anka.g1 22.04.05, 19:48 powiedzcie mi prosze, czy komisja ma gotowe pytania czy wymyśla na poczekaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrocław super 18 Re: CZY KOMISJA MA GOTOWE PYTANIA??? IP: *.zmigrod.gigabit.net.pl / *.gigabit.net.pl 22.04.05, 23:52 zapewne chodzi ci o mature ustną, tylko nie wiem z jakiego pzrzedmiotu :/. Na językach obcych mają gotowe pytania (do obrazka), na polskim sami wymyślają jakieśdo twojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.g1 Re: CZY KOMISJA MA GOTOWE PYTANIA??? 22.04.05, 23:57 O język polski mi chodziło, bo j.obcy mam juz za sobą. Dzięki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: CZY KOMISJA MA GOTOWE PYTANIA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:23 Wymyslaja w trakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: CZY KOMISJA MA GOTOWE PYTANIA??? IP: *.chello.pl 23.04.05, 18:48 a u mnie mieli gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd Re: CZY KOMISJA MA GOTOWE PYTANIA??? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 23.04.05, 18:57 u mnie mają 2-3 gotowe ,ale wiekszośc osób bardzo szybko na nie odpowiadała więc jeszce ze 3-4 wymyślali na poczekaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: CZY KOMISJA MA GOTOWE PYTANIA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:10 Na pewno maja kilka gotowych,a jesli wspomnisz w pracy o tym,o co chcieli Cie zapytac,to wowczas juz nie moga zadac tych pytan i wymyslaja nowe na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś