Dodaj do ulubionych

zdaję na Powstańców Śl - jakieś rady?

IP: *.crowley.pl 15.11.05, 16:53
za 2 tyg. mam praktyczny(poniedziałek, g.16). Czy mozecie mi poradzić czego
należy sie wystrzegać i na co zwrócić szczególną uwagę? Będę wdzięczna za
wszelkie informacje. Pzdrawiam wszystkich forumowiczów:))
Obserwuj wątek
    • kundziorek Re: zdaję na Powstańców Śl - jakieś rady? 15.11.05, 19:25
      Ja zdałam dziś na Powstańców. Jakie rady Cię interesują? Chcesz wiedzieć na co
      uważać na mieście? Na pewno uważaj na ścieżki rowerowe i rowerzystów (ale o 16-
      ej nie powinno ich być), rozglądaj się dobrze na torowiskach (nawet tam gdzie
      nie jeździ jeszcze tramwaj), uważaj na skrzyżowaniu Widawska z Wrocławską, bo
      tam jak się skręca w lewo z Widawskiej to jest ciągła, więc musisz najpierw
      wjechać na wewnętrzny pas, a dopiero potem zmienić go na prawy. Są też takie
      śmieszne zatoczki do skrętu w lewo gdzie trzeba się ustawić równolegle. Napisz
      co byś chciała wiedzieć to może pomogę. Pozdrawiam!
      • Gość: lk drugi wątek IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:31
        koniecznie zajrzyj da wątku
        "trasy egzaminacyjne na Powstańców Sląskich"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=30047855
        i powodzonka!
    • Gość: aniutek Re: zdaję na Powstańców Śl - jakieś rady? IP: *.crowley.pl 17.11.05, 10:40
      Dziekuje wam bardzo za informacje:) w obecnej chwili najbardziej martwie sie
      pogoda, niestety z kazdym dniem bedzie coraz gorzej:( wczoraj moja koleznaka
      oblala wlasnie na powstancow, ale juz na placu...dopadl ja stres. Coz, nie mam
      wplywu na wiele rzeczy, jeyne co mi pozostaje to uwierzyc w swoje umiejetnosci!
      Mam nadzieje, ze przy odrobinie szczescia to wystarczy:) Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka