Dodaj do ulubionych

hahaha i tak jestem lepsza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 01:01
haha do naszej szkoly dotarly przecieki i dyrekcja wydrukowala nam wczesniej
arkusze maturalne tak ze jestem juz po maturkach pisemnych. jak na
szanujacego mlodego polaka maturzyste oczywiscie z wszystkich 12 przedmiotow
ktore zdawalam dostalam po 100% z obu czesci. mam wiec spokoj a nawet juz
swiadectwo maturalne wiec zlozylam papiery do 9 uczelni ale jeszcze nie wiem
na ktora pojde bo na razie rektorowie tych uniwerkow planuja zebranie w
ktorym ustala wysokosc przetargu za prawa posiadania tak wspanialej uczennicy
w swoim przytulku oswiaty. to by bylo na tyle ide teraz porownywac sumki
ktore kazdy z rektorow mi proponuje ale moze tez pojde sie uwalic tanim winem
z kumplami bo przeciez nie bede kujonem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.ssnet.pl 29.04.05, 01:04
      Jak znam życie, to zaraz parę osób zostawi Ci maila, żebyś im też przsłała ;)
    • bw.com Re: hahaha i tak jestem lepsza 29.04.05, 08:08
      Dobre, dobre... Ale po co zasmiecasz forum???

--Mężczyznę od dziecka odróżnia przede wszystkim to, że się goli--
      • Gość: kasia Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:06
        Ales sie popisala,nie wiem czy jest sie czym chwalic,jak mi by wpadly arkusze w
        rece to na 100%bym sie nie powstrzymala przed oszustwem ale jesli juz potem bym
        sie tym chelpila to po to by pomoc i podeslac innym na forum...mowie ci
        kolezanko pocisnelas :]
    • Gość: anka Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:13
      zgadzam sie jestes LEPSIEJSZA i w ogole :]
    • Gość: Lavenda Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:51
      jak to zasmiecam forum? a waszym zdaniem takie bzdety jak: sukces! dwa, trzy
      razy sto % a potem stek idiotycznych przechwal ja jestem najlepszy! nieprawda
      to ja jestem najlepszy~! haha frajerzy i tak jestem najlepszy ja a wy to blazny
      kujony! to nie sa smieci? to forum sie przeksztalcilo w smietnik wiec co tu mam
      wrzucac? moje smieci sa przynajmniej kolorowe... pozdrawiam (pamietajcie kto
      najlepszy)
      • Gość: kacha Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.flux.pl 29.04.05, 15:17
        chyba by ci sie, dziecko, lekarz przydal...
      • Gość: dotka Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.asko / 82.177.161.* 01.05.05, 10:24
        cze to jak wiesz co bedzie na polaku to powiedz jakie wiersze i jaka lektira na
        podst i rozszerzonym bede wdzieczna.
      • Gość: 1111111 Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: 195.205.97.* 01.05.05, 14:32
        kto pierwszy ten lepszy a ja byłam zawsze pierwsza!!!
    • Gość: chacha Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 16:32
      to sie nazywa syndrom przedegzaminacyjny
      • Gość: lele Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.05, 19:18
        a ja na ciebie naskarżę
    • Gość: dotka Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.asko / 82.177.161.* 01.05.05, 10:35
      albo przeslij mi na maila zobazymy czy masz?a wtedy bedzie nagroda dla ciebie
      moj meila mmdoota@wp.pl jak cie ibteresuje to to napisz do mnie i sie
      doagdamy .paaa
      • Gość: Natch Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 10:47
        ROTFL.
        Mi nie musisz przesylac, bo ja tez juz wszystko mam :PPPP I z kazdego
        przedmiotu 120%.
        • another_story Re: hahaha i tak jestem lepsza 01.05.05, 14:47
          Ja miałabym nawet 140, ale wkład w piórze mi się wypisał w decydującym
          momencie. Pech.
          • Gość: wij Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.05.05, 15:38
            no i po kij wymyślasz takie bzdury... jak mogłaś złożyć papiery na uczelnie jak
            terminy matur są w całej polsce takie same... a ty nagle dwa tygodnie wcześniej
            wyskakujesz z pisemnymi... chrup berło mitomanko
          • Gość: kacha poczucie humoru?:/ IP: *.flux.pl 01.05.05, 19:56
            to raczej nie ma nic wspolnego z poczuciem humoru, chyba ze dla kogos pier...
            takich glupot jest smieszne, a nie sadze.
      • Gość: Kaja Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.ssnet.pl 01.05.05, 18:58
        A nie mówiłam?
        • another_story Re: hahaha i tak jestem lepsza 01.05.05, 19:08
          "Cała Polska młoda" nie ma za grosz poczucia humoru...
    • Gość: pogromca_WINOpirow Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:52
      hahaha ty jestes raczej podup*ona a nie najlepsza! :P hahaha niezly polew...
      hahaha czlowiecze nie stac cie na wieksza fantazje?? hahaha zaraz sie przyznasz
      ze pochodzisz z marsa i wszystko sie wyjasni... hahaha nie musisz sie uwalac
      tanim winem bo juz piszac swoj post bylas nim uwalona...hahaha

HAHAHA

:P:P:P
      • Gość: Lavenda Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 05:51
        nie wiem czy wy wszyscy faktycznie jestescie tacy ponurzy bioracy wszystko na
        serio czy tylko udajecie. wiec na czym wg was polega humor? macie wogole
        poczucie humoru? wiecie co to groteska?-yo taki chwyt stylistyczny polegajacy
        na ukazaniu wyolbrzymionych form, wprowadzeniu absurdu w tok akcji i
        pomieszanie nastroju komizmu z tragizmem(robil tak Gombrowicz drodzy maturzysci
        ale pewnie i tak nie czytaliscie bo to lektura szkolna)tak to wy jestescie
        elementem tragicznym, a zwlaszcza ty panie pogromco_WINOpirow och! coz za
        kunsztowny neologizm, tobie zas przydalobysie zebys sie uwalil winem moze bys
        popatrzyl na wszystko z troche innej prespektywy (np lezacej heh) zycze wam
        kaca pozdr
        • Gość: pogromca_WINOpirow Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:41
          ehm... ze jak? groteska??? dobre sobie ;))) w twoim tytulowym poscie nie ma ani
          elementow komizmu ani tragizmu, jedyne co sie w oczy rzuca to absurd :D
          uwielbiam wszystko co groteskowe, jednak twoj post z pewnoscia groteskowy nie
          byl. ale musze przyznac ze niewatpliwe groteskowe jest twoje stwierdzenie iz
          twoj post jest groteska, to ci sie udalo!

;))))))

ps: z tanich win juz wyroslem, preferuje raczej dobre polskie piwo.
          • Gość: Lavenda Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:12
            radzilabym ci potrenowac troche czytanie tekstow ze zrozumieniem... nie
            wyjawnie szczegolow po prostu pocwicz a jak zrozumiesz co mam na mysli to sie
            odezwij, nie lubie dyskutowac z ludzmi ktorzy patrza ale nie widza i slysza ale
            nie sluchaja.
            • Gość: kacha groteska? IP: *.flux.pl 02.05.05, 19:43
              jak widzisz ta twoja groteska jakas taka malo smieszna jest... moze po prostu
              masz "specyficzne" poczucie humoru, ktore tylko ty rozumiesz, ale watpie...
              • Gość: :))) nie kumam IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 02.05.05, 19:49
                nie kumam po cholere sie chwalisz jesli nie masz ochoty tego opublikowac a
                niech sie tylko kuratorium o tym dowie to przez taklich jak ty bedziemy
                powtarzac mature wiec jak juz isę chwalisz to pomóz chociarz maturzysta a nie
                badz samolub i egoista bo narazie za takiego ciebie mam jak przyszłas sie tu
                tylko pochwalic jaki to jestes super bo ty masz a inni musze sie uczyc i beda
                mieli satysfakcje ze ich wysiłki nie posżły na marne jak zdadza
            • Gość: pogromca_WINOpirow Re: hahaha i tak jestem lepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:30
              >nie lubie dyskutowac z ludzmi ktorzy patrza ale nie widza i slysza ale

no ja tez a pozatym to ja z toba w ogole nie dyskutuje, bo takich jak ty nikt
              nie traktuje powaznie.

dzieki za "cenne" rady, ale raczej nie skorzystam :P

milej degustacji tanich win!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka