Dodaj do ulubionych

GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!!

19.04.05, 10:34
Pozwoliłem sobie stworzyć nowe forum, dla dobrych znajomych z forum matura,
które niestety przeżywa obecnie oblężenie.
Jest to foum zamknięte, więc nikt się nam tam niepotrzebnie, za
przeproszeniem, nie wpier*** i będziemy mogli swobodnie gadać, tak jak to
było jeszcze trochę temu.

Forum jest tu :forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28881

Piszcie, do mnie, bo jeszcze nikogo nie dodałem. Zależy mi się żeby zebrała
się tam stara obsada : Belcia, Kulo, Alek, Letigire, Kaja, Motylek, Mootya i
inni, których nie wymieniłem (sorki).

Zapraszam, będę tam zaglądał co pewien czas i na pewno będzie tam spokojniej.

Elafan
Obserwuj wątek
    • elafan Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 19.04.05, 10:57
      Ale faux pas popełniłem , niew wymieniłem wcześniej gdabskiego i another story
      i wielu innych :( Będę tak co pewien czas wyciągał ten wątek do góry spisu żeby
      nie zaginął w gąszczu postów nt. ustnych
      • another_story Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 19.04.05, 11:13
        Rozgrzeszam Cię :). A na forum oczywiście zajrzę.
    • Gość: pani_dj Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! IP: *.acn.waw.pl 19.04.05, 11:25
      trzeba miec jakas klubowa legitymacje? :>
      • Gość: elafan Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:02
        Trzeba mieć taką małą czerwoną księżeczkę z napisem PZPR na okładce :)
        Spoko - zgłoś tylko chęć udziału a dodam Cię do listy oczywiście .
    • Gość: b toś nas załatwil.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:00
      czyli trza bedzie zalozyc sobie konto w gazecie i za kazdym razem sie
      logowac.... eh zycie , cos za cos, to ja bede w takim razie postulowala zeby
      forum bylo zamkniete- tak to sie nazywa? tzn zeby nie kazdy pierwszy lepszy
      mogl se ot tak, przylezc i poczytac, ze mam najmiej punktow w polsce za ustny
      polski :P
      Pozdrawiam, zobacze co sie da zalatwic w sprawie legitimacji :)
      • Gość: elafan Re: toś nas załatwil.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:03
        Wiem, wiem - też nie podoba mi się to logowanie bo mi się nigdy wcześniej nie
        chciało ale w związku z tym co się tu teraz dzieje to chyba będzie najlepsze
        wyjście.
        A co do Twojego postulatu to forum jest zamknięte i my będziemy decydować kogo
        na nie wpuścić :)
        • elafan Re: toś nas załatwil.... 19.04.05, 12:06
          Zakładajcie szybko konta i zgłaszać się mi tam :D
          Chyba zrobię to forum ukrytym, bo jak jest zamknięte to ludzie mogą czytać
          (pisać mogą tylko wybrani) ale jeśli je ukryjemy to tylko zapisani uczestnicy
          będą mogli pisać i czytać :)

CZekam na Wasze zgłoszenia :)
        • Gość: b ups znowu sie wyglupilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:07
          ok, to ja juz od nastepnego razu bede czytac dokladnie, zanim cos odpowiem :P
          pzdr, fajna idea, zobaczymy co z tego wyjdzie :D
          • Gość: elafan Re: ups znowu sie wyglupilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:09
            Mam nadzieję, że będzie dobrze chociaż ta moja administracja to będzie raczej
            amatorszczyzna :P
    • 321o Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 19.04.05, 12:24
      a wypchajcie się :P
      ale jak macie coś ważnego do powiedzenia np. o zestawach to piszcie tutaj ;))
      • Gość: b Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:44
        no ja moge przekazac, jak juz wspominalam, tylko teraz bedzie extra dodatek bo
        i czas po temu by sie spieszyc :D
    • elafan Alek - you're in 19.04.05, 12:43

• elafan Belcia is in too:) 19.04.05, 12:49

• elafan BELCIU !!! 19.04.05, 12:52
        Muszę na razie wyjść z chaty na korki z angola, a w międzyczasie ktoś się może
        zgłosić, więc czynię Cię Administratorem - wpuszczaj znajomych :)
        Będę później.
        • Gość: b Re: BELCIU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:30
          obawiam sie, ze ja moge co najwyzej wyrżnać co niektore posty ;) a od
          wpuszczania jest zalozyciel. ale jesli sie myle to wyprowadz mnie z bledu :)
    • kaja86 Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 19.04.05, 13:11
      Zgłosiłam już chęć udziału, a tak w ogole to ja Kaja, fajny pomysł z tym forum :)
      • pani_dj Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 19.04.05, 13:35
        ja tez juz sie zglosilam ;)
    • motylek_86 Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 19.04.05, 14:35
      Po prostu zrobiło się na tym forum nie do wytrzymania. Ogólnonarodowa panika czy
      co?? Po 10 wątkow na te same tematy. Mam nadzieje ze na Twoim elafan bedzie
      spokkojniej ;) Pozdrawiam
      • Gość: elafan Re: GRUPO TRZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:07
        No dobra mili Państwo, zostaliście Wszyscy dodani do Użytkowników Nowego
        Naszego Forum.
        Z tego co widzę, to będzie fajnie bo prawie wszyscy starzy znajomi zgłosili
        chęć udzialu.
        Więc do pogadania tam :)
        • kaja86 Re: GRUPO TRZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 19.04.05, 17:30
          Ja wiem, że ja jestem tepa i zadaję głupie pytania, ale co ja mam zrobić, jak ja
          juz dostałam to poteierdzenie, tzn jak ja mam wejśc na to forum? a może na nie
          nie można jeszcze wchodzić. Nie śmiejcie się, tylko mi to wyjaśnijcie, bo jak ja
          klikam na ten link z tego potwierdzenia, to mi się znowu pojawia to okienki i
          podpis "zgłaszam udział w forum". Ja na to już 3 razy klikałam, wiem, że bez
          sebnsu, bo dostałam już 3 potwierdzenia. Ale jak ja mam tam wejśc?

Kaja
          • Gość: b kaja, głupieloku ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:58
            najlepiej dodaj sobie GTW do ulubionych forow jesli jeszcze tego nie zrobilas :>
            albo droga na okolo prywatne/edukacja/GTW [czemu edukacja wlascwie? czy my tam
            mamy o nauce rozmawiac?], i jesliś jest zalogowana to powinno byc ok :D
            tez sie tam wtocze jak tylko skoncze z czytaniem
            pozdro!
            • kaja86 no dobra, dobra... 19.04.05, 18:31
              tylko nie glupieloku :) ja się nigdy tutaj nie logowałam to się nie znam, ale
              już mi się udało, dzięki :)
    • b_belcia podbijam 'wontek' 20.04.05, 13:09
      wszyscy, ktorzy sie jeszcze nie zglisili, a POWINNI proszeni sa o
      natychmiastowe dopelnienie formalnosci ;)
      no kaman, ile bedziemy na was czekac ? :D
      czolem!
      • Gość: yechudimenuchin Re: podbijam 'wontek' IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:27
        > wszyscy, ktorzy sie jeszcze nie zglisili, a POWINNI

a kto POWINIEN? :)
        • b_belcia Re: podbijam 'wontek' 20.04.05, 13:34
          first of all, ci co ich elafan wymienil
          secundo, ci co uwazaja ze reprezentuja sobia adekwatny poziom tzn taki, ktory
          by im umozliwil prowadzenia intelektualnych rozmow na poziomie , wiesz, te
          wszystkie teorie strun, monadologia leibnitza, impreratywy kategoryczne
          kanta , dyskusje czy ready mades duchampa to jeszcze jest sztuka i na temat
          przyszlosc fizyki jadrowej
          czy rozwialam twoje watpliwosci ? slowem czy odpowiedzialam wyczerpujaco na twe
          pytanie?
          • Gość: yechudimenuchin Re: podbijam 'wontek' IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:56
            > czy rozwialam twoje watpliwosci ? slowem czy odpowiedzialam wyczerpujaco na twe
            >
            > pytanie?

Jak najbardziej.
          • elafan Re: podbijam 'wontek' 20.04.05, 15:17
            Dokładnie, jacyś matematycy by się przydali bo tocząca się dyskusja nt. teorii
            chaosu byłaby zapewne bardziej wartościowa, nie gardzimy też humanistami.
            Jeżeli tylko obiecacie, że nie będzie żadnego zakładania wątków nt. zestawów z
            anglika/niemca/ruska/francuza/włocha/szweda czy innego dziada to powitamy was z
            otwartymi rękami w naszym wąskim acz, ekhhm, elitarnym gronie ;P
    • b_belcia aha, jeszcze jedno 20.04.05, 13:11
      nie sugerowac sie tym, czy szanowny elafan wymienil wasze pseudo w pierwszym
      poscie czy nie <on ma slaba glowe do takich rzeczy :P>, tylko sie pakowac!
      samosad nad wami odbedzie sie na miejscu
    • mangax Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 20.04.05, 15:39
      nooo proszę :)

idea jest jak najbardziej na miejscu,
      tylko się pozostaje zastanowić czy do pięt chociaż dorastam GTW, zresztą moja
      matura dopiero za rok ... być może to argument dyskwalifikujący? ;>

pozdr.
      • elafan Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 20.04.05, 15:56
        Jak pisala Belcia - prześlij CV ze zgłoszeniem chęci udziału, a GTW rozpatrzy
        Twój wniosek.
        Jak się nie spodobasz to Cię wyrzucimy :P
        • mangax Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 20.04.05, 16:04
          Zatem dziś zamiast siedzieć nad testami z matmy napiszę list motywacyjny, a
          co! :P <rotfl2> /czy nalezy dołączać jakieś zdjęcia do legitymacji
          członkowskiej? oraz "wpisowe" na konto komuś wpłacać? ;PP ;))) <buahahaha>

pozdr.
          • elafan Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 20.04.05, 16:16
            Nie rozumiem skąd ten 'swobodny ton' . Nie zapominaj, że czeka Cię prawdziwa
            próba męstwa (przeprowadzać będą: Belcia i Kaja:P), intelektu, obycia
            kulturalnego, znajomości savoir vivre'u i generalnie musisz wykazać się ogromną
            siłą charakteru jeżeli chcesz dostąpić zaszczytu wstąpienia do naszego grona.
            Ale zacznij od wysłania zgłoszenia a CV opublikujesz na forum.
            • mangax Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 20.04.05, 16:21
              'swobodny ton' może być wynikiem albo przekonania, że na bank dołączę, albo że
              i tak nie mam szans ... hmmm ani jedno ani drugie rozsądnym nie jest, no
              ale ... spróbować zawsze mogę ;)
              <hmm...ostatecznie, taki "ton" może być wynikiem zestresowania sytuacją i
              perspektywą "testowania" ;P>
              • b_belcia Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 20.04.05, 16:31
                no i sygnaturke trze bedzie zmienic
                trzym sie, jak matury przezylas, to i to przetrwasz ;)
                • mangax Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 20.04.05, 16:42
                  belcu, matury to ja za rok bede moje przezywala, chociaz ... na
                  razie "przezywam" examy wszystkich znajomych blizszych i dalszych co sie ze
                  stresem niemalym dla mnie wiaze <chociaz i tak nieporownywalnym do tego co
                  bedzie za rok :)>

a sygnaturke oczywiscie moge wyrzucic ;) <ahh czegoz sie nie robi
                  dla "stolka" ;))>

pozdr.
                  • b_belcia Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 20.04.05, 16:56
                    uups, wybacz mi te glupote, swoja droga: ty jeszcze dziecko nieletnie jestes,
                    czyz nie? nie wiem czy to aby stosowne, bys przysluchiwala sie naszym rozmowom,
                    niektore z nich dla ucha dzieciecego absolutnie sie nie nadaja !
      • elafan MANGAX!!! 20.04.05, 17:52
        No ładnie, to my tu do Ciebie z otwartemi rencami a Ty się nie ujawniasz?!
        • mangax Re: MANGAX!!! 20.04.05, 18:45
          a konkretnie? chyba czegoś nie rozumiem :|
          • mangax Re: MANGAX!!! 20.04.05, 18:49
            ookok, chyba zrozumiałam :) ;P
    • kadlubek07 Re: GRUPO TZYMAJĄCA WŁADZĘ - ZAJRZYJ TU :D !!! 20.04.05, 23:08
      Zgłaszam sie nieśmiało...nawet bardo niesmiało, najwyżej mnie karnie usuniecie :)
      Pamietaj Elafan, że wiem, jak zda Twoja siostra :)
      • elafan Gorąco zapraszamy :D !!! 21.04.05, 08:18
        Tylko wcześniej musisz dopełnić kilku formalności czyli wysłać zgłoszenie chęci
        udziału w forum.

Jeżeli wyślesz je przed 11 to już od tej godziny będziesz mógł pisać ale jeżeli
        później to nie wiem bo niebawem idę na maturę :)
        • b_belcia Re: Gorąco zapraszamy :D !!! 21.04.05, 08:39
          powodzenia ziomal, ja tez dzisiaj nawijam przez kwadrans :D pelna
          spontanicznosc :) jako uzytkowniczka jezyka polskiego od ponad 18 lat nie
          wyrylam tekstu na blache, tylko mam zamiar w miare swobodnie mowic i zdobyc 6
          punktow :D
          pozdro :)
          • kaja86 Powodzenia dla was :) 21.04.05, 08:40

• elafan FENK JU WERY MACH :) 21.04.05, 09:33

• kadlubek07 Re: Gorąco zapraszamy :D !!! 21.04.05, 10:21
          Zaraz wyslę, no i życzę powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka