apfelturm 30.01.08, 21:35 www.allmannsattlerwappner.de/hdg.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chwilowo Re: Allmann Sattler Wappner Architekten GmbH IP: *.centertel.pl 31.01.08, 23:14 nareszcie coś innego, niż zapytania o typówkę i ogłoszenia wnętrzaży :D pozdrowienia chw Odpowiedz Link Zgłoś
apfelturm Re: Allmann Sattler Wappner Architekten GmbH 01.02.08, 00:26 i nic:) Zaglądam czasami na Twojego bloga. Jestem pod wrażeniem. A prawda jest taka, że klientów trzeba sobie wychować. Ja tego nie zrobię, bo na to potrzeba stu lat. :). W Polsce. "Puść" czasem link, do strony/obiektu/budynku, który Ci się podoba. Nie do tzw. wielkiej architektury, ale do zwykłych domów jednorodzinnych (rezydencje odpadają - zresztą, daj cokolwiek) Myślę, że gość "chwilowo", w swoim komentarzu ujął sedno sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
apfelturm Re: Allmann Sattler Wappner Architekten GmbH 01.02.08, 00:28 a tu link, do pracowni, którą już chyba podłączałem. Jedna z moich wielu ulubionych. www.dietrich.untertrifaller.com/pics/projects/76/pic_76_03_ruescher_03.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
apfelturm Dietrich i Untertrifaller 01.02.08, 00:33 www.dietrich.untertrifaller.com/project.de.html Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Dietrich i Untertrifaller 02.02.08, 21:27 te ich drewniane domy jednorodzinne tez strasznie lubie, kiedys podawalam nawet chyba linka:) Bylam w zeszlym roku ze znajomymi w zielone swiatki na weekend niedaleko Bregenz i tam takich domow naprawde jest dosc duzo, bardzo fajnie to wyglada. a u sattler wappner robily praktyke dwie moje kolezanki, chyba im sie podobalo:) ja lubie tez, z monachijskich biur (oczywiscie oprocz mojego;) ) tych: www.auer-weber.de/www.hildundk.de Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Dietrich i Untertrifaller 02.02.08, 21:28 jeszcze raz linki: www.auer-weber.de www.hildundk.de Odpowiedz Link Zgłoś