Gość: Justa IP: *.crowley.pl 15.02.08, 09:53 czy po zdanym egzaminie teoretycznym mogę od razu zapisać się na praktyczny czy też muszę mieć jakiś papierek że zaliczyłam teorię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaczek1970 Re: egzamin praktyczny IP: 193.109.212.* 15.02.08, 09:59 Zapisujesz się zaraz po zdanej teorii (przynajmniej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaczek1970 Re: egzamin praktyczny IP: 193.109.212.* 15.02.08, 10:04 Żadnego papierka nie dostajesz. Egzaminator wpisuje adnotacje, że zdałaś teorie i po około 20 minutach po zdanej teorii możesz już zapisać się na praktyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: egzamin praktyczny IP: *.crowley.pl 15.02.08, 10:19 super dzięki, jutro zdaję i wolałam się upewnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaczek1970 Re: egzamin praktyczny IP: 193.109.212.* 15.02.08, 13:31 Jeżeli zdajesz teorię w Warszawie to proponuję żebyś numerek do zapisu wzięła już przed egzaminem teorerycznym bo np. na Odlewniczej z reguły jet około 60 osób oczekujących więc spokojnie zdążysz zdać teorię a przynajmniej później krócej będziesz czekała w kolejce. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: egzamin praktyczny IP: 89.174.23.* 15.02.08, 13:38 O matko, jak dziwnie...a nie mozna zapisac się na egzmain pełny - teoria i praktyka za jednym zamachem? Tak jest w Czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa5 Re: egzamin praktyczny 16.02.08, 22:18 Gość portalu: pawel napisał(a): > O matko, jak dziwnie... o matko, jakie glupie myslenie:P:P<joke> a nie mozna zapisac się na egzmain pełny - > teoria i praktyka za jednym zamachem? niektorzy wola osobno...i nic nam do tego:> jak nie zdasz teori to przynajmniej nie stracisz kasy za praktyczny:P...a czasami poprostu wychodzi to czekanie krocej... Tak jest w Czestochowie. lol...bo akurat miasto to tu ma tyleee do rzeczy:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: egzamin praktyczny 18.02.08, 01:39 Sowaa, nie bulwersuj się tak. Pawel - no, niestety w Wa-wie można tylko tak. To podobno dlatego, że jest tyle chętnych, że jeśli zapisywać ich na praktykę i teorię razem - to czekaliby dłużej niż pozwalają przepisy. A tak czeka się najpierw X czasu na teorię a później X na praktykę. ( X mieści się w tym ustawowym czasie) Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: egzamin praktyczny 18.02.08, 12:39 ja zdawałam i teorie i praktykę jednego dnia Odpowiedz Link Zgłoś