Dodaj do ulubionych

waznosc kursu

IP: *.solarnet.pl 15.08.05, 12:07
rok temu(prawie) zaczelam kurs,ale nie przystapilam do egzaminu(wystraszylam
sie).Mam tylko wyjezdzone wszystkie godziny i to wszystko.Czy moj kurs jest
jeszcze wazny?Bo zebralam sily i wkoncu do oegzaminu chce
podejsc,ale.........nie wiem jak to sie ma teraz do tych nowych zmian????Czy
one jakos wplywaja na waznosc kursu?????
Obserwuj wątek
    • Gość: instruktorka Re: waznosc kursu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:26
      witam!! twój kurs jest dalej wazny-papierek jest wazny 10 lat!!!musisz tylko
      zapisac sie na egzamin w wordzie i to wszystko.Twoje papiery sa
      najprawdopodobniej w wydziale komunikacji jak nie zdawałas ani razu egzaminu-
      pozdrawiam i zycze szczescia na egzaminie
      • Gość: lepszy instruktor Re: waznosc kursu IP: 212.160.235.* 16.08.05, 15:55
        Wielka pani INSTRUKTORKO. Niech pani nie wprowadza ludzi w błąd, że kurs jest
        wazny 10 lat. Otóż kurs jest wazny bezterminowo. Zmieni sie dopiero jak MI
        wprowadzi jakieś zmiany. Ostatni MI uniewazniło kursy do 1 lipca 1998 roku. Od
        tej daty wszystkie kursy są ważne.
    • Gość: ana Re: waznosc kursu IP: *.toya.net.pl 15.08.05, 19:24
      Wazne jest tylko 6 miesiecy od daty ukończenia kursu. Wiec musisz go zacząć od
      początku.
      • marikaso Re: waznosc kursu 16.08.05, 16:09
        cos Ci sie pokreciło;)to egzamin teoretyczny jest wazny 6 msc, tzn. jesli
        zdajesz egzamin, zaliczysz teorie, a oblejesz jazde, to jesli tej jazdy w ciagu
        półroku nie zaliczysz, to po pół roku zdajesz znów teorie i jazde.
        Co do waznosci kursu - najlepiej zadzwon do WORDu czy jak to tam teraz sie zwie.
        Mi w zeszłym roku powiedzili, ze kurs jest wazny poki nie zmienią sie przepisy.
    • Gość: Dan Re: waznosc kursu IP: *.com 15.08.05, 19:31
      Ana co ty pieprzysz jakie 6 miesiecy?-kurs jest wazny duzo wiecej, ale na pewno
      nie tylko 6 miesiecy-jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj, ile kurs jest
      wazny-nie wiem kilka lat na pewno, wiec po roku tym bardziej jest wazny
      • Gość: sylwia Re: waznosc kursu IP: *.toya.net.pl 15.08.05, 19:34
        To spytaj się instruktora w Łodzi co ci powie.
        • Gość: Sylwia Re: waznosc kursu IP: *.toya.net.pl 15.08.05, 19:36
          Ciekawe jak ta Pani będzie prowadzić po roku skoro wszystko zapomnniała -
          współczuje komuś kto ją do tego egzaminu dopuści.
          • Gość: Katarzynka Re: waznosc kursu IP: *.solarnet.pl 16.08.05, 14:19
            nie badz taka zgryzliwa-wezme sobie dodatkowe lekcje i mi sie
            przypomni.Przeciez od razu po przerwie nie pojade na egzamin :-)))))
            ciesze sie,ze kurs nie przepadl-balam sie,ze jest jakis blizej nieokreslony
            termin waznosci.Dzieki wszystkim za odpowiedzi!
    • giguch1 Re: waznosc kursu 15.08.05, 19:36
      Ja robilam kurs dwa lata temu i kilka dni temu zlozylam papiery na Powstancow,
      bez problemu. Wiec na pewno jest wazny.
      Jesli nie zdawalas i nie mialas wyznaczonej daty, to znaczy, ze Twoje papiery
      nie byly zlozone w osrodku egzaminacyjnym - a wiec musisz zlozyc je teraz,
      sama, biorac zaswiadczenie ze szkoly gdzie konczylas kurs.
      Jesli mialas wyznaczona date egzaminu ale na niego nie poszlas - sa pewnie w
      Twoim wydziale komunikacji.
      Powodzenia!!!
      • Gość: Katarzynka Re: waznosc kursu IP: *.solarnet.pl 16.08.05, 14:22
        Tez dzieki wielkie za odpowiedz.!
        Nie mialam wyznaczonej daty egzaminu.Pojechalam sobie za granice,bo to byla
        szansa a prawo jazdy mozna zawsze zrobic,dlatego wtedy przerwalam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka