek o wydanie wtornika prawa ajzdy. :) pzrepraszam za litewróki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: zgubiłam prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:03 jesli zglosilas na policji zaginiecie prawa jazdy to policja ma obowiazek wydac ci zastepcze!? nie mozna tak jezdzic bez, bo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha1979 Re: zgubiłam prawo jazdy IP: 193.25.222.* 04.07.05, 13:06 Policja, mój drogi, ma obowiazek wydac zawwiadczenie o złoszeniu utrty dokumentów. Zastepczego Ci nie wyda, bo raz, ze nie jest to w komeptencji Policji, a dwa nie ma czegos takiegoo jak zastępcze prawo jazdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś