04.03.05, 13:58
Hej ;-) mam takie pytanie: czy dostaliście juz swoje kody pin? mam na myśli
wasze osobiste kody dzięki którym bedziecie mogli sprawdzić swoje wyniki
matury na stonie okręgowej komisji egzaminacyjnej? Ja już taki posiadam, ale
już widze przyszłość tego systemu: zawieszające sie serwery itd...
zastanawiam sie co te za przeproszeniem matoły jeszcze wymyślą... !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: anna_111 Re: kody pin IP: 82.160.102.* 04.03.05, 16:04
      pierwszy raz o tym słysze trzeba się będzie zapytać kogoś z nauczycieli w
      poniedziałek
    • radostek Re: kody pin 04.03.05, 16:07
      Szczerze mowiac to tez wydaje mi sie ze cos ci sie sephinroth pokickalo...
      Czytalem nawet niedawno ze mial byc taki system, ale nie wprowadza go. U mnie
      nic o ty w szkole nie mowiono...

Kanapa Kastrata
    • Gość: Motylek Re: kody pin IP: *.244.144.211.ip.tnp.pl 04.03.05, 16:30
      Ja też dostałam taki kod - po wprowadzeniu peselu i tego kodu moge sprawdzić
      swoje dane, zdawane przedmioty, poziom ustnej matury z jezyka itp. Potem mają
      sie tam pojawić nasze wyniki. As erwery to beda tak przepełnione ze nic nie
      bedzie mozna pownie sprawdzić Pozdrawiam
      • radostek Re: kody pin 04.03.05, 16:36
        Dziwne, bardzo... A to w jakich wojewodztwach to tak jest?

Kanapa Kastrata
        • Gość: elafan Re: kody pin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:47
          Też jeszcze nic nie dostałem ale dopiero dzisiaj sprawdzaliśmy czy dane
          wysyłane do OKE sa poprawne wiec pewnie dostaniemy cos takiego po tym jak juz
          zaczniemy figurowac w kartotekach OKE.
          W sumie niegłupi pomysł. Żeby tylko wykonanie nie było głupie...
        • gdabski Re: kody pin 04.03.05, 17:57
          Świta mi, że przy egzaminie gimnazjalnym coś takiego działało w Krakowie.
          Matura ma swój centralny(?) system komputerowy, w którym każdy figuruje, więc
          może i sprawa dotyczy wszystkich. Tylko nic o tym wcześniej nie słyszałem.

/Gdabski
          • radostek Re: kody pin 04.03.05, 21:45
            No wlasnie z tym centralnym systemem to chyba tak nie do konca. Tez mi sie
            wydaje ze to lokalne wynalazki sa.

Kanapa Kastrata
            • Gość: Motylek Re: kody pin IP: *.244.144.149.ip.tnp.pl 04.03.05, 21:49
              Tak tak to lokalne wynalazki - my wchodzimy na stone OKE Kraków i tam
              sprawdzamy. Podobno miał być system centralny i uczelnie miały same sprawdzać
              wyniki matur - ograniczyłoby to papierkową robote i świadectwo donosiłoby sie
              dopiero po przyjeciu na stuia - niestety ministerstwo nie zdażyło
              przygotowaniem tego programu. Ehhh jak zawsze. Pozdr
              • sephinroth Re: kody pin 08.03.05, 19:18
                zapewniam że nic mi sie nie pokićkało ;-) system tak owy jest, tylko jeszcze
                chyba CKE nie jest na to przygotowana bo wchodziłam na strone i nie wiem gdzie
                moge to sprawdzić :/ jestem z małopolskiego ( I LO Limanowa) i zobaczymy czy
                wynalazek zda egzamin ( hehehe a my razem z nim :D :D :D ) pozdrawiam serdecznie
                • kanapkazserem Re: kody pin 08.03.05, 20:34
                  A czy przypadkiem nie tym kodem mamy kodowac swe prace maturalne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka