maniek018 18.08.06, 18:20 Zdałem na Bemowie jak ktos bedzie chciał info to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Zdałem Wawa !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 19:40 ja zdaje w poniedziałek. Możesz powiedzieć kto Cie egzaminował, czy był miły czy tez nie i którędy jechałeś jak pamiętasz. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
maniek018 Re: gratuluję i pozdrawiam! ;-) 18.08.06, 19:58 Egzaminował mnie pan Kot ( nie pamietam imienia ) miły starszy pan nie czepiał się za bardzo i wogóle byl bardzo spoko. A co do trasy to z osrodka skręciłem w lewo i na swiatłach w prawo. Czyli musiałem po wyjezdzie wjechac na prawy pas. Nastenpnie powiedzial ze mam zawrócic w najblizszym mozliwym miejscu (dodam ze zawrocic mozna dopiero przy Aplauzie) nie wiem czy kojazysz gdzie to jest ale powiem ci ze na pierwszych dwoch nie wolno zawrocic. Nastepnie po zawroceniu pojechalem w prawo niestety nie pamietam nazwy .Nastepnie pojechalismy na osiedlowa ulice zeby zrobic arkowanie(mialem prostopadłe ) zrobilem je i dalej pojechalismy na takie dwa małe ronda koło ulicy ksiecia Bolesława jak jezdziłas po Bemowie napewno wiesz o czy mowie pozniej przejazd kolejowy i poznije na jakies osidle (b.dużo równorzednych )Wyjechalismy koło Wola Parku i pozniej juz do osrodka oczywiscie to duzy skrót ale mysle ze moze sie przydac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicur1974 Re: gratuluję i pozdrawiam! ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:03 To jechaliśmy z tym samym egzaminatorem i podobną trasą Też zdałam :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia79 Re: Zdałem Wawa !!!!!!!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.08.06, 13:43 Gratuluje!!! Mam nadzieję , że za tydzień będę sie mogła również pochwalic na forum , że zdałam! jak narazie baaaardzo się stresuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Elcia 79, niczym się nie martw ;-) 19.08.06, 14:46 Ja się przed egzaminem tak stresowałam i wymyślałam apokaliptyczne wizje, że aż mi się po nocach śniły koszmary o prawku. Za pierwszym razem poszłam na egzamin na luzie, ale za drugim była już duża presja i stąd wzięła się moja histeria, ale na egzaminie się okazało, że elka ma nr 7, pan egzaminator jest bardzo sympatyczny i mimo wielu błędów jakie popełniłam, darował mi je, za to dał mi po egzaminie kilka rad związanych z jazdą. Bez paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Elcia, trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze 19.08.06, 14:47 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabla Re: Elcia, trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 18:41 Gratuluję! Ja zdaję też na Bemowie (w poniedziałek). Odpowiedz Link Zgłoś
maniek018 Re: Elcia, trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrz 19.08.06, 19:39 dzieki i Wam również zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Elcia, trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 19:59 ja też zdaje w poniedziałek teorie + praktyke. Teorii jestem wyuczony bardzo dobrze więc nie będzie najmniejszych problemów. Ciekawe który egzaminator nam się trafi :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eelcia 79 Re: czuję dużą presję ... :(( IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.08.06, 20:10 Wszyscy we mnie wierzą....miałam juz jeden sen o egzaminie..straszny był..:((( Życzę powodzenia wszystkim zdającym i dajcie znac co i jak....Ja dopiero w przyszłą sobotę rano....powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka031 Re: czuję dużą presję ... :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 15:47 Ja zdawałam pierwszy raz wczoraj. Moj instrukror nie bał się w ogole o moje ruszanie, raczej z parkowaniem miałam problemy.Wszystko poszło ok...parkowanie,zawracanie na trzy,itd ale niestety co chwila mi gasł. Jechałam autem nr 2 (zdawałam na bemowie)Pan egzaminator był sympatyczny, choć nasłuchałam się różnych rzeczy i z takim nastawieniem szłam. Nie wiem czy to moja wina czy auta. Zgasł mi aż 8 razy. Dziewczynie,ktora jechała tym samym autem przede mną zgasł 9 razy. Instruktor mój był bardzo zdziwiony,że mi gasł Ale cóż....następny egzamin 19 września na 14.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka_79 Re: Zdałem Wawa !!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.08.06, 23:07 mieszkam na bemowie i bede tu zdawac po razpierwszy w związku z tym mam pytanie: która trasa egzaminacyjna??? Odpowiedz Link Zgłoś
magda0777 Re: Zdałem Wawa !!!!!!!!!!!! 24.08.06, 23:12 Tyle tras ilu egzaminatorów, to moje przypuszczenie. Mnie zaskoczył wjazd na teren centrum handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenny09 Re: Zdałem Wawa !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.08.06, 13:11 Uważajcie na ten wjazd do centrum, tam jest ograniczenie do 30km/h i skrzyżowanie równoległe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zdałem Wawa !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:27 Chodzi Ci carrefoura na powstańców?? Odpowiedz Link Zgłoś
magda0777 Re: Zdałem Wawa !!!!!!!!!!!! 25.08.06, 14:20 Nie wiecz czy to Carrefour, ale znajduje się naprzeciwko ośrodka. Rzeczywiście skrzyżowania równorzędne i ograniczenie prędkości.Miejsc do parkowania mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś