andzjap 04.05.06, 14:15 Czy wy też tak mieliście jadąc po raz pierwszy samochodem,że bardzo sZtywno i kurczowo 3maliście kierownicę?czy zawsze tak jest na początku?czy po kolejnych jazdach to się zmienia?proszę o opinie i komentarze wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antoni Re: problem z ...kierownicą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:33 Hmm, na pierwszej lekcji instruktor mowil ze kierownice trzymamy lekko i jest ot jedyne sluszne rozwiazanie, albowiem jak trzymasz mocno to co chwile bedzie musiala korygowac swoj tor jazdy i wyjdzie z tego niezla kiszka! Odpowiedz Link Zgłoś
andzjap Re: problem z ...kierownicą! 05.05.06, 16:09 dzięki za odp:)a może znajdą się jeszcze inni,którzy może mają coś do powiedzenia na ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: problem z ...kierownicą! IP: *.olsztyn.mm.pl 05.05.06, 16:14 mój instruktor z kolei mówił, że trzymam tak mocno kierownicę, że wyciskam z niej wszystkie soki i aż wychodzą mi żyły, przeszło po kilku jazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
andzjap Re: problem z ...kierownicą! 05.05.06, 16:17 benia dzieki za odp:),mam nadzieję,że mi także przejdzie,jechałam tylko 20 minut,a jazda po mieście= 2 godziny dopiero/już!!!/w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś