Dodaj do ulubionych

Niski wzrost..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:21
..czy przeszkadza w jezdzie samochodem?

Czy jest utrudnieniem na łuku,jak patrzymy do tyłu?

Czy egzaminator,jak zobaczy moj niski wzrost-150cm. nie bedzie ze mnie sie
nasmiewal i nie obleje mnie przez to?

Obserwuj wątek
    • charlotta_lotta Re: Niski wzrost.. 15.01.06, 23:04
      Mała migotka;) mi sie przypomniała...

Znam dziewczynę, która ma 152 i 2 tygodnie temu zdała egzamin praktyczny na prawo jazdy :) Wiec z tego wynika, że się da.... :)

Egzaminator jest od ocenienia Twojej jazdy, a nie wzrostu :)
      Ja jak bylam mniejsza i jezdzilam, wsadzalam pod tylek poduche.

> Czy egzaminator,jak zobaczy moj niski wzrost-150cm. nie bedzie ze mnie sie
      > nasmiewal i nie obleje mnie przez to?
      >

niech tylko sproboje :P dostanie ode mnie w pape;-)
      Jesli tylko Cie 'ciągnie' do samochodziku i chcesz sprobowac to do it!! :)
      Pozdrowka.
      • w357 Re: Niski wzrost.. 16.01.06, 00:45
        charlotta_lotta napisała:

>....... Ja jak bylam mniejsza i jezdzilam, wsadzalam pod tylek poduche.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Może, to brzmi żartobliwie, ale wiele osób tak robi !!!

Tak , czy owak poduszka nie jest zabroniona, a samochody w OSK , WORD'ach ,
        czy innych ośrodkach "ucisku" nie posiadają samochodów z regulowaną wysokością
        fotela.

Stare przysłowie mówi - "Wstyd , to Kraść i Z D....y Spaść :-)"
        (jakkolwiek kto, to odczyta )
        • charlotta_lotta Re: Niski wzrost.. 16.01.06, 00:59
          w357 ;-)

brzmi zartobliwie może, ale jak ktoś jest malutki to przynajmniej moze zobaczyc wiecej ;-)

(mniejsza.. miałam na myśli 8-9lat:P )
    • Gość: mała27 Re: Niski wzrost.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:45
      nie przejmuj się. ja mam 156 cm i zdałam 3 tygodnie temu. przyznaję że miałam
      kłopot z dojeżdżaniem do linii. :)
      powodzenia!!
      • Gość: jola_wroc Re: Niski wzrost.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.06, 17:09
        ja mam może ze 156cm i zdałam zadnych problemów nie miałam z linią tzn tak jak
        wszyscy miałam problem z zatrzymaniem sie - ale to nie z powodu wzrostu, w
        dodatku zdawałam na punto ponoć on sie nie nadaje :D że niby panda lepsza dla
        tych malusich, raz jechałam z podusią i nie było mi wygodnie bo przyzwyczaiłam
        sie bez podusi ale ktoś tu mowił ze nie wolno poduszki miec ... no nie wiem, ja
        zdawałam na starych zasadach i instruktor mi nawet mowil ze moge zarządać
        poduszki albo mieć swoją, koleżanka pare lat temu przyniosła swoją poduszke na
        egzamin i nic jej nikt nie mówił...
        a swoją drogą gdzie to napisane że nie wolno?
    • Gość: ewa Re: Niski wzrost.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:16
      możesz zabrać na egzamin "jasiek'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka