Dodaj do ulubionych

Nie bójmy się Nowej Matury

IP: 212.244.151.* 15.04.05, 10:22
ponieważ jesteśmy na siłąch aby ją zdać. A jak już zdamy będziemy mogli
powiedzieć że jako pierwsi stawiliśmy czoła Nowej Maturze. Moi drodzy w
poniedziałek staniemy przed egzaminatorami więc głeboki wdech pierś do przodu
i pokażmy na co nas stać.
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: Nie bójmy się Nowej Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:51
      mozemy czuc sie wyjatkowi - nasza matura jest najslawniejsza od paru lat :D
      • Gość: elafan Re: Nie bójmy się Nowej Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:20
        A Ty Belciu to jesteś już totalnie sławna!! Widziałaś dodatek do GW nt. matury
        z anglika? Są tam Twoje wypowiedzi z forum :D No i Kula i kilku ktorych nie
        kojarzę
        • Gość: b Re: Nie bójmy się Nowej Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:40
          co?? nic nie wiedzialam hehehe
          szkoda, bo bym zdjecie podeslala jakby wczesniej poprosili, to dopiero bylaby
          slawa hehehe
        • Gość: b Re: Nie bójmy się Nowej Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:46
          btw - chcesz pytania do maturki z chemi lub maty? - rozsylam znajomym
          tylko, ze kluczy odpowiedzi na razie nie mam :/ musialbys poczekac jeszcze
          tydzien albo jakos se sam skombinowac rozwiazania
          jedynia z ustna kicha , raczej ci nie pomoge :/ chyba ze chcesz te wwzyskich 50
          zestawow- podaj tylko poziom - podst czy R, ale odpowiedzi i tak nie mam i
          miala nie bede :( wiec by ci to chyba nic nie dalo
          z pozdrowieniami, twoja dobrodziejka
          • Gość: beata Re: Nie bójmy się Nowej Matury IP: 212.244.108.* 17.04.05, 12:12
            a skad ty masz te tematy? jakies znajomosci u gory? ;)
          • 321o Re: Nie bójmy się Nowej Matury 17.04.05, 12:17
            ja chce z maty! ale chyba nie dostanę, bo nie jestem znajoma :(
          • Gość: elafan Re: Nie bójmy się Nowej Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:37
            No patrz Dobrodziejko, że mi gdzieś ten post umknął w powodzi listów nt.
            ustnych :p
            No jasne - ślij, ja się odwdzięczę i wyśle Ci Twoje wyniki z matmy bo co mi się
            będą bez sensu po domu plątać :D
            I wszyscy będą szczęśliwi :)
            No i cholera może nawet jakoś tam dam radę sobie w chwili wolnego znaleźć te
            odpowiedzi do chemii :D

Dobra, na razie tyle próżnowania - wracam do matmy bo przede mną jeszcze
            dzisiaj pozytywizm (wreszcie jakaś normalna epoka:).
            • Gość: b Re: Nie bójmy się Nowej Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:17
              Dobra, na razie tyle próżnowania - wracam do matmy bo przede mną jeszcze
              > dzisiaj pozytywizm (wreszcie jakaś normalna epoka:).

a coz to znaczy?? ja kocham wszystkie epoki, za wyjatkiem okresu wojennego

do reszty: juz bylo pisane wielokrotnie co zrobic by dostac zestawy maturalne,
              poszukajcie sobie, mozecie alka zapytac czy jest zadowolony jesli nie wierzycie
              ze wszystko jest w porzo i dziala system sprawnie
              pzdr!
              • Gość: elafan Re: Nie bójmy się Nowej Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:23
                Z epok toleruję : antyk (bez biblii), oświecenie, pozytywizm, i tyle.
                Reszta (ze szczególnym uwzględnieniem MP) to nudziarstwo paskudne.
                • Gość: b Re: Nie bójmy się Nowej Matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:25
                  zabije cie osobiscie!!!!! mloda polska to juz zupelnie moja naj naj
                  najukochansza z epok, potem jest dwudziestolecie, a potem kolejnosc przypadkowa.
                  co ci sie w MP nie podoba???!!! az sie zdenerwowalam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka