mativvv 17.01.06, 11:56 WŁAŚNIE DZIŚ ODBIERAM PRAWKO TROCHE SIĘ BOJE TEJ PIERWSZEJ JAZDY ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA MA MAXA POZDRAWIAM WSZYSTKICH I TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: DZIŚ ODBIERAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:10 Szczesciara,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: DZIŚ ODBIERAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:21 Ile czekałas na "blszke" <??> Odpowiedz Link Zgłoś
mativvv Re: DZIŚ ODBIERAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.01.06, 16:41 dzięki napewno jestem szczęsciara ale ty Aga też nią kiedyś będziesz!!ja zdałam 27.12 ale nikt mnie nie poinformował że mam wcześniej opłacić prawko więc gdy zadzwoniłam 3.01 to pani poinformowała mnie że najpierw kasa a potem starostwo wysyła dokumenty do warszawy i gdy opłaciłam 3.01 to papiurki zostały wysłane i powiedzieli do 14 dni i tak było dziś dokładnie jest 14 dni a na prawku mam napisane wydano 10.01.2006 dziś pokazał się napis prawo jazdy do odbioru zadzwoniłam i pani kazała przyjechac i już pierwsza jazda za mna jestem taka szczęśliwa pozdro :))!! Odpowiedz Link Zgłoś