Dodaj do ulubionych

Warszawa - najlepsza szkoła jazdy

• Gość: mi0lady Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.31.9.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.13, 01:07
      OSK TEST!!! www.osktest.pl świetna Nauka jazdy, super młodzi i przystojni ;) instruktorzy, którzy naprawdę pracują z pasją! Zdałam z pierwszym razem i będę polecać wszystkim! Szybko,sympatycznie i profesjonalnie :) plusem jest równiez wyjazd na egzamin po za Warszawę - mniej stresu przede wszystkim! polecam polecam i jeszcze raz polecam!
    • Gość: Olka Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.free.aero2.net.pl 03.04.13, 15:03
      W tym qmobilu robiłaś kurs, czy tylko doszkalanie?
    • Gość: ania Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: 217.153.123.* 21.06.13, 14:01
      Ja robię teraz kurs w Linii na Gocławiu i polecam, teoria fajnie prowadzona w tygodniu popołudniami, a panowie instruktorzy też bardzo fajni i mili, zero stresu.
    • Gość: gość Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 00:14
      A co sądzicie o szkole moto start? Proszę o opinie! Zdaję sobie sprawe że nie ma najlepszej szkoły ale są dobrzy i źli instruktoży! Kogo w tej szkole polecacie?
      • Gość: Irka Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.13, 23:30
        Ja wam polecam zmianę ośrodka, jak coś wam sie nie podoba, albo widzicie że robicie błędy! Ja zmieniłam po 3 nieudanych próbach na egzaminie na OSK BARTEK, 2h doszkalających i już jestem po ezgaminie i zdałam prawko!!! To ta skzoła, jakby ktoś szukął : www.facebook.com/oskbartekodlewnicza7?ref=hl
    • swiatgitary Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 05.08.13, 16:22
      Polecam Janka z ośrodka Tęcza. Doszkalałem się u niego, jest świetny i częstuje kiełbasą. :)
    • Gość: Maria Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.09.13, 23:15
      Witam, szukam dobrego instruktora nauki jazdy. Mam prawo jazdy od kilku lat, ale od egzaminy w ogóle nie jeździłam. Szukam instruktora który specjalizuję się w prowadzeniu tego typu zajęć. Nie chcę typowej jazdy która przygotowuję do egzaminu, chcę czegoś więcej. Nie znam miasta, ale chciałabym je poznać z pozycji kierowcy, więc chcę kogoś kto bardzo dobrze zna miasto. Planuję też zakup samochodu, nie ma mi kto w tym pomóc, więc też chciałabym porady od fachowca, takiego speca samochodowego. Szukam profesjonalisty w każdym aspekcie rzemiosła motoryzacyjnego.
      • Gość: crd Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.ip.netia.com.pl 17.12.13, 16:10
        Witam. Jestem osobą której Pani szuka. Jeśli dalej jest Pani zainteresowana proszę o kontakt. 696 055 589 Konrad.
    • Gość: Ania Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.sn.pl 04.10.13, 13:43
      Zdecydowanie AUTO-JAZDA na Bemowie i w szczególności Pan Andrzej !!!
    • Gość: gość Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.233.207.233.nsti.pl 11.11.13, 19:19
      OSK Model na Bródnie a w szczególności p. Łukasza Muchowskiego - polecam na 100 %
      • Gość: Mika Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.249.90.17.net.telepuls.pl 25.11.13, 14:54
        Ja zdawałam w osk Test - www.test.waw.pl . Zdałam za drugim razem, co uważam za swój życiowy sukces, bo przed kursem panicznie bałam sie jazdy:) instruktorzy bardzo w porządku, lokalizacja sali wykładowej średnia, no ale coś za coś.
    • Gość: Paulina P. Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.13, 13:21
      enigma ma bardzo dobre opinie. powolaj sie na instruktora od bialej skody. Ten samochod jest nowy i fajnie sie z nim jezdzi. Fajny i sympatyczny czlowiek. Przy zapisie powiedz koniecznie ze chcesz jezdzic z panem piotrem od bialej skody. tylko jedna taka tam jezdzi.
      • Gość: Yowa Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.play-internet.pl 28.11.13, 14:54
        Polecam , szkołę YETI , oni w okolicach bankowego mają biuro , wiec lokalizacja bardzo dobra i wygodna . Stamtąd też zaczynaliśmy jazdy , ale jak była taka możliwość to można umówić się w innym miejscu , mój instruktor super zawsze było można się dogadać , cieszę się że wybrałam tę szkołę otrzymałam potrzebna wiedzę teoretyczną a najbardziej zadowolona jestem z jazd !!! Jeździłam z 2 instruktorami, ale więcej serca i zaangażowania w pracę wkłada instruktor Darek i to on mnie najwięcej nauczył !
        Gdybym miała jeszcze raz wybierać też bym wybrała Yeti ( szli mi na rękę z jazdami baaaardzooo) POLECAM !!!
        • Gość: Duży Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.14, 13:52
          Witam, ja robiłem kurs z kolegą w szkole Havranek u p. Rafała. Jestem w 100% zadowolony. Zaangażowanie, wiedza oraz profesjonalizm p. Rafał pozwolił nam nauczyć się jeździć samochodem a co ważne zdać egzamin za pierwszym razem. Zdawaliśmy na Odlewniczej w Warszawie. Jazdy odbywały się po całej Warszawie co było bardzo fajne ponieważ nie uczyliśmy się jeździć na pamięć. polecam Havranka.
    • Gość: Edward Kulski Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 20:08
      Eliza - nazwa dziwaczna ale instruktorzy 1 klasa
      Jaguar - dobrzy instruktorzy, cenowo średnio
      PHU Moto - dostać się graniczy z cudem

reszty nie znam, tutaj posyłam swoich wychowanków.
    • Gość: Gość Nadzór nad OSK IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.14, 19:40
      A może zamiast się żalić po forach, napisać, zadzwonić, chociaż maila wysłać, do organu nadzorującego OSK w Warszawie.
      Może w końcu zrobią porządek z takimi OSK?

Nadzór nad przedsiębiorcami prowadzącymi ośrodki szkolenia kierowców:
      osk@um.warszawa.pl
      telefony:
      (22)443-29-34
      (22)443-29-35
      (22)443-29-36
      Biura Administracji i Spraw Obywatelskich Urzędu m.st. Warszawy przy Pl. S. Starynkiewicza 7/9 w godzinach od 8.00 do 16.00
    • Gość: Instruktor Re: Warszawa -ZRYW najlepsza szkoła jazdy IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.01.14, 10:56
      Pozostaje bezkarny,bo nikt nic z tym nie robi. Ja proponuję napisać do PIP-u (Państwowa Inspekcja Pracy) w kwestii zatrudnienia na czarno a efekt będzie murowany.
      • Gość: leszek Re: Warszawa -ZRYW najlepsza szkoła jazdy IP: *.r.kbt.pl 22.01.14, 15:14
        A ja jestem zadowolony i co najważniejsze zdałem za pierwszym razem. Co prawda czekałem na pierwszą jazdę około tygodnia ale póżniej beż problemu wyjeżdziłem wszystkie godziny. Teoria też była ok. Zrobiłem ją w jeden weekend. Zajęcia od rana do wieczora ale tylko w dwa dni. Ja wszystkim serdecznie polecam
        • Gość: Urszula Re: Warszawa -ZRYW NIE najlepsza szkoła jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.14, 10:51
          Witam. Miałam NIE przyjemność rozpocząć kurs w ZRYW oddział w Łodzi. Skusiła niska cena, niestety przełożyła się na plac manewrowy i kontakt z właścicielem tego przybytku TOMASZEM CYGANEM. Nazwisko właściciela w 100% jest adekwatne do osobowości tego człowieka. Właściciel notorycznie nie odbiera tel, na pytania o plac manewrowy mówił "jutro będzie na pewno " i tak przez miesiąc, gdy udało się dotrzeć na plac manewrowy okazało się ze nie ma pachołków i kolejne dwa tyg pan mówił "jutro", oczywiście jeśli odebrał tel, trzeba za każdym razem dzwonić z innego numeru, to ułatwia kontakt. Całe szczęście nie wpłaciłam całej kwoty za kurs i udało mi się go ukończyć, gdyż miałam kartę przetargową. Dopóki nie upewnię się ze dokonał formalności związanych z dokumentami dla WORD, nie przekażę brakującej kwoty. NIE POLECAM NIKOMU TEJ SZKOŁY JAZDY!!!!
          • panalpinka Re: Warszawa -ZRYW NIE najlepsza szkoła jazdy 31.10.14, 08:24
            Nie polecam.
            Miałam już ustalony kurs, który 40 minut przed rozpoczęciem został odwołany z informacją, że oddzwonią w celu ustalenia nowego terminu. Minął już tydzień, a telefon milczy, mało tego nikt nie odbiera telefonu w szkole, siedziba zamknięta na 10 spustów i szukaj wiatru w polu.
            Tak to jest jak się coś kupi i nie przeczyta opinii wcześniej, szkoda pieniędzy, nerwów i całego zachodu! Swoją drogą szukając w internecie ma się wrażenie, że ta szkoła jazdy w Łodzi nie istnieje- może faktycznie coś w tym jest. NIE POLECAM!!!!!!!!
    • oleksiuta Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 31.01.14, 13:25
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą jazdy doszkalające Gocław. Szkoła WARSZAWSKA JAZDA gwarantuje atrakcyjne warunki szkolenia oraz wysoką skuteczność nauczania. Zapraszamy.
    • Gość: Gość [...] IP: *.stansat.pl 15.02.14, 20:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Gość Re: Warszawa -ZRYW najlepsza szkoła jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.14, 08:03
        Zamiast żalić się na forach. może lepiej zgłosić sprawę do Urzędu Skarbowego, Państwowej Inspekcji Pracy, ZUS, Starostwa nadzorującego pracę OSK, może się wezmą za niego?
    • Gość: Krzysiek Kurs kat.A w szkole Olka w Warszawie IP: *.lanet.waw.pl 31.03.14, 23:39
      Witam,
      chciałem odradzić kurs motocyklowy w szkole Olka. Instruktor nie ma pojęcia o jeżdżeniu motocyklem. Potrafi pokazać co trzeba zrobić by zdać egzamin ale nie ma pojęcia o niczym innym. Nie interesuje się kursantem! gada cały czas przez telefon! NIE uczy podstaw np przeciwskrętów, hamowania na zakręcie i wielu in tematów, które są chlebem powszednim w innych DOBRYCH szkołach np w Pro-Motor, Kulikowisko itp.
      Zabronił mi hamowania przednim hamulcem!!! Wmówił mi, że gdy to zrobię to przewrócę motocykl!!! a każdy jeżdżący powie, że używa się tylko hamulca przedniego.
      ODRADZAM szkołę OLKA!!!!
      szczerze
    • akris69 Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 31.03.14, 23:49
      Witam,
      chciałem odradzić kurs motocyklowy w szkole Olka. Instruktor nie ma pojęcia o jeżdżeniu motocyklem. Potrafi pokazać co trzeba zrobić by zdać egzamin ale nie ma pojęcia o niczym innym. Nie interesuje się kursantem! gada cały czas przez telefon! NIE uczy podstaw np przeciwskrętów, hamowania na zakręcie i wielu in tematów, które są chlebem powszednim w innych DOBRYCH szkołach np w Pro-Motor, Kulikowisko itp.
      Zabronił mi hamowania przednim hamulcem!!! Wmówił mi, że gdy to zrobię to przewrócę motocykl!!! a każdy jeżdżący powie, że używa się tylko hamulca przedniego.
      ODRADZAM szkołę OLKA!!!!
      szczerze
    • rkloczko Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 21.05.14, 13:20
      jeżeli szkoła jazdy w Warszawie ma być to na Waszym miejscu wybrałbym kursy jazdy Automobilklubu Polski na ul. Pańskiej 85. Nie tylko bezstresowo zdałem praktykę ale też ta demonizowana teoria jakoś mi poszła za pierwszym razem. Naprawdę polecam, tym bardziej iż kilku instruktorów zabezpiecza i organizuje rajdy a częćc sama staruje więc specjaliści pierwszej klasy i dużo przekazują jak się BEZPIECZNIE zachowywac w nietypowych sytuacjach w ruchu. A do tego Pan Sławek miał do mnie nieziemską cierpliwość ;)
      • Gość: kursant Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: 193.111.166.* 02.07.14, 15:53
        Sponsoringowi automobilklubu dziękujemy. Podejśćie instruktorów na kat. A trochę mnie jednak rozczarowało pomimo ich wysokich kompetencji. Np. umawianie po 4 osoby na kat. A na tą samą godzinę na jazdy, dobrze, że obyło się bez wypadków na autodromie...
    • Gość: Motocyklistka omijac kulikowisko IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.14, 15:58
      mam radę do wszystkich kobiet, które chcą zrobić prawo jazdy na motocykl : jeżeli umiecie jeździć, potraficie opanować motocykl i jedyne czego oczekujecie to papierek aby przystąpić do egzaminu ro śmiało idźcie do tomka kulika.

jeśli jednak jesteście zielone w temacie motocykli, nie umiecie podstaw, boicie się że sobie nie dacie rady i chcecie wszystkiego uczyć się od zera - omijajcie szkoły tomka kulika szerokim łukiem

dlaczego? otóż on co prawda ma doświadczenie, wiedze i umiejętności, ale mówi językiem kompletnie niezrozumiałym dla laika, jeśli ktoś jest bystry i obcykany w motocyklach to da radę ale ktoś kto wsiada na motocykl po raz pierwszy, może mieć problem.

na dodatek twierdzi, że ma świetnych instruktorów, tylko że jeśli lubisz jak nikt się tobą na placu nie interesuje, a na pytania odpowiadają : przecież to tak jak w samochodzie się robi, albo " no i czego tu nie rozumiesz", a na moją prośbę by mnie asekurował podczas pierwszej jazdy odpowiedział " przecież to tak jak na rowerze więc nie przesadzaj"

kurs robię w auto - stop, gdzie instruktor jest przy mnie, asekuruje mnie i pokazuje sam jak wykonać jakiś manewr jeśli nie rozumiem. szkoły tomka kulika sa dobre dla osób które już jeżdzą - nie dla laików...
      • zu-czek852 Re: omijac kulikowisko 14.06.15, 22:35
        Szczerze NIE polecam Kulikowiska!!! I to nie tylko dla laikow. Kompletnie nie radza sobie z nowym egzaminem na motor. Jazda na placu wymaga naprawde przemyslenia, jak ja zdac bez wieloletniego doswiadczenia motocyklowego, a przy ich olewackim stosunku i podejsciu masowym do kursantow (kilku kursantow na jednego instruktora podczas lekcji, trzeba blagac o chwile uwagi) nie ma szans na nauczenie sie podstawowych elementow podczas 20 godzin zajec. Na miasto wyjezdzaja dopiero na ostatnich 2 godzinach, w okolice egzaminacyjne w ogole sie nie wybieraja, licza na to, ze sie im sporo zaplaci, to laskawie moze w sobote dodatkowa lekcje umowia. A do tego chamstwo i skandaliczne podejscie do kursantow jak do plutonowych w wojsku. Szkoda pieniedzy, omijajcie ta szkole szerokim lukiem!
        • ziome.k850 Re: omijac kulikowisko 02.10.15, 11:42
          k
        • ziome.k850 Re: omijac kulikowisko 02.10.15, 11:51
          Podobnie jak Wy - nie polecam kulikowiska!!! motocykle to złomy, poza jakimiś dwoma wyjątkami, plac dziurawy, Kulika właściwie nie ma,a jak jest, to wyżywa się na ludziach, chamstwo i buractwo. Szkoda zdrowia na naukę z kulikiem
    • Gość: Ernest Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.free.aero2.net.pl 19.08.14, 19:38
      z dobrych szkół polecam abc-szkolenia.com/ - chodziłem do nich na kurs. kat B i C, teraz chodzę na kurs przygotowujący do egzaminu na certyfikat kompetencji zawodowych
    • Gość: Elfinga Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy IP: *.e-wro.net.pl 27.09.14, 20:35
      Bez wahania mogę polecić tę szkołę: www.qmobil.pl/ Robiłam tam jazdy doszkalające i żałuję, że nie znałam ich wcześniej. Niesamowita atmosfera i świetni instruktorzy.
    • kosmov Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 17.11.14, 12:35
      Ja chodziłem na gocławiu przy tarnowieckiej, zdałem za 1 pierwszym razem a nie byłem super kierowcą, nie to co teraz;)
      • gum.dom Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 23.11.14, 17:53
        Na kurs prawa jazdy chodziłam do Imoli. Było wszystko tak jak trzeba, godziny nie były skracane, jazdy rozpoczynały się punktualnie. W tej szkole również miałam 10 godzin dodatkowych jednak egzaminu nie udało się zdać. Następnie miałam 12 godzin u dwóch instruktorów z innych szkół - egzamin również z wynikiem negatywnym. Następnie wykupiłam 14 godzin w szkole Havranek. Muszę szczerze przyznać, że o klasę wyżej niż u poprzednich instruktorów. Popełniałam jeszcze wiele błędów o których nie wspominali poprzedni instruktorzy. Egzamin zdałam z kilkoma błędami - ale ważne, że do przodu:)
    • 1-buc biedny przygłup, znów SPAMuje 24.12.14, 22:40
      Nowy nick, stary SPAM
    • lusesita5 Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 23.02.15, 23:21
      Ja polecam Havranka. Instruktor miły, w ogóle się nie stresowałam podczas jazdy, egzamin zdałam i teraz sobie ładnie jeżdżę po Warszawie, polecam te szkołę :)
      • milsonek Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 31.05.15, 21:54
        Wszystkim polecam ośrodek szkolenia kierowców "qursant" Pana Jerzego Łosiewicza. Poszłam na kurs kompletnie zielona i przerażona ale trafiłam idealnie bo Pan Jerzy to instruktor z powołaniem. Jazdy były przyjemnością, zero stresu, cenne uwagi i prawdziwa chęć nauczenia dobrej jazdy. Dodatkowo samochód, na którym uczyłam się jeździć ma zainstalowaną kamerkę i dzięki temu mogłam zdawać egzamin na tym właśnie samochodzie, co uważam za duży plus. Szczerze polecam ten Ośrodek szkoleniowy i oczywiście Pana Łosiewicza. Egzamin zdałam za pierwszym razem na Bemowie.
        • beton-towarowy Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 01.06.15, 22:08
          Jest wiele szkół, które nie wymieniły jeszcze Skody na nowego Hyundaja. Uzbrajają auta w kamerki za kilka stów i myślą, że znajdą klientów. Prawda jest taka, że jeżeli kogoś nie stać na zmiane auta to nie ma klientów, bo jest słaby. Jeżeli macie ochotę jeżdzić ze słabymi instruktorami w słabej szkole to proszę bardzo. Skody w tych szkołach pewnie ledwo palą a o znalezieniu właściwego biegu można pomarzyć. Polecam szkołę Motokurs, a zwłaszcza instruktorkę Sylwię, bo jest miła i dobrze uczy.
          • norbis3 Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 11.06.15, 09:27
            Ja jeździłam na nowym Hyundaiu i20 na jakim zdaje się egzaminy na WORDzie w szkole jazdy Gazetka na Mokotowie i zdałam za pierwszym razem. Sama się zdziwiłam, że tak gładko poszło ale z takimi instruktorami to trudno żeby się nie udało :)))
            • rivsha Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 16.06.15, 13:01
              Chyba miałeś na myśli szkolę Gazelka, bo taka istnieje na ul. Batorego, przy samym metrze pola mokotowskie. Ja też jeździłam na nowym Hyundaiu i20 :)
      • lukasz15896 Polecam <a href="http://nauka-jazdy-marki.waw.pl" target="_blank" 30.09.15, 09:18
        Polecam naukę jazdy nauka-jazdy-marki.waw.pl ponieważ po kursie u nich nie będziesz miał żadnych problemów ze zdaniem egzaminu. Ciekawostka:
        Jak odbierzesz prawo jazdy pomagają kupić pierwszy samochód:)
    • farban90 Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 24.06.15, 10:54
      Polecano mi ostatnio szkołę nauki jazdy OES szkola-oes.pl , która prowadzi kursy w Warszawie - siedzibę ma zaledwie kilkanaście metrów od metra Dworzec Wileński. Jazdy odbywają się na Skodzie Fabii (przystosowanej do egzaminu państwowego), która podstawiana jest na egzamin, oraz na nowych samochodach Hyundai i20 i Mazdzie RX8 z automatyczną skrzynią biegów. Mają kilku instruktorów (chyba pięciu), więc nie trzeba czekać i można szybko wyjeździć wszystkie godziny.
      • sasajna Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 28.07.15, 22:12
        ja szczerze polecam w warszawie tą szkołę: abc-szkolenia.com/ - solidnie uczą, mi doradzano po prostu więcej lekcji, a nie zdawanie za pierwszym razem "na żywioł", fajnie mi pokazywano błędy, jak słyszałam jak wyglądało szkolenie innych... to średnio...
      • maly.minionek Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 19.04.16, 00:01

o tez polecam OES, akurat ja robilam prawko w gdansku u nich, u pana wiesia :D szkola na plus- instruktor byl konkretny, dobrze tlumaczyl, mimo ze nie jestem orlem za kierownica :)

farban90 napisał(a):

> Polecano mi ostatnio szkołę nauki jazdy OES szkola-oes.pl , która prowadzi kursy w Warszawie - siedzibę ma zaledwie kilkanaście metrów od metra Dworzec Wileński. Jazdy odbywają się na Skodzie Fabii (przystosowanej do egzaminu państwowego), która podstawiana jest na egzamin, oraz na nowych samochodach Hyundai i20 i Mazdzie RX8 z automatyczną skrzynią biegów. Mają kilku instruktorów (chyba pięciu), więc nie trzeba czekać i można szybko wyjeździć wszystkie godziny.
    • 5zen Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 14.08.15, 11:39
      Szkoła jak szkoła, ale Przemysław Kosaty to absolutny Parnas Instruktorów, Liga Mistrzów jak to woli. Profesjonalne wprowadzenie w technikę jazdy na jednośladzie, pouczające zajęcia z jazdy w ruchu miejskim. Z leszcza zrobi motocyklistę, osobie już doświadczonej pomoże dostosować się do specyfiki zadań na egzaminie państwowym. Ku obopólnej uciesze, bo Pan Przemek to osoba ciepła i pełna humoru, rzeczowa i szybka w komunikacji mimo grafiku napiętego jak struna. Polecam zatem Wyścigi, a Linii gratuluję kadrowego wyboru. Pozdrawiam.
      • jonathan3 Re: Warszawa - najlepsza szkoła jazdy 29.08.15, 15:27
        POLECAM z całym przekonaniem ośrodek nauki jazdy ENIGMA :) Szkolenia, zarówno teoretyczne jak i praktyczne na najwyższym poziomie profesjonalizmu, doskonałe podejście metodyczne i dydaktyczne do kursantów. Szkolenie teoretyczne przeprowadzone pod względem merytorycznym niezwykle profesjonalnie. Moim instruktorem był pan ADRIAN GIZIŃSKI - człowiek z wrodzonym talentem do przekazywania wiedzy, niezwykle doświadczony instruktor, bardzo dokładny, poprawiający wszystkie nawet najmniejsze błędy, niezwykle cierpliwy, przyjazny, uśmiechnięty. Jazdy z panem Adrianem to czysta przyjemność, zero stresu. Pan Adrian oprócz wiedzy wymaganej na egzaminie zarzuca kursantów masą ciekawostek i informacji dodatkowych: technicznych, praktycznych, które przygotowują nie tylko do egzaminu ale do praktycznej jazdy. Poza tym pan Adrian odznacza się ogromną wiedzą - odpowie na każde pytanie dotyczące samochodu (nie tylko kursowego), jazd po mieście, przepisów.

Oprócz Pana Adriana jeździłam również na jazdach doszkalających z panem Łukaszem, którego również polecam. Obsługa sekretariatu - Pani Ania, bardzo uprzejma i rzeczowa. Stan pojazdów, organizacja - idealne. Zdałam praktykę za pierwszym razem, teorie bezbłędnie.

Ogólnie oceniam jakość szkoleń na 6 i polecam z przekonaniem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka