marcinirafal91 22.04.10, 23:03 nie wiem czy wy tez dostaliscie takie kartki z kodami zeby sie zalogowac na cke i tam po maturze sprawdzic wyniki ale ja taka dostalem ale sie zniszczyla i nie moge sie tam zalogowac!! pomozcie co mam teraz poczac? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mae_stro Re: co mam zrobic??pomocy 23.04.10, 00:16 Niestety nie odpowiem Ci co masz zrobić, jestem zeszłorocznym maturzystą i my żadnych kodów nie dostawaliśmy. Ale to ciekawe, w tym roku zapisałem się na poprawkę języka polskiego na poziomie rozszerzonym i żadnej kartki nie dostałem, nikt mi o tym nie powiedział. To co, w tym roku nie będzie już oficjalnych wyników? Rozdania świadect? Czy może te na cke mają pojawić się wcześniej? W ogóle kiedy w tym roku będą wyniki? rok temu było to jakos pod koniec czerwca. Przepraszam, że nie na temat, mam nadzieję, że jednak znajdzie się ktoś, kto udzieli ci odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chinwag Re: co mam zrobic??pomocy 23.04.10, 11:20 Zgłoś się do dyrektora, on/ona przecież dostarczyła/a Ci to hasło. Oni mają dostęp do serwisu Obieg, gdzie takie indywidualne hasła dla uczniów pobrać można. Procedura pobrania hasła dla uczniów, którzy zniszczyli, zgubili lub chcą zmienić swoje hasło z innych powodów jest taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś