Gość: gogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:54 przykro mi, że ocena z matury zależna jest jedynie od wylosowanego miejsca, nauczycieli w szkole i znajomosci rodzicow, a nie od wiedzy..... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGNES Re: przykro mi... IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 16.05.04, 19:55 ZAPEWNIAM CIĘ,ŻE TAK NIE JEST, SKAD W OGÓLE CI TO PRZYSZŁO NA MYSL, OCENA Z MATURY TO GŁÓWNIE TWOJA WIEDZA I MOŻE TEŻ TROCHĘ TWOJE STOPNIE Z DANEGO PRZEDMIOTU W MINIONYCH LATACH W TEJ SZKOLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: przykro mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:43 DOKLADNIE TAK JEST! SAMA SIE PRZEKONALAM O TYM W SWOJEJ SZKOLE NIE RAZ! STARZY CIASTA PIEKLI DLA NAUCZYCIELI A ICH DZIECI UMIALY BYLE CO I POZDAWALY, TAKA JEST NIESPRAWIEDLIWOSC, DOCHODZA DO TEGO JESZCZE PIENIADZE, MOJ KUPEL ZDAWAL ROK W ROK TYLKO DZIEKI TEMU I WSZYSCY PRAWIE O TYM WIEDZIELI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Możemy to polepszyć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:01 GOGO głowa do góry! Wcale tak nie jest, bo gdyby tak było to nikt by się nie uczył, a jednak w każdej szkole zdarzy się kilka osób naprawdę inteligentnych. Jeżeli chodzi o maturę to przecież zawsze możesz to zgłosić i nikt nie musi wiedzieć, że to zrobiłaś akurat ty. Poza tym dzisiejsza matura(nowa) nie równa się starej, może to coś zmieni? W szkołach już tak niestety jest, mi wystarczą ładne oczy, nigdy nie musiałem piec ciast itp. W większości szkól wystarczy po prostu trochę starać się na początku roku, a dalej już jedziesz na opinii, nic nie musząc robić. Zawsze można zgłaszać takie sytuacje, przynajmniej próbować. Ja wiem w tej chwili, że jak na maturze nauczyciel komuś będzie pomagał to zgłoszę to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś