Gość: Prawnik??-nie :-)) IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 18:14 Ktos sie na prawo do poznania wybiera?? Powiedzcie że matmy nie zdajecie?? Co w ogóle zdajecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reward Re: prawo uam???????????????????????????????????? 12.12.04, 20:06 Zobaczymy jek tam bedzie, bo 5 przedmiotów to przesada nie sadzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły prawnik?? Re: prawo uam???????????????????????????????????? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 20:28 No ja na próbnej zdawałem 5, ale np, z matmy zdałem na 30% hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: prawo uam???????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:53 ja nie zdaję matematyki, myslicie,że mam szansę sie tam dostać, co zdajecie za przedmioty?? bardzo wysoki poziom na Uniwersytecie, tylko ilu ludzi podoła takim wymaganiom wstępnym?? Odpowiedz Link Zgłoś
reward Re: prawo uam???????????????????????????????????? 13.12.04, 23:17 Szczerze, to z tego co wiem to matura z matmy bedzie najmniej brana pod uwage, a najwiecej wos i polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły prawnik?? Re: prawo uam???????????????????????????????????? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 23:23 No mam taką nadzieję, ale podobno że kto nie ma matmy to od razu na dzień dobry może byc mniej brany pod uwage. Opinie ssą różne. Odpowiedz Link Zgłoś