Gość: Beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 02:03 Czy wie ktoś coś na temat szkoły STYL w Krakowie, bo mam zamiar tam iść na kurs… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 08:27 Ja tam robilam prtawko i jestem bardzo zadowolona, zdalam i jezdze juz. Wg. mnie wszystko jak nalezy, niczego nie olewaja i naprawde staraja sie nauczyc jezdzic. Aha, swietny wykladowca i naprawde bardzo to pomaga pozniej w czasie jazdy. Atmosfera wg. mnie jest bardzo przyjazna i nie ma czegos takiego, ze skakasz od instruktora do instruktora i sami nie wiedza co juz umiesz, z reszta na poczatku dostlam cos takiego, jak oni to nazywaja "kartka postepow" i faktycznie wiedzialam co juz robilam, czego jeszcze nie i jak mi idzie. Ja tam jestem bardzo zadowolona i nawet poszlo tam robic prawko moich dwoch znajomych i tez mowia, ze jaest solidnie i nie narzekaja. Ja jak najbardziej polecam!!! I zycze milej nauki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Chrobak Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 21:17 Serdecznie polecam STYL, a zwłaszcza instruktora Pana Janka Kotlarskiego - jest po prostu rewelacyjny! Był moim instruktorem 4 lata temu; ma naprawdę świetne podejście do kursantów i zdałam za pierwszym razem :-) Serdeczne pozdrowiam dla Pana Janka i Olę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makabi Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 20:36 witam! Wszedlem sobie na to forum tak jakos przypadkiem, ale tak sie sklafda, ze robie sobie kurs w STYLu na Filipa i musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolony, bo naprawde wiedza jak uczyc i rzetelnie podchodza do tego. Z reszta mi tez polecil ten osrodek kolega, ktory tam sie uczyl, tak wiec ja osobiscie polecam jak i mi polecono, bo nie zaluje, bo i teoria warta uwwagi i jazdy tez, ja uwazam, ze warto. Z reszta z tego co sie slyszy jak w niektorych osrodkach olewaja kursanta to mnie to tu absolutnie nie spotkalo, wiec wydaje mi sie bardzo dobrze trafilem, z reszta widze jak sie ucze nowych rzeczy i wiem czego sie ucze. Ja POLECAM i POZDRAWIAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 09:29 No dzieki Aga! Dobrze wybrałam bo jest spoko. Wykłady ciekawe i nie ma szns na nudę, jazdy też ekstra. Jest naprawde fajnie, a nawet super. Jestem już w połowie kursu i czuje się na jazdach już naprawdę dobrze. Rzeczywiście tłumaczą jak należy i naprawdę wiele się uczę. A przed jazdami lub po jazdach zawsze można się konsultować co do problemów z niezrozumiałymi zasadami ze szczegułami. Naprawdę jest ok. i ja innym też polecam. Dobra szkoła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 11:22 Witam wszystkich kursantów i kierowców. Dawno mnie tu nie było, ale byłam strasznie zabiegana. Muszę się jednak pochwalić, że wczoraj zdałam i to za pierwszym razem. Z tego co się mówi to miałam trochę stresa. No, ale jeśli przygotowują cie tacy instruktorzy to dla nich szacuneczek. Po 30 godzinach instruktor powiedział mi, że jestem prawie gotowa. Prawie bo jeszcze gdzieś tam czułam niedosyt w tym co robiłam na drodze. Powiedział mi, że mogę iść spróbować zdać, jednak żeby iść ze świadomością, że jest naprawdę dobrze radził mi bym się jeszcze troszkę z tym objeździła. I tu mnie zaskoczył jak wiele rzeczy w tym ośrodku, powiedział mi, że jeśli chcę i czuję taką potrzebę to mogę iść sobie do innych spróbować, może oni zauważą coś co mnie umknęło. Tak też zrobiłam, ale już po pierwszym spotkaniu w innym ośrodku, uciekłam do swojego ośrodka i instruktora, bo zobaczyłam jaka przepaść dzieli ich w sposobie szkolenia i podejściu do kursanta.. Przed egzaminem wyjeździłam jeszcze z moim instruktorem 16 godzin co dało wraz z tą przygodą u innych i kursem 48 godzin. Ale za to nie próbowałam, po prostu zdałam. POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE I ŻYCZĘ POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYL? Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 22:33 Macie Styl. We wszystkich wątkach, ktore chwalą Styl jest to samo IP- ciekawe czemu mnie to nie dziwi?? HE HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 10:58 ales Ty bystry kolego. to idac Twoim tokiem spostrzegawczości IP to na tym forum trzy czwarte postów pisze jedna osoba hehe. Podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 22:18 ej a czemu u Ciebie tez sie pojawilo to samo IP?? a tak w ogole to po co tacy "światli" ludzie jak Ty maja internet?? pewnie tez jak 80% ludzi w Polsce masz neostrade?? nie wpadles na to "internauto"??? "spoko" jestes koleś.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 07:14 zobacz tez... www.autoster.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: him Re: styl kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 19:32 a ty autoreklame sobie robisz?? Odpowiedz Link Zgłoś