Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:11 Kurs zaczynam 13 marca boję sie bardzo!czy ktoś robił kurs w Głuszycy u pana Machowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marian_malek Re: rozpoczynam 13 marca:) :( 27.02.07, 16:32 z przykrosciom ci to musze napisac ale bedzie ci ciezko nawet testy zdac, marny bedzie z ciebie kierowca jak ty taka przestrasznona juz jestes, ty jak do samochodu wsiadziesz to padniesz ze strachu,pomylisz hamucel z gazem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: rozpoczynam 13 marca:) :( IP: *.olesno.info.pl 27.02.07, 17:19 najlepiej nawet nie zaczynaj, nie masz szans zdac egzaminu i juz niedlugo zamist smiac sie to bedziesz plakac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienna Re: rozpoczynam 13 marca:) :( IP: 195.116.125.* 27.02.07, 21:05 Ejj Magda nie słuchaj tych frustratów, którzy swoje żale za bóg wie co wylewają na ludzi na forum, cóż nie od dziś wiadomo, że mężczyzną trudno dogodzić;) A przechodząc do meritum, to normalne, że się boisz, w końcu to coś zupełnie nowego, coś czego się nei da wyobrazić, nie da się poćwiczyć jazdy na słucho, nie wystarczy wyuczyć się przepisów, żeby wszystko wiedzieć, trzeba po prostu wsiąść w auto i tyle. Ale pamiętaj, że każdy z nas tak zaczynał, każdy pierwszy raz wsiadał do auta, każdy się na jakiś tam sposób stresował, ale to minie zobaczysz, jak zobaczysz pierwsze postępy, jak poczujesz, jaką wolnośc i radochę daje prowadzenia auta, zobaczysz, że wątpliwości będzie mnóstwo, ale najwazniejsze żeby chcieć i żeby podchodzić do całej sprawy poważnie i racjonalnie. To normalne, że boisz sie nieznanego, ale nie myśl o tym za dużo, mam nadzieję, że trafisz na profesjonalistó w swojej szkole, dzięki czemu prawko będzie dla Ciebie nie tylko ciężką pracą, ale i przyjemnością. Głowa do góry, najlepsze jeszcze przed Tobą, wierz mi, że niejeden z tego forum by się z Tobą zamienil, żeby mieć jeszcze raz możliwość wyjeżdzenia tych 30 godzin. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: rozpoczynam 13 marca:) :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 09:41 dzięki bezimienna!!! jednak jak widać faceci potrafią zdołować i pewnie ich zasmucę ale nie zamierzam zrezygnować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha;* Re: rozpoczynam 13 marca:) :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:54 Nie martw sie Madziu,bedzie fajnie, zobaczysz. Ja przed pierwszą jazdą tez sie denerwowałam, a dzis jestem szczesliwą posiadaczką prawka. Kurs prawa jazdy to mile doswiadczenie, kiedyś bedziesz je z radością wspominać. Ja np. mialam super instruktora, na wyjazdach do Ostrołęki poznalam fajnych ludzi (współtowarzyszy kursu) Trzymam kciuki, bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś