Gość: Anna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 10:19 W koncu mam upragniony papierek z napisem Swiadectwo Maturalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOWOWOOW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misieczka Re: ZDALAM!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 01:07 Super!!! :) Misia Odpowiedz Link Zgłoś
marchewunia Re: ZDALAM!!!!!!!!!! 04.03.04, 22:23 Podasz pytania z polaka? Kurde musze je mieć:o) z woj. łódzkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: ZDALAM!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 10:17 Ja zdawalam na slasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ZDALAM!!!!!!!!!! IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 05.03.04, 12:37 Witaj Anno mozesz skontaktowac sie ze mna w sprawie Twojej matury ?? Mam kilka pytan odnosnie jak bylo gdzie zdawalas ile masz lat oraz (moze byc przedzial) jak udalo ci sie zdawac w sesji zimowej specjalizacja@kawiarenka.pl Dzieki ;-)) Marek, Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: ZDALAM!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 09:18 czesc Marku Mature zdawalam w Tychach majac 23 latka. W razie dalszych pytan pisz aniass1@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś