Dodaj do ulubionych

Warszawa - terminy egzaminów

23.12.08, 12:29
Witam!
Mam pytanie, ile teraz czeka się na egzaminy praktyczne kat.A, kat.B?i czy opłaca się kat.B przepisać na radarową lub powstańców?

Wesołych Świąt!
rand.
Obserwuj wątek
    • Gość: mis Re: Warszawa - terminy egzaminów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 16:08
      ok. 3 tygodnie na pierwszy termin, ustawowo jest do 30 dni, ale z reguły jest
      nieco szybciej - to jeśli chodzi o word na powstańców śląskich. na odlewniczej
      zdawałam na kat. A i też czekałam ok. 3 tyg. na praktykę, to było w listopadzie,
      teraz z tego co wiem wstrzymali egzaminy na okres zimowy.
      • linia.frontu Re: Warszawa - terminy egzaminów 23.12.08, 21:20
        Opłaca się przepisać na Radarową - obecnie terminy są krótkie -
        niecały miesiąc, w ostatnim czasie nawet tydzień - aczkolwiek to się
        może zmienić. Warto mimo wszystko, ze względu na atmosferę w miejscu
        egzaminowania - nie ma takiej nerwówki, jak w WORD Odlewnicza, a
        kolejki są mikroskopijne.
        • Gość: Kola Re: Warszawa - terminy egzaminów IP: *.chello.pl 23.12.08, 21:59
          zapisywalam sie w polowie grudnia na 31 stycznia.
          tydzien?
          trzy tygodnie to tylko jak sie zdaje pierwszy raz praktyke, a teorie sie juz ma.
          najkrotsze terminy sa po pieciu tyg, ale trzeba sie liczyc z godzina 6-a, albo
          tylko 14-a. trzeba dokladniej sluchac tego, co mowia przez te megafony bo sie
          robi gluchy telefon.

samo przeniesienie papierow trwa, bo sa wysylane dwa razy w tygodniu konkrenta
          sciezka biurokratyczna.
          dalej: jak sie sklada podanie o przyspieszenie to na Radarowej mozna tylko raz.
          i pierwszenstwo maja ci, co zdawali od zawsze na Radarowej.

widze, ze niektorzy maja farta. tylko fart to, czy plotki "slyszalam, ze "? sa
          dwa rodzaje termiow: dla tych po raz pierwszy (z rzadka po raz drugi) i dla
          reszty - juz w warszawskiej normie.

> obecnie terminy są krótkie -
          > niecały miesiąc, w ostatnim czasie nawet tydzień

udalo ci sie zapisac na za tydzien??? czy moze jest jakis myk, koniec teorii czy
          godzina bez mozliwosci wyboru?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka