Gość: Zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:12 witam, dzis wyskoczylo mi trwa postepowanie administracyjne czy to oznacza ze moj plastik jest juz trakcie wyrabiania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: Odbiór prawka IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:53 To znaczy, że Wydział Komunikacji ZATWIERDZIŁ Twoje papiery i szykują farbę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Odbiór prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:32 A czy wiesz ile to moze trwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Odbiór prawka IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.05.06, 22:19 to cholender fest dlugo trwa :///// teraz sie czeka jakos 3 do 4 tygodni :[[[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: queen-of-angels Re: Odbiór prawka IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 22:35 czesc...mi pani w wydz. komunik. (łódz) powiedziala, ze od momentu przeslania dok z wordu do nich potrzebuja od 10 do 14 dni na wyprodukowanie prawka. Ja tez mam napis, ze postepowanie w toku. Co znaczy, ze sie drukuje :) Ale dzwon i nekaj panie w swoim urzedzie, bo wczesniej ludzie pisali, ze tez mieli napis "w toku" a plastik dawno w kieszeni :PPP pzdr ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Odbiór prawka IP: *.cela.pl / 195.150.162.* 11.05.06, 22:55 Hej, ja dzisiaj zdałam, czy mam sie gdzies już teraz zgłosić (jakiś wydział komunikacji?) czy czekac te kilka tugodni i obserować stronkę cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx? Dodam, że jestem z krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: queen-of-angels Re: Odbiór prawka IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 09:51 czesc...gratulacje !!! Nie musisz nic robić, WORD przesyła twoje papiery do wydziału komunikacji urzędu miasta (zwykle robią to raz w tygodniu). Tamci rejestrują i wysyłają do Wawy do wytwórni papierów wartościowych, gdzie się drukuje. Jak Wytwórnia dostanie Twoje papiery to pojawia się napis, że postępowanie trwa. U mnie po kilku dniach od egzaminu. Daj im tydzień a potem dzwoń do swojego urzędu miasta czy już mają twój plastik. Zwykle całość od egzaminu do odbioru nie trwa (nie powinna !!!) około 3 tyg. max. Pzdr...ja już się nie mogę doczekać :PPP ciao Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: Odbiór prawka 12.05.06, 10:12 Zdawałam 27 kwietnia i miałam nadzieję, że już dziś będę się cieszyć, a tu dupa :/. Zadzwoniłam i pani powiedziała, że 10 maja poszło do produkcji i mam się dowiedzieć w przyszłym tygodniu... Niech szybciej mi je "produkują" ;p Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Odbiór prawka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 10:20 A gdzie sie dowiedzialas ze pszoło do producji kto ci to pwoeidzil bo ja etz zdawałem 27 kwietnia i nie wiem co z tym prawkiem sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: queen-of-angels Re: Odbiór prawka IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 10:21 nam ten ból :((( ja zdałam 26 kwietnia i też jeszcze nie mam. Tez mi kazali dzwonić w przyszłym tygodniu. Miałyśmy pecha, bo była przerwa na długi łikend majowy...buuu... A ja już się grzeję...tyle czekałam...tak się cieszyłam...a tu jeszcze nie ma...wrrr pzdr ciao Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: Odbiór prawka 12.05.06, 10:27 Adam, zadzwoniłam do Starostwa Powiatowego do Wydziału Komunikacji i zapytałam. Znajdź nr i dzwoń, po co masz chodzić ;p. Ale najważniejsze że zdane, dokumencik niedługo w portfelu i ruszamy w miasto :). Musimy się uzbroić w cierpliwość. Ciężko będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Odbiór prawka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 10:29 To moje dokumenty na poczatku z osrodka idą do Urzedu nie do produkcji .... Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: Odbiór prawka 12.05.06, 10:32 Tak, najpierw idą do urzędu, oni wysyłają je do wydruku i potem wracają do nich, żebyś mógł juz odebrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Odbiór prawka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 10:34 Czyli jak zadzwonie dos wojego urzedu to oni powinni wiedzec czy te dokumenty juz były czy nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: Odbiór prawka 12.05.06, 10:38 Tak, mi babka powiedziała, że 10 poszły do produkcji. Zapytaj kiedy powinny być z powrotem, żebyś wiedział, kiedy się stawić :). Pytałam też o cenę, powiedziała, że szykować 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Odbiór prawka IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.05.06, 18:12 no a moje juz do odbioru jest :) w poniedzialek z rana bedzie trzeba pojsc i odebrac. prawie rowno trzy tygodnie czekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Odbiór prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:19 Witajcie!Ja zdałam 8 maja i jak sprawdzilam na stronie to tez trwa postepowanie administracyjne:) Ale nie wiem ile mozna czekac. Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Odbiór prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:40 moje jest juz gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
mibre Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? 17.05.06, 12:15 po jakim czsie od zdania egz. wam wyskoczyło postepowanie trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania gda Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? IP: *.nsm.pl 17.05.06, 16:56 mi wyskoczyło dzisiaj ale zdawałam w piątek po południu, czyli wychodzi że po 2- 3 dniach roboczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.05.06, 11:03 mi wyskoczylo po ponad tygodniu bodaj. ale byl dlugi weekend. a po trzech odebralem. Odpowiedz Link Zgłoś
mibre Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? 18.05.06, 13:59 a gdzie zdawałaś ?ja tez w piatek, na Powstańców i to rano!!! może robia alfabetycznie??ja jesten na k Odpowiedz Link Zgłoś
alterna Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? 18.05.06, 15:21 Ja zdawałam w czwartek rano w Krakowie i jeszcze nie wyskoczyło:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 21:23 A ja zdawałem 27 kwietnia i mi jeszcze nic nie wyskoczyło bo papiery do urzedu nie dotarły:| Odpowiedz Link Zgłoś
ania-gda Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? 18.05.06, 22:17 zdawałam w gdańsku a nazwisko zaczyna się na G (też byłam zaskoczona że tak szybko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Odbiór prawka-kiedy widać w necie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:16 Ja zdawalam w Łodzi w poprzedni poniedizalek (08.05) a juz w srode mialam prawko w portfelu. Jak przyszlam do domu po odbiorze to sprawdzilam w necie i jeszcze sie wyswietlalo,ze trwa postepowanie administracyjne. Wiec tak naprawde to ta strona jest taka raczej orientacyjna. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
niunia856 Re: Odbiór prawka 21.05.06, 01:07 Tak,jest do odbioru-ja swoje odebralam tydzien po zdanym egzaminie!szerokiej drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś