Dodaj do ulubionych

Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... :/

24.02.07, 21:35
Nie mogę znaleźć, zmuszona jestem zadać to głupie pytanie. Gdzie i w jaki
ustawić lusterka elektryczne w Corsie???? Wiem tylko, jak w Focusie; w Punto
i Preugocie 207 - teoretycznie.
Znajdzie się ktoś rozgarnięty? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:41
      A samochody egzaminacyjne mają elektryczne lusterka??? ja ani na jazdach ani na
      egzaminie się z takimi nie spotkałam, a jeździłam też corsą.
      ps. a kiedy masz egzamin?
      • linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 21:44
        No właśnie w pon:/. Mają być elektryczne, uczyłam się na manualnych.
        • Gość: ? Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:52
          Będę trzymać kciuki:) Nie martw się, jak Ci się nie uda tak szybko ustawić tych
          lusterek. Pamiętam, że ja za nic nie mogłam znaleźć "tego czegoś" do otwierania
          maski, ale egzaminator tylko się uśmiechnął i powiedział, że spokojnie, mamy
          czas (czy coś takiego:)i że on rozumie, że to stres. Powodzenia!
          • linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 22:06
            Nie dziękuję, bo nie chcę zapeszać:). Tylko potem nie pytaj, jak mi poszło:/,
            jednak pierwszy raz to spora dawka emocji, brrrr! :)
          • linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 22:08
            A zdałaś? A gdzie zdawałaś? A który raz? A kiedy? Który to chyba najmniej
            ważne, no, ale warto wiedzieć:).
            • Gość: ? Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 15:43
              Cóż... Wtedy oblałam (to był 1 raz) ale drugim razem było lepiej i od niedawna
              jestem szczęśliwą posiadaczką "plasticzku":))) A zdawałam w Lublinie.
    • eliza48 Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 21:42
      na lewych drzwiach masz takie przyciski
      • linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : 24.02.07, 21:45
        A, dzięki Eliza, tzn. Focus:).
        • Gość: natalia Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.aster.pl 25.02.07, 12:08
          ja tez się ucze na manualnym ustawianiu lusterek ale instruktor od razu mi
          powiedział że na egzaminie jest inaczej i jak to trzeba zrobić. Jak miałam
          egzamin zwyczajnie powiedziałam egzaminatorowi , że nie uczyłam się
          elektrycznego ustawiania, pomógł mi to zrobić, nie było zadnego problemu.
          • Gość: iza Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.ghnet.pl 25.02.07, 12:55
            ja dopiero na jazdach doszkalających miałam elektryczne lusterka, ale na
            egzaminie pytali się czy umieiem ustawić i nie było problemu
    • Gość: dorota Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:11
      ja dopiero na egzaminie zobaczylam elektryczne lusterka i o malo nie padlam na
      zawal bo instruktor mowil mi jak jedna jego kursantke wlasnie za lusterka na
      oblewniczej oblali
      sama szybko doszlam bo akurat w corsie to nie jest trudne: na drzwiach kierowcy
      sa dwa przyciski: jeden ma dwie strzalki (to do wyboru lusterka prawe, lewe)
      drugi z 4 strzalkami do ustawiania pozycji najpierw wybierasz sobie lusterko
      przyciskiem z 2 strzalkami a pozniej je ustawiasz tym z 4 a nastepnie
      przelaczasz lusterko i tez je ustawiasz
      • Gość: linia frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!! Lusterka... : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:23
        Sugerujecie, że to nie gryzie, ufff:). Ok, dwa głupie przyciski, może nie
        polegnę... onienaoblewniczejoblewajązalusterkanigdzienieidę:/
        Dzięki za podpowiedzi:)))
        • linia.frontu Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... 22.06.07, 23:11
          Jak to możliwe, że to jest dopiero na 6 stronie????? Sporo musiało polecieć,
          pezecież ja topisałam przed pioerwszym podejściem!!!

Mniejsza.
          • Gość: marcelina Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... IP: *.tvgawex.pl 22.06.07, 23:56
            A no widzisz :-) A teraz przed którym jestes ? Czy juz posiadasz prawko? Pozdro
            • linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... 22.06.07, 23:59
              Przed 3 :)
              A Ty???
              • fanliniifrontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... 23.06.07, 00:05
                Linio...ale wstyd...aż mi się płakać zachciało:(
                • Gość: marcelina Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... IP: *.tvgawex.pl 23.06.07, 00:18
                  Ja zdałam za 3 razem w Bydgoszczy ;-) i od jakiegos czasu szczęśliwie jezdze
                  sobie po ulicach...Pozdrawiam
                • Gość: linia.frontu Re: Ratunku!!!! Pomocy!!!! Help!!!!... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 07:32
                  Hmmmm.... Fanie...????

"4 raztyle kasy wydane na doszkalanie i egzaminy, że to szok:P"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka