linia.frontu 24.02.07, 21:35 Nie mogę znaleźć, zmuszona jestem zadać to głupie pytanie. Gdzie i w jaki ustawić lusterka elektryczne w Corsie???? Wiem tylko, jak w Focusie; w Punto i Preugocie 207 - teoretycznie. Znajdzie się ktoś rozgarnięty? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:41 A samochody egzaminacyjne mają elektryczne lusterka??? ja ani na jazdach ani na egzaminie się z takimi nie spotkałam, a jeździłam też corsą. ps. a kiedy masz egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 21:44 No właśnie w pon:/. Mają być elektryczne, uczyłam się na manualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:52 Będę trzymać kciuki:) Nie martw się, jak Ci się nie uda tak szybko ustawić tych lusterek. Pamiętam, że ja za nic nie mogłam znaleźć "tego czegoś" do otwierania maski, ale egzaminator tylko się uśmiechnął i powiedział, że spokojnie, mamy czas (czy coś takiego:)i że on rozumie, że to stres. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 22:06 Nie dziękuję, bo nie chcę zapeszać:). Tylko potem nie pytaj, jak mi poszło:/, jednak pierwszy raz to spora dawka emocji, brrrr! :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 22:08 A zdałaś? A gdzie zdawałaś? A który raz? A kiedy? Który to chyba najmniej ważne, no, ale warto wiedzieć:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 15:43 Cóż... Wtedy oblałam (to był 1 raz) ale drugim razem było lepiej i od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką "plasticzku":))) A zdawałam w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza48 Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 21:42 na lewych drzwiach masz takie przyciski Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 21:45 A, dzięki Eliza, tzn. Focus:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.aster.pl 25.02.07, 12:08 ja tez się ucze na manualnym ustawianiu lusterek ale instruktor od razu mi powiedział że na egzaminie jest inaczej i jak to trzeba zrobić. Jak miałam egzamin zwyczajnie powiedziałam egzaminatorowi , że nie uczyłam się elektrycznego ustawiania, pomógł mi to zrobić, nie było zadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.ghnet.pl 25.02.07, 12:55 ja dopiero na jazdach doszkalających miałam elektryczne lusterka, ale na egzaminie pytali się czy umieiem ustawić i nie było problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:11 ja dopiero na egzaminie zobaczylam elektryczne lusterka i o malo nie padlam na zawal bo instruktor mowil mi jak jedna jego kursantke wlasnie za lusterka na oblewniczej oblali sama szybko doszlam bo akurat w corsie to nie jest trudne: na drzwiach kierowcy sa dwa przyciski: jeden ma dwie strzalki (to do wyboru lusterka prawe, lewe) drugi z 4 strzalkami do ustawiania pozycji najpierw wybierasz sobie lusterko przyciskiem z 2 strzalkami a pozniej je ustawiasz tym z 4 a nastepnie przelaczasz lusterko i tez je ustawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:23 Sugerujecie, że to nie gryzie, ufff:). Ok, dwa głupie przyciski, może nie polegnę... onienaoblewniczejoblewajązalusterkanigdzienieidę:/ Dzięki za podpowiedzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... 22.06.07, 23:11 Jak to możliwe, że to jest dopiero na 6 stronie????? Sporo musiało polecieć, pezecież ja topisałam przed pioerwszym podejściem!!! Mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... IP: *.tvgawex.pl 22.06.07, 23:56 A no widzisz :-) A teraz przed którym jestes ? Czy juz posiadasz prawko? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... 22.06.07, 23:59 Przed 3 :) A Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
fanliniifrontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... 23.06.07, 00:05 Linio...ale wstyd...aż mi się płakać zachciało:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... IP: *.tvgawex.pl 23.06.07, 00:18 Ja zdałam za 3 razem w Bydgoszczy ;-) i od jakiegos czasu szczęśliwie jezdze sobie po ulicach...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 07:32 Hmmmm.... Fanie...???? "4 raztyle kasy wydane na doszkalanie i egzaminy, że to szok:P" Odpowiedz Link Zgłoś