Gość: natkaq1 IP: *.adm.uni.wroc.pl 23.08.07, 15:38 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adamira Re: Najgorszy instruktor IP: *.adm.uni.wroc.pl 23.08.07, 15:41 Krzysztof Grabia Wrocław. Kombinuje, przekłada zajęcia, odwołuje, notorycznie kłamie, denerwuje sie o swój mały samochodzik, byleby mu źle bieg wrzucić lub na dziurę w jezdni najechać. I niestety erotoman. Wcześniej Autofan Wrocław, obecnie Wolski & Gliga Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantka Re: Najgorszy instruktor IP: *.171.19.2.crowley.pl 14.09.07, 21:22 O ile dobrze zapamietałam to ja z nim jeżdziłam i jest zajebistym instruktorem, nie dośc że swietnie tłumaczy to naprawde umie uczyć jeździć, mi nigdy nieodwołal jazdy..nigdy nawet na mnie nie nakrzyczał nawet jak raz prawie wjechałam w inne auto, polecam go ludziom bo wg mnie jest dobrym nauczycielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: Najgorszy instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:02 krzysztof kornecki ,krzysztof kornecki warszawa imola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddewq Re: Najgorszy instruktor IP: 83.12.35.* 18.09.07, 19:27 Ojj taaak Henryk C. na początku jest miły,straszny erotoman, zagaduje podczas jazd, na początku miły ale po 15 godzinach drze się o wszystko i nic już się nie odzywa, bo uważa że wszystko cię już nauczył i masz sobie sam/a radzić. NIKOMU GO NIE POLECAM. OSK "5" KRAKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Najgorszy instruktor IP: *.chello.pl 20.09.07, 17:09 złe wspomnienia ze szkoły "tecza" z mokotowa.odwalone godziny! doszkalajace na bemowie powstanców slaskich 116 super pan pawel chyba tak mu jest. Odpowiedz Link Zgłoś