Gość: milka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 17:18 LUDZIE ALE SIĘ CIESZĘ :D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reaw Re: MIAŁAM MAXA Z POLSKIEGO!!!! IP: 195.205.97.* 21.04.05, 19:08 podnieć sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: MIAŁAM MAXA Z POLSKIEGO!!!! IP: *.pwradio.pl 21.04.05, 19:16 mi także udała się ta sztuka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: MIAŁAM MAXA Z POLSKIEGO!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:21 ja tez maialm maxika ladnie sie ciesze zajebiscie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: MIAŁAM MAXA Z POLSKIEGO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 01:25 Widac tegoroczni maturzysci to geniusze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: MIAŁAM MAXA Z POLSKIEGO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:16 Nie wszyscy. Ja mam "tylko" 95% i się ogromnie z tego cieszę. Ale jak widzę, że połowa Polski ma maxa to się czuje jak głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 10:21 a ja sie ciesze i dziele sie swoja radoscia z wami, to zle? poprostu jestem very happy:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
justyng Tak naprawdę... 22.04.05, 11:20 to wszytsko zależy od humoru komisji. Wyniki są szalenie nieobiektywne. U mnie dwa dni temu nie zdała jedna dziewczyna... Ocenili ją na 5 punktów. Jeszcze dzień przez jej maturą mocno dyskutowała z chłopakiem mającym ten sam temat. BYła przygotowana, słyszałam, widziałam i nie tylko ja. Po prostu nie była pupilkiem, a wręcz przeciwnie... Przykro mi się robi, kiedy estem świadkiem czegoś takiego lub słyszę o podobnych sytuacjach. :| Tak to już jest... sprawiedliwości czasami po prostu nie ma. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Tak naprawdę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:58 U nas tez tak jest.Elita ma 20/20.a inni coz...choby nie wiadomo jak pieknie mieli zrobiona prezentacje i tak maxa nie dostana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symfonia grozy Re: Tak naprawdę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:39 dziwna ta nowa matura... jak ktos wyjdzie i powie,z e ma 17, to nie wiadomo czy sie ciesyzc i mu gratulowac... bo to w sumie slabo. W zyciu bym nie pomyslala przed matura, ze 17 to bedzie slabo :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Tak naprawdę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:05 chodzicie do jakis dziwnych szkol, moja jest uwazana za bardzo dobra i to z niej duzo ludzi dostaje sie na panstwowe studia a poki co nikt nie dostal maxa!!!!w innnej szkole slyszalam ze nauzycielki wczesniej mowili uczniom pyt!! kurde o co w ogole chodzi to jest niesprawiedliwe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Tak naprawdę... IP: *.localdomain / *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 22:23 Tez chodzę do bardzo dobrej szkoły i tez miałam maxa. Ale przecież nie było lekko tzn. przed prezentacją. Musiałam nabiegać się trochę po bibliotekach, opracować sama ksiązki, przygotować plan i bibliografię. A nauczyciele za dużo nie pomagali... Samą prezentację wspominam dobrze. Powiedziałam co wiedziałam, chwila rozmowy używając ładnego języka i koniec. Byłam z siebie dumna i miałam świadomość, że to moja zasługa. Ale jak słyszę, że niektórzy pisali swoją prezentację na ocenę, wielokrotnie mieli ją sprawdzaną przez nauczycieli i jeszcze znali swoje pytania to sie pytam gdzie tu jest sprawiedliwość??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Tak naprawdę... IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.05, 22:29 to nie zalezy od tego czy szkola jest dobra czy zla tylko od komisji. Moja szkola jest dobra, pierwsza w miescie, druga w wojewodztwie wg rankingow i innych tam dupereli a na 30 osob 12 mialo 20/20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Tak naprawdę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 11:50 co prawda chodze do dobrej szkoly, ale nigdy nie bylam pupulkiem. z polskiego na koniec roku postawiono mi 3. do prezentacji przygotowywalam sie caly rok: latalam po bibliotekach, czytalam madre ksiazki, prace napisalam w swiata wielkanocne i systematycznie sie do niej przygotowywalam. wiadomo ze nauczyciele troche pomagali, po to wprowadzono konsultacje, ale nikt mi nie sprawdzal pracy ani nie mowil pytan. mysle ze raczej zasluzylam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś