Dodaj do ulubionych

przykro mi...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:54
przykro mi, że ocena z matury zależna jest jedynie od wylosowanego miejsca,
nauczycieli w szkole i znajomosci rodzicow, a nie od wiedzy..... :(
Obserwuj wątek
    • klymenystra Re: przykro mi... 13.05.04, 22:32
      mi tez przykro, ze tak sadzisz...
    • Gość: AGNES Re: przykro mi... IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 16.05.04, 19:55
      ZAPEWNIAM CIĘ,ŻE TAK NIE JEST, SKAD W OGÓLE CI TO PRZYSZŁO NA MYSL, OCENA Z
      MATURY TO GŁÓWNIE TWOJA WIEDZA I MOŻE TEŻ TROCHĘ TWOJE STOPNIE Z DANEGO
      PRZEDMIOTU W MINIONYCH LATACH W TEJ SZKOLE.
      • Gość: Anita Re: przykro mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:43
        DOKLADNIE TAK JEST! SAMA SIE PRZEKONALAM O TYM W SWOJEJ SZKOLE NIE RAZ! STARZY
        CIASTA PIEKLI DLA NAUCZYCIELI A ICH DZIECI UMIALY BYLE CO I POZDAWALY, TAKA
        JEST NIESPRAWIEDLIWOSC, DOCHODZA DO TEGO JESZCZE PIENIADZE, MOJ KUPEL ZDAWAL
        ROK W ROK TYLKO DZIEKI TEMU I WSZYSCY PRAWIE O TYM WIEDZIELI...
    • Gość: Alek Re: Możemy to polepszyć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:01
      GOGO głowa do góry!

Wcale tak nie jest, bo gdyby tak było to nikt by się nie uczył, a jednak w
      każdej szkole zdarzy się kilka osób naprawdę inteligentnych. Jeżeli chodzi o
      maturę to przecież zawsze możesz to zgłosić i nikt nie musi wiedzieć, że to
      zrobiłaś akurat ty. Poza tym dzisiejsza matura(nowa) nie równa się starej, może
      to coś zmieni?

W szkołach już tak niestety jest, mi wystarczą ładne oczy, nigdy nie musiałem
      piec ciast itp. W większości szkól wystarczy po prostu trochę starać się na
      początku roku, a dalej już jedziesz na opinii, nic nie musząc robić.

Zawsze można zgłaszać takie sytuacje, przynajmniej próbować. Ja wiem w tej
      chwili, że jak na maturze nauczyciel komuś będzie pomagał to zgłoszę to.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka