Gość: piotrefff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:56 Gdzie mogę znaleźć informacje na temat zdawania na kat E, przyczepy ciężarowe. Czy też trzeba zdawać teorie, jeśli niedawno skończyłem C. Jaki jest egzamin na placu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: Prawo jazdy kat E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:25 W przypadku Egzaminu na kat. "E" do B lub C teroii nie zdajesz. Jeżeli chcesz końńńkretną odpowiedź o wymogach prawnych co do tego Egzaminu , to zapytaj w Swoim OSK lub poczytaj Dziennik Ustaw o Egzaminowaniu !!!! Nikt za Ciebie nie zda Egzaminu ! To Ty musisz podporządkować się "regułom Gry" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prawo jazdy kat E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 01:09 Najpierw dobrze przeczytaj to, co on napisał. Nikt Ciebie nie pytał, czy zda egzamin. Nie musisz się wymądrzać, bo pewnie rowerem nie umiesz jeżdzić. I odpowiadaj na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prawo jazdy kat E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 01:10 Plac jest taki sam jak na kat. C. Teorii nie zdajesz, ale jest obsługa pojazdu na placu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Mister "Ja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 04:25 Może Ty masz SWOJE PARAGRAFY....... ZASADY Egzaminowania sa zapisane w Dz.Ustaw Nr. 217 !!!!!!!!!!!!!!!!! Wymogi dla poszczególnych kategorii są podobne , ale RYGORY (wymiar "placowy") są inne!!! itd.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Prawo jazdy kat E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:31 egzaminu teoretycznego nie ma. Na placu zdaje się jazdę po łuku oraz parkowanie przodem skośne i tylne prostopadłe lub parkowanie przodem prostopadłe i ruszanie pod górkę. Wymiary poszczególnych elementów na placu nieco większe niż do kat. C. Łuk należy przejechać w ciągu 5 minut, pozostałe elementy jak dla kat. C Odpowiedz Link Zgłoś
panz Re: Prawo jazdy kat E 24.09.06, 12:39 www.prawojazdy.com.pl/index.php?id=107&action=view&id_news=373 a konkretniej www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6539 Odpowiedz Link Zgłoś
frankad Re: Prawo jazdy kat E 05.07.17, 09:40 Najlepiej jest dopytać w osrodku szkolenia kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
netwanderer Re: Prawo jazdy kat E 11.07.17, 17:18 Oczywiście że najlepiej zapytać w ośrodku. Zresztą na 99,9% znajdziesz te informacje na ich stronie. Na forum każdy kto Ci odpowiada prawdopodobnie zdawał ten egzamin już jakiś czas temu. I informacje, mimo że podane w jak najlepszej wierze - mogą być nieaktualne. Nikt po zdobyciu uprawnień nie śledzi zmian dalej w przepisach i regulaminów egzaminowania. Odpowiedz Link Zgłoś