goska889 01.05.10, 23:20 Właśnie sie dowiedziałam ze wczoraj był ostateczny dzień rejestracji na cmuj. wie ktos moze czy bedzie jakis inny termin czy to juz ostatecznie koniec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: rejestracja cmuj IP: 83.1.94.* 08.05.10, 08:42 To niemożliwe.Spokojnie możesz się rejestrować:)Ja zarejestrowałam się przedwczoraj.Kierunków jeszcze nie możesz wybrać,ale myślę,że do końca maja ją uruchomią.Jak Ty sobie wyobrażasz zamknięcie rejestracji,skoro ludzie jeszze matur nie skończyli pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: rejestracja cmuj 08.05.10, 10:26 Gość portalu: ola napisał(a): > To niemożliwe.Spokojnie możesz się rejestrować:) Oczywiście, że możliwe. Na przykład dla osób ze starą maturą, dla których trzeba zorganizować egzamin. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: rejestracja cmuj 08.05.10, 10:25 goska889 napisała: > Właśnie sie dowiedziałam ze wczoraj był ostateczny dzień rejestracji na cmuj. > wie ktos moze czy bedzie jakis inny termin czy to juz ostatecznie koniec? Jeśli był ostatni dzień to w tym roku nowego już nie będzie, chyba, że zostaną wolne miejsca. A na jaki wydział i jaką masz maturę ? Bo dla maturzystów z nową maturą zwykle zapisy trwają dłużej. S. Odpowiedz Link Zgłoś