Gość: ja IP: *.aster.pl 06.05.07, 23:02 Ktos go zna? Dobry? I co sądzicie o tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubas Re: Motokurs Warszawa - Mirek IP: *.acn.waw.pl 07.05.07, 08:34 dobry polecam. Ja jeździłem z Maćkiem. Punktualni, bez urywania minut i wożenia się po sklepach i załatwiania własnych spraw. Darek świetnie wykłada teorię. Bez przynudzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Motokurs Warszawa - Mirek IP: *.aster.pl 07.05.07, 09:17 A ja mam inne doświadczenia z Motokursem: nudna teoria na którą nikt nie przychodził bo wykładowca czytał ustawy z kodeksu a instruktor od jazd wiecznie miał jakieś swoje sprawy do załatwiania-.Podchodzę już 5 raz do egzaminu i nie mogę zdać. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza48 Re: Motokurs Warszawa - Mirek 07.05.07, 20:16 Tam jest tylko jeden instruktor od toerii Darek i on nigdy nie czytał kodeksu na wykładach. Moi znajomi też tam chodzili. Nie da rady tam nie przychodzić na wykłady bo trzeba zdać egzamin wewnetrzny i miec zaliczone wszystkie wykłady. Agnes a ty z jakiej konkurencyjnej szkoły jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Odradzam Motokurs IP: *.aster.pl 07.05.07, 20:51 Robiłam kurs właśnie w Motokursie i odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: Odradzam Motokurs IP: *.aster.pl 07.05.07, 21:00 potwierdzam, od teorii jest tylko Darek, ale on nie przynudza i na pewno niczego nie czyta. Mirka nie znam, wiec sie nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Polecam Motokurs ;) IP: *.aster.pl 07.05.07, 21:01 zapomnialem dodac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola1982 Re: Odradzam Motokurs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.07, 11:57 Słaba szkółka,instruktorzy notorycznie nie mają czasu umawiać się na jazdy.Mój kurs trwa w nieskończoność z powodu: "braku wolnych terminów w grafiku" mojego instruktora. Odpowiedz Link Zgłoś
rutmon Re: Motokurs Warszawa - Mirek 16.05.07, 11:10 Ja jeździłam w Motokursie z Mirkiem R. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś