Dodaj do ulubionych

Najgorszy instruktor

IP: *.adm.uni.wroc.pl 23.08.07, 15:38
Obserwuj wątek
    • Gość: Adamira Re: Najgorszy instruktor IP: *.adm.uni.wroc.pl 23.08.07, 15:41
      Krzysztof Grabia Wrocław. Kombinuje, przekłada zajęcia, odwołuje, notorycznie
      kłamie, denerwuje sie o swój mały samochodzik, byleby mu źle bieg wrzucić lub na
      dziurę w jezdni najechać. I niestety erotoman. Wcześniej Autofan Wrocław,
      obecnie Wolski & Gliga Wrocław
      • Gość: Kursantka Re: Najgorszy instruktor IP: *.171.19.2.crowley.pl 14.09.07, 21:22
        O ile dobrze zapamietałam to ja z nim jeżdziłam i jest zajebistym instruktorem,
        nie dośc że swietnie tłumaczy to naprawde umie uczyć jeździć, mi nigdy
        nieodwołal jazdy..nigdy nawet na mnie nie nakrzyczał nawet jak raz prawie
        wjechałam w inne auto, polecam go ludziom bo wg mnie jest dobrym nauczycielem
        • Gość: pele Re: Najgorszy instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:02
          krzysztof kornecki ,krzysztof kornecki warszawa imola
          • Gość: ddewq Re: Najgorszy instruktor IP: 83.12.35.* 18.09.07, 19:27
            Ojj taaak Henryk C. na początku jest miły,straszny erotoman, zagaduje podczas
            jazd, na początku miły ale po 15 godzinach drze się o wszystko i nic już się nie
            odzywa, bo uważa że wszystko cię już nauczył i masz sobie sam/a radzić. NIKOMU
            GO NIE POLECAM. OSK "5" KRAKÓW
            • Gość: lucek Re: Najgorszy instruktor IP: *.chello.pl 20.09.07, 17:09
              złe wspomnienia ze szkoły "tecza" z mokotowa.odwalone godziny!
              doszkalajace na bemowie powstanców slaskich 116 super pan pawel
              chyba tak mu jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka