anna0384 Polecam LIDER- LODZ 23.04.13, 20:03 Jeżeli chcecie opanować tę trudną umiejętność, jaką jest jazda samochodem, to polecam z całego serca auto szkołę Lider - Bogdana Sabały. Kurs podstawowy ukończyłam w innej auto - szkole i pomimo dokupionych kolejnych 20h jazd nie mogłam zdać kilku egzaminów. Koleżanka poleciła mi LIDERA i to był strzał w dziesiątkę!!!!! Jeżdżąc z Bogdanem, dostrzegłam swoje braki i liczne błędy, na które w poprzedniej auto szkole nie zwracano mi uwagi. Przełamałam w sobie strach, nabrałam pewności siebie, nauczyłam się odpowiednio operować kierownicą podczas wchodzenia w zakręty, a przede wszystkim myśleć na drodze. Instruktorzy: Piotr, Robert, a przede wszystkim Bogdan ( z Nim jeździłam najwięcej) to osoby kompetentne, z poczuciem humoru, potrafiące przekazać posiadaną wiedzę i umiejętności nawet najtrudniejszej kursantce ( ja właśnie taką byłam). Egzamin praktyczny zdałam bezbłędnie!!!!!!!! Prawo jazdy odebrałam i nie boję się jeździć!!!!!!!!!!! Teraz jestem kobietą niezależną i pewną siebie. Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem auto szkoły to z czystym sumieniem polecam LIDER - BOGDANA SABAŁY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Autoszkoła Grześ ze Zgierza! IP: *.toya.net.pl 29.04.13, 13:33 Podobny wątek znajduje się trochę powyżej tego, już na nim pisałam, ale powtórzę się;)!!! Jestem super nabuzowana zdanym przed chwila egzaminem;). Autoszkoła Grześ ze Zgierza!!! Polecam wszystkim. Nie naciągają klientów, są elastyczni, profesjonalni, mają jaja. Chodziłam do innej szkoły, z której byłam cholernie niezadowolona. Grzesiek wyprostował moje jeżdżenie, podbudował, nauczył wszystkiego!!! Trafiłam do nich z polecenia. Żałuję, że nie jeździłam z nimi od początku. Całe prawo jazdy i doszkalanie kosztowałoby mnie o wiele mniej. Placyk egzaminacyjny w cenie kursu, miejsce i czas jazd do ustalenia. Jako "korepetytorzy" są super, jako nauczyciele niesamowici! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: auto szkoła eXpert ! Polecam IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 10:46 kończyłam kurs w tej szkole i ciężko patrzy mi się na te wszystkie nie pochlebne opinie na jej temat ja jednak wiem swoje jest to naprawdę godna polecenia szkoła a zwłaszcza instruktorzy którzy w niej pracują POZDRAWIAM i szczerze na pewno nie będziecie zawiedzeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko LIDER polecam ! IP: *.toya.net.pl 22.05.13, 16:13 Dzisiaj zdałem egzamin praktyczny za pierwszym podejściem, tak samo jak egzamin teoretyczny. Nie było by to możliwe gdyby nie świetna auto szkoła LIDER. Kurs teoretyczny bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu jak i późniejszych jazd. Dzięki świetnym instruktorom godziny spędzone na jazdach zostały przeze mnie w pełni wykorzystane, co pokazałem dzisiaj na egzaminie. Muszę podziękować cierpliwym i wyrozumiałym instruktorom, którzy bardzo sprawnie potrafią przekazać swoją wiedzę. Jeździłem z p.BOGDANEM, p.ROBERTEM p.PAULINĄ , p.MARKIEM, p.PIOTREM i spokojnie mogę powiedzieć, że mimo że każdy uczy inaczej to każdy uczy bardzo dobrze. Polecam wszystkim auto szkołę LIDER i pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata LIDER polecam! IP: *.toya.net.pl 07.06.13, 12:55 Polecam autoszkołe LIDER ! Zdałam tam właśnie prawko z apierwszym razem :) Instruktorzy są mili i cierpliwi a do tego bardzo kontaktowi. Potrafią wszystko wytłumaczyć tak,że zrozumie to doskonale nawet "przysłowiowa blondynka" . Polecam głównei jazdy z Panem Bogdanem oraz Panią Pauliną- jest to bardzo mila osoba, wymaga ale tez doskonale tłumaczy . I przede wszystkim każdy z instruktorow powtarza z kursantem wykonywanie poszczególnych manewrow tak zeby wszystko sie utrwalilo . Zaleta jest też na pewno to ze jazdy nei odbywały się tylko i wyłącznie na retkini lecz również np. w centrum co na pewno ułatwi mi poruszanie się po zatłoczonym mieście. Po kursie w LIDERZE egzamin wcale nie wydawał mi sie straszny tak jak mówili znajomi uczący sie w innych autoszkołach:) Polecam wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMUTASEK! Re: Lider O_D_R_A_D_Z_A_M wszystkim! IP: *.play-internet.pl 17.07.13, 23:38 ODRADZAM WSZYSTKIM TA SZKOLE ! ! ! ! ! ! ! ! AUTA ROZBITE INSTRUKTORZY MALO ZAITERESOWANIE KURSANEM ! ! !WSZYSTKO BYLO DOBRZE DO KIEDY NIE WPLACILAS PIENIEDZY ZA KURS ! ! ! KURS KONCZE W INNEJ SZKOLE I JEST O NIEBO LEPSZA ! ! ! !odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: LIDER polecam! IP: *.play-internet.pl 10.08.13, 22:49 Również polecam auto szkołę LIDER. Trafiłam do niej po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego i chęci zmiany dotychczasowej szkoły. Spokojne, życzliwe i przede wszystkim kompetentne podejście Pana Bogdana sprawiło, że po 6h doszkalających zdałam egzamin bez najmniejszego problemu. Żałuję, że nie znalazłam się w niej wcześniej. Warto było dojeżdżać z drugiego końca Łodzi. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant LIDER tylko NIE TO!!!! IP: *.play-internet.pl 01.07.14, 17:43 Szanowny Panie Bogdanie niech Pan NIE NABIERA ludzi!!! byłem kursantem w Pana SUPER szkole i teraz dopiero wiem ze to jest dno! PISANE KOMENTARZY PRZEZ WLASCICIELAI JEGO INSTRUKTOROW W TEJ SZKOLE TO NORMA! NIBY TAKA DOBRA SZKOLA A URZAD MIASTA JA ZAMKNAŁ! SZKODA ZE DO URZEDU ZADZWONILEM PO KURSIE... :( MASAKRA!!! ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testost Prawko w miesiąc!!! IP: *.toya.net.pl 20.07.14, 17:34 Prawko w miesiąc tylko 1099!!! Auto szkoła TESTOSTERON zaprasza. Nowe biuro ul. Piotrkowska 294. Zapraszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia94 Re: Auto Szkoła EXPERT K . Sarnecki Polecam ! ! ! IP: *.toya.net.pl 20.06.13, 15:16 POLECAM AUTO SZKOLE EXPERT! ! ! KURS ROBILA W INNEJ SZKOLE ALE ZMIENILAM PO 4 NIE ZDANYCH EGZAMINACH NA EXPERTA! ! ! WYKUPIŁAM 5 GODZIN I NAUCZYLAM SIE TAM WIECEJ NIZ W POPRZEDNIEJ SZKOLE! JEZDZIŁAM Z KAMILEM I MARCINEM I ICH WSZYSTKIM POLECAM! ZA 2 TYGODNIE ODBIERAM PRAWKO :) DZIEKUJE ZA CIERPLIWOSC! WSZYSTKIM POLECAM AUTO SZKOLE EXPERT ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
beatao11 Re: Szkoła jazdy - Łódź 25.06.13, 20:24 Polecam bardzo szkołę pana A. Magina!!!. Mała szkoła ale bardzo życzliwy instruktor. Uczciwie przekazuje swoją wiedzę, podczas gdy inni instruktorzy cenią i dawkują swoją wiedzę aby kursant jak najdłużej się uczył. Odpowiedz Link Zgłoś
beatao11 Re: Szkoła jazdy - Łódź 25.06.13, 20:29 Polecam szkołę p Anrzeja Magina w Łodzi ul. Podrzeczna 27. Bardzo życzliwy i solidny instruktor!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekły Re: auto szkoła eXpert ! O D R A D Z A M IP: *.4web.pl 10.07.13, 11:30 Nigdy w życiu nie polecę p.Marcina, gorszego instruktora nie miałem, nie potrafi uczyć, ma zły stosunek do kursantów - jeśli czegoś nie wiesz jesteś debilem, dla Ciebie musi być już wszystko oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz79 Re: auto szkoła eXpert ! IP: *.toya.net.pl 15.07.13, 17:02 wrecz przeciwnie nie zgadzam sie z opinia wscieklego! marcin uczy jezdzic i potrafi po 100 razy cos tlumaczyć! wiec nie rozumiem dlaczego ktos pisze o nim takie slowa! zobacz sobie jego zdawalnosc ! polecam ogólnie auto szkole swietni instruktorzy i zajebisty klimat w ktorym nie czujesz sie jak na jazdach a na egzaminie efekt jeszcze lepszy zdałem razem z moja nażeczona za 1 razem ! ! ! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: auto szkoła eXpert ! IP: *.toya.net.pl 09.08.13, 12:35 Świetna Auto szkoła :) Najlepsi nauczyciele :) Dziękuję wszystkim Instruktorom z którymi miałam przyjemność mieć jazdy. Największe podziękowania dla Marcina który poświęcił mi najwięcej cierpliwości i czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: auto szkoła eXpert ! N_a_j_l_e_p_S_Z_A IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 21:49 Szanowni Państwo nie mogłam zdac egzaminu po nauce w innej szkole , kolezanka polecila mi auto szkole EXPERT gdzie zdała za 1 razem. wykupilam tam 5 dodatkowych godzin przed egzaminem i zdałam bez problemu :) jezdzilam z wlascicelem Kamilem swietny instruktor i bardzo fajnym nastawieniem na kursanta.dzieki jego rada , nauce i wsparciu psychicznym przed egzaminem udalo mi sie :) wszystkim polecam te szkole z calego serca !i dziekuje za to ze od dzis jestem juz kierowca a nie kursatnka :) POZDRAWIAM SERDECZNIE milena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: auto szkoła eXpert ! N_a_j_l_e_p_S_Z_A IP: *.play-internet.pl 16.09.13, 22:46 polecam auto szkole dzis zdałam za 1 razem kurs trwał miesiac i od dzis jestem kierowca , jezdzilam z Kamilem i Marcinem . POLECAM WSZYSTKIKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Antek Re: auto szkoła eXpert ! IP: *.centertel.pl 30.11.13, 10:57 Właśnie ukończyłem kurs na kat. B w szkole GOCAR na Retkini przy ul. Piaski 4. Dzięki tej szkole, instruktorowi Panu Milcarzowi zdałem egzamin Państwowy za pierwszym razem. Zajęcia teoretyczne i praktyczne to pełen profesjonalizm, duże doświadczenie i miła atmosfera. Polecam szkołę GOCAR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: auto szkoła eXpert ! IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 23:20 absolutnie odradzam gocar ! istna masakra ! wlasciciel sam komentarze pisze i rozwiesza smieszne reklamy na przystankach na ktore jak glupi sie zlapałem ! szkola to zwykle nieporozumienie instruktor dziadek ktory uczy starymi metodami ! ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXpert Górą! Re: auto szkoła eXpert ! IP: *.play-internet.pl 05.12.13, 14:51 POLECAM WSZYSTKIM EXPERTA WLASNIE DZIS ZDAŁAM PRAWKO! TEORIE I PRAKTYKA ZA PIERWSZYM RAZEM ! ! ! POCECAM WSZYSKIM MOIM ZDANIEM NAJLEPSZA SZKOLA ! PODZIEKOWANIA DLA KAMILA , MARCINA I PAWŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianin Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.pl.177.41.31.in-addr.arpa 06.08.13, 10:31 Polecam szkołę LIDER , moim zdaniem jest najlepsza w Łodzi. Jeździłem z Bogdanem, Piotrkiem, Pauliną, Adamem i Markiem. Wszyscy bardzo mili i z pedagogicznym podejściem. Kluczem do sukcesu jest słuchanie ich rad, dzięki temu zdałem za pierwszym razem. Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek polecam auto szkołę Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 09:14 witajcie ja bardzo gorąco polecam auto szkołę juszczak nie było się do czego przyczepić jestem bardzo zadowolony z poziomu szkolenia i wyniku finalnego czyli egzaminu który zdałem za pierwszy podejściem pozdrawiam całą kadrę marek p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: auto szkola LUNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 17:20 jasne jasne a świstak siedzi i zawija... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly95 Uwaga! Odradzam LIDERA i p .Sabałe IP: *.play-internet.pl 15.10.13, 16:22 zapisałem sie do auto szkoly lider 3 miesiace przed 18 urodzinami :( w auto szkole zapewniali mnie ze tak bede mial rozpisane jazdy za akurat w urodziny skoncze kurs:( tymczasem kurs dawno skonczyłem a urodzin nie mialem! wiec p. Sabałą zaproponował mi jazdy dodatkowe:( nie po to wydałem pieniadze zeby jeszcze brac i jazdy kupic :( jezdzilem z roznymi instruktorami najlepsza p. Monika ktora juz tam nie pracuje nie wiem skad te super opinie o p. bogdanie bo jazda z nim to wielka lipa (duzo gada mało robi) odradzam wszystkim te szkole i mowie to z czystym sumieniem przereklamowana szkola! jest o wiele wiecej lepszych szkol i z lepsza oferta! jeden z instrukotrów powiedzial mi ze za te pieniadze ktore on zarabia w tej szkole nie chce mu sie pracowac wiec chyba mało motywacji jest w instruktorach a pozniej kiepskie wyniki na egzaminiem! JESZCZE RAZ ODRADZAM I POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Sz Re:Uwaga! Polecam LIDERA i całą kadre instruktorsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.13, 15:50 Czytając takie komentarze utwierdzam sie w przekonaniu,iż zazdrość innych ludzi nie zna granic. ja sama uczęszczałam do Auto Szkoły Lider i myślę,że był to najlepszy wybór.Teoria prowadzona przez P.Piotra była przekazana jasno i intersujaco.Zajęcia praktyczne odbywały sie w usatloych PRZEZE MNIE dniach i godzinach.Po 30h jazd dla WŁASNEJ PEWNOSCI wykupiłam pakiet 10h,które wyjeździłam tuż przed egzaminem.Wszystkie 40h jazd wyjeździłam z najlepszymi (Tomkiem,p.Bogdanem i p.Piotrem) którzy nauczyli mnie wszystkiego co musze umieć by zdać egzamin i pewnie czuc sie na drodze. Także drogi kolego wydaje mi sie,że a wręcz jestem pewna,ze P.Bogdana który jest doskonałym instruktorem i ma znakomite podejscie do kursantów nie widziałes na oczy,a napewno nie znasz auto Szkoły lider. Gorąco Polecam ta auto szkołe-Lider to doskonały wybór!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgc Re:Uwaga! Polecam LIDERA i całą kadre instruktors IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 00:41 Chwile zastanawialam się, czy w ogole wypowiadac sie w tym temacie o Liderze. Poziom dyskusji jest zalosny momentami. Jednak ja nie mam wiekszych zastrzezen do tej szkoly. O ile jazdy z p. Bogdanem faktycznie mnie nie porywaly, to nie mozna mu odmowic, ze instruktorow zatrudnia swietnych, dlatego uwazam ze dla panow T. i P. warto zapisac sie do Lidera. Mnie nie spotkaly zadne nieprzyjemnosci ze strony szkoly, niezobowiazujace do niczego sugestie co do wykupienia dodatkowych godzin w zadnym wypadku nachalne nie byly. Jesli ktos ma problemy z asertywnoscia to juz jego problem. W kazdym razie ja nie zaluje wyboru tej autoszkoly. Po zdaniu obydwu egzaminow za pierwszym razem nie wyobrazam sobie zeby ktokolwiek w innej szkole przygotowal mnie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.free.aero2.net.pl 17.10.13, 14:43 POLECAM AUTO-SZKOŁE CENTRUM na Przełajowej 22 przy Maratońskiej mili ludzie fajnie uczą efekt 1 raz i zdane !! Odpowiedz Link Zgłoś
71mona Re: Szkoła jazdy - centrum przełajowa 22 17.10.13, 15:42 polecam szkołe Centrum na Przełajowej 22a widać ja jadąc do WORDu na Maratońskiej 4 lub 5 przystanków przed wordem dokupiłam tam jazdy 10 godź przed egzaminem i nauczyłam się więcej niż u bajona na całym kursie efekt jazd z p.Mikołajem egzamin zaliczony. Poszła tam na kurs moja siostra i też zadowolona jazdy po trasach egzaminacyjnych bez tracenia czasu na dojazdy i zdany egz. polecamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian S. Re: Szkoła jazdy - Centrum IP: *.free.aero2.net.pl 22.11.13, 12:15 Bardzo polecam szkołe CENTRUM na Retkini fachowo i rzetelnie podchodzą do kursanta. Nie byłem traktowany jak w innej auto szkole na Retkini (nazwy nie wymienię, kończyłem tam kurs, ma wiele dobrych opinii tylko nie prawdziwych!!! ) W tej szkole nauczyłem się jeździć i myśleć. Jeżeli chcesz umieć poruszać się samochodem, myśleć racjonalnie na drodze to szkoła CENTRUM nauczy Cię tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EK Re: Szkoła jazdy - Łódź Gocar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.13, 22:15 Polecam szkołę jazdy Gocar szczególnie instruktora pana Andrzeja, człowiek spokojny, potrafi przygotować do egzaminu praktycznego. Wszystko mam zdane za pierwszym razem :) wszystko udało mi się zrobić w przeciągu 3.5 miesiąca :) Gorąco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURSANTKA Re: Szkoła jazdy - Łódź Gocar-Super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.14, 12:38 Polecam szkołę Gocar z ulicy Piaski 4 na Retkini a zwłaszcza mojego instruktora Pana Milcarza. Dzięki jego profesjonalnemu podejściu zdałam egzamin Państwowy za pierwszym razem. Wielu moich znajomych robiło kurs w tej szkole i z tym instruktorem i zdali egzaminy za pierwszym razem. Jeszcze raz polecam - SUPER SZKOŁA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Szkoła jazdy - Łódź Gocar-Super IP: *.toya.net.pl 18.03.14, 20:18 Również polecam auto szkołę Gocar przy ulicy Piaski 4. Świetnie przeprowadzona teoria, zdałam za pierwszym razem na 100%. Mój instruktor to pan Andrzej Szymczak, najmilszy człowiek na świecie! Nie zdałam za pierwszym razem, jednak to nie wina instruktora czy złego przygotowania, tylko i wyłącznie moja. Zdawałam na Smutnej. Polecam jeszcze raz - Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Szkoła jazdy - Łódź Gocar-Super IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.14, 13:46 Rowniez mialem jazdy z panem Szymczakiem i podpisuje sie pod ta opinia - egzamin zdany bez problemow (na Maratonskiej), chociaz na poczatku mialem spore problemy z wpasowaniem sie w egzaminacyjnego Swifta - z racji postury godnej centra NBA, a nie polskiego kierowcy wedlug WORD :-) Gdyby nie pan Andrzej, mialbym duze problemy ze zdaniem praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz LIDER! TAK!! Tak!! Tak!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.13, 20:36 Witam;) Nie wiem kto wystawia komentarze oczerniajace Auto Szkołe Lider. Ja sam zrobiłem kurs i mimo mojego młodego wieku i braku doswiadczenia dałem rade zdać za 1 razem!!;) Jeździłem i na Suzuki I na Toyocie i dobrze mi to zrobiło! Nauczyłem sie jeździć na dwóch róznych autach. Jeździłem z super instruktorami,którzy potrafili dotrzeć do każdego ucznia,młodego,starszego,kobiety,mężczyzny...Jeździłem z p.Bogdanem,Piotrem I Jarkiem. Jażdy z nich uczył czego innego ale każdy wspierał mnie w nabyciu nowych umiejętnosci. p.Bogdan uczył mnie pod wzgledem czułych miejsc na egzaminie,Piotr techniki manewrów..I w końcu Jarek:nauczył mnie jak być dobrym kierowcą na codzień a nie tylko w dzień egzaminu. Dziękuje Wam za to! Oczywiscie nie czułem sie zbyt pewnie po 30 godzinach wiec dokupiłem sobie jeszcze pakiet;) Ale napewno NIKT mnie do tego nie zmuszał czy nie namawiał... sam tego chciałem! Po prostu nie czułem sie tak pewnie jak bym chciał po 30 h jazdy. Polecam Auto Szkołe Lider!! I wspaniałych instruktorów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIe!! LIDER NIE !! NIE!! LIDER NIE!!! IP: *.free.aero2.net.pl 15.12.13, 12:29 Nie polecam tej szkoly naciagaja na odatkowe jazdy jezdzisz i zalatwiaszvsprawy p. Bogdana auta brudne a szkolenie jest pobiezne i nie dokladne. Na dodatkowych jazdach moze sie wezma za nauke. Cely czas instruktorzy nagabuja na dodatkowe jazdy podczas ktorych przekerza ŁASKAWIE jakas wiedze !!!! Natomiest ciagle mowia o tym aby pisac im opinie najlepiej naj!!! a jak ktos pise prawde to wielkie obuzenie !!!! A tak to sami pisza aby poprawic swoj wizerunek !!!! ZENADA. Nie polecam !!!!!!!!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Lider Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 17:41 Bardzo polecam auto szkołę Lider, instruktorzy są na prawde super, nie ma możliwości żeby się nie nauczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: Auto szkoła Lider IP: *.skomur.pl 11.01.14, 06:17 KRASNOLUDEK maże przedstaw się skoro mówisz,że ktoś oszukuje . By rzucać takie oskarżenia trzeba mieć podstawy i nie ma powodu do chowania się pod pseudonimem. Powiedz jasno nazywam się ....................... i wiem w 100%,że taka ,to a taka szkoła unieszcza .to i to bo mam dowody na takie postępowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXPERT-OK:) Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.play-internet.pl 14.01.14, 12:10 POLECAM TE AUTO SZKOLE! WYKUPILEM PAKIET 10 H I ZDAŁĘM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Szkoła jazdy - Grzywacz IP: *.free.aero2.net.pl 26.05.14, 17:14 Polecam szkołę jady Grzywacz. Na zajęciach panuje bardzo przyjemna atmosfera. Dopiero zaczynam swoją przygodę z prawkiem. Wkrótce będę dalej informować o postępach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 12:56 Polecam AUTO SZKOŁE p.Palmowskiego. Wykłady profesjonalnie.Jazdy były tak prowadzone abym nauczył sie mysleć w czasie jazdy a nie tylko zdać egzamin. Pozdrawiam p.Krzyska Odpowiedz Link Zgłoś
boris9 Re: Szkoła jazdy - Łódź 18.02.14, 01:32 Masz racje bedzie dobrze a tu masz link : cia.media.pl/full_job_full_wyzysk_agencja_pracy_tymczasowej_nie_placi_pracownikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Szkoła jazdy - centrum polesie IP: *.free.aero2.net.pl 07.03.14, 10:47 Polecam szkołe jazdy Centrum na Retkini sa blisko WORDU uczą jak jeżdzić samochodem i samodzielnie myśleś na drodze polecam p. Mikołaja Sarnowskiego super człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TestosteronSzef Re: Szkoła jazdy - Łódź Testosteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 15:46 Pozdrawiamy konkurencje. Widać, że zazdroszczą nam tylu kursantów bo wypisują takie komentarze. Zdawalność 90% mówi chyba sama za siebie. Już wkrótce otwieramy kolejne biuro w Łodzi. Bójcie się:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TestosteronSzef Re: Szkoła jazdy - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 15:59 widzę, że konkurencja się przestraszyła tak wielkiej ilości kursantów w testosteronie:) W książce ewidencji osób szkolonych nie mamy wpisanej żadnej Pani Kasi. Ciekawe.... Już wkrótce otwieramy drugie biuro. Bójcie się!!! Pozdrawiamy tych kumatych;) Odpowiedz Link Zgłoś